اتفاقا به نظر من بازی خیلی خوب و به جا تموم شد و الکی کش و قوسش ندادن...و با یه پایان مرموز حسابی حال بازیکن رو جا آوردن..اره دقيقا جايي كه بازي اوج مي گرفت و خيلي حال مي داد يه دفعه تموم ميشه حالتو مي گيره
دوستان توي مبارزه با هركول اونجا كه هركول با مامانش حرف ميزنه و مچبندش رو ور ميداريم يك فلش مياد كه سر فلش به طرف بالاست من نميدونم كدوم دكمه رو بزنيم همش شكست ميخورم . دوستان راهنمايي كنن كدوم دكمه رو بايد بزنم ؟
برا من دموی بعد از کرونوس گیر دارهسلام
تو اون قسمت بازی که گایا کریتوس با زئوس ور میداره میخواد بکشه تو دموش یکی دو بار تصویر گیر میکنه . کس دیگه هم این مشکل داشته![]()
نه بابا روش خواستی نداره هر وقت خواست بزنه جای خالی بدهسلام دوستان. من الان رسیدم به این مردک.:dzeus
یه کم که زدمش پرید روی یه دیفار و الان دارم به سبک بازیهای فایتینگ به صورت 2d با این جونور میجنگم. ولی خیلی خر زور تشریف داره! میخواستم بپرسم که از روش خاصی واسه کشتنش باید استفاده کنم؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان. من الان رسیدم به این مردک.:dzeus
یه کم که زدمش پرید روی یه دیفار و الان دارم به سبک بازیهای فایتینگ به صورت 2d با این جونور میجنگم. ولی خیلی خر زور تشریف داره! میخواستم بپرسم که از روش خاصی واسه کشتنش باید استفاده کنم؟
من نصف بازی رو توی youtube دیده بودم