God of War III

منم بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا جالب بود ولی کوتاه بو البته کوتاه بودنش خودش حسنیه برای اینکه دیگه مثله پرینس هی مثل میمون بپره این ور و اون ور ولی همون طور که یکی از دوستان گفتن جریان خون آخر بازی چیه ؟

خون کريتوس تا لبه پرتگاه کشيده شده و از همونجا رد خون تموم ميشه و از کريتوس هم خبری نيست!

قبلش هم که دوربين از بالا نشون ميده جايی که کريتوس روش افتاده نقش ققنوس داره! يعنی نماد رستاخيز!
واقعاً پايان gow3 يه مقاله تحليلی ميخواد!

آخرین ویرایش:
دوستان توي مبارزه با هركول اونجا كه هركول با مامانش حرف ميزنه و مچبندش رو ور ميداريم يك فلش مياد كه سر فلش به طرف بالاست من نميدونم كدوم دكمه رو بزنيم همش شكست ميخورم . دوستان راهنمايي كنن كدوم دكمه رو بايد بزنم ؟

Last edited by a moderator:
اره دقيقا جايي كه بازي اوج مي گرفت و خيلي حال مي داد يه دفعه تموم ميشه حالتو مي گيره
اتفاقا به نظر من بازی خیلی خوب و به جا تموم شد و الکی کش و قوسش ندادن...و با یه پایان مرموز حسابی حال بازیکن رو جا آوردن..

دوستان توي مبارزه با هركول اونجا كه هركول با مامانش حرف ميزنه و مچبندش رو ور ميداريم يك فلش مياد كه سر فلش به طرف بالاست من نميدونم كدوم دكمه رو بزنيم همش شكست ميخورم . دوستان راهنمايي كنن كدوم دكمه رو بايد بزنم ؟

خب وقتی فلش به سمت بالاست شما باید آنالوگ رو به سمت بالا بزنید دیگه..:d..

Last edited by a moderator:
سلام

تو اون قسمت بازی که گایا کریتوس با زئوس ور میداره میخواد بکشه تو دموش یکی دو بار تصویر گیر میکنه . کس دیگه هم این مشکل داشته :-/

سلام دوستان. من الان رسیدم به این مردک
zeus
.:d
یه کم که زدمش پرید روی یه دیفار و الان دارم به سبک بازیهای فایتینگ به صورت 2d با این جونور میجنگم. ولی خیلی خر زور تشریف داره! میخواستم بپرسم که از روش خاصی واسه کشتنش باید استفاده کنم؟

zeus
یه کم که زدمش پرید روی یه دیفار و الان دارم به سبک بازیهای فایتینگ به صورت 2d با این جونور میجنگم. ولی خیلی خر زور تشریف داره! میخواستم بپرسم که از روش خاصی واسه کشتنش باید استفاده کنم؟
نه بابا روش خواستی نداره هر وقت خواست بزنه جای خالی بده
خیلی اسون البته اگر روی نرمال بازیش میکنیb-)

zeus
سلام دوست عزیز
می تونید از این لینک کمک بگیرید و در تمامی درجه سختی ها bossهای مختلف را با ترفندهای متفاوت رد کنید و مکان itemهای مخفی رو هم پیدا کنید.

جناب sadra-hhh نمیشد جوابتونو واستون پیام خصوصی بفرستم اینجا میگم.

پاندورا طبق گفته ی بازی ساخته ی هفائیستوسه.ما هم در بازی اول به دستش میاریم که اریسو بکشیم؛اگه اینقدر قوی بود که با اون بشه زئوسو کشت چرا تو همون GoW 2 این کارو نکرد؟در ضمن این با چه عقلی جورر در میاد که محتویته ساخته ی دست هفائیستوس باعث ترس زئوس بشه؟به قول شما پلیدیایی که بعد از نبرد بزرگ تو اون جعبع بود و آزاد شدنش باعث وحشت زئوس شد یه جورایی جمع و جور کردنه داستان نیست؟به نظر شما درسته که بنده بیام بگم یه قلی نامی راه افتاد رستم و افراسیاب و گیو و همه ی شخصیاتای شاهنامه رو کشت بعدشم بگم برداشت آزاده؟تو اساطیر یونانی المپ نشینی=نامیرا بودن و هر چیزی غیر از این یعنی تحریف نه برداشت آزاد.شما اگه ببینین حتی آرکیلیس که یه نیمه خدا بود وقتی قرار شد بمیره مرد با اینکه شخصیتی بود که واسه ی همه ی خدایان عزیز بود.به نظر من اگه کریتوس به دلیل نیمه خدا بودنش اینقدر قدرت داشت که این خیلی دلیل مسخره ای.چیزی که خیلی منو تو این بازی اذیت کرد تصویر بد و اشتباهی بود که از اساطیر یونان دیدیم.واقعا انتظار نداشتم که هرا اینقدر موجود پستی باشه.در آخرم بگم خود بنده تا قبل از بازی کردن GoW 3 به شدت طرفداره سری GoW بودم؛ولی بعد از بازی کردنه GoW 3 خیلی راحت میگم GoW مضخرفترین بازی عمر گیمریم بوده.

• Like
Reactions: hitman_ravani
عجب چیزی ساختن ! من نصف بازی رو توی youtube دیده بودم ولی خودم که تجربه ـش کردم رسمآ کف کردم ! توی این نسل هیچ بازی ای انقدر WOW Moment برام نداشته !
از 20,30 دقیقه اول بازی گرفته تا نبرد با هرکول که یه جاهاییش رسمآ شبیه انیمیشن های Blizzard میشد تا کرونوس و تارتاروس که از فوق العاده هم اون ور تر بود !
اینا نسل قبل 5 سال بعد از عرضه PS2 اون بازی رو ساختن و این نسل 3.5 بعد از عرضه PS3 ! بازی بعدیشون چی بشه !!!

من نصف بازی رو توی youtube دیده بودم

جدا چطور دلت اومده بازی رو ببینی ؟:d

کما اینکه اون روزهای آخر که زیاد نمونده بود به انتشار GOW III من به زور خودم رو نگه میداشتم تریلر نبینم ... حتی یادمه روزهای نزدیک به انتشار یک ویدویی از GT اومده بود که همه کف کرده بودن و اتفاقا براش تاپیک هم زده شده بود ، خلاصه نشستم دانلود کردم 400 مگ رو بعد دیدم دلم نمیاد زدم پاکش کردم!:d

منم فقط به خاطر این بازی رفتم PS3 دوستم رو گرفتم نشستم بازی کردم:d

بازی بسیار بسیار دیدنی و قشنگ بود ولی نتونستم با یک بار بازی کردن تمومش کنم(7-6 ساعتی بازی کردم:d)
می خواستم بدونم چقدر دیگه تموم میشه بازی
اونجای هستم که پاندورا رو از یک قفس نجات میده بعدش دیگه خاموش کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or