God of War III

همه اینا که گفتی‌ درسته.البته بیش از ۱۰ ساعت،حالا شاید ۱ دقیقه بیشتر ولی‌ فکر کنم یکم بیشتر باشه.چون اگه بیشتر ۱۱ ساعت باشه میگفتن بیش از ۱۱ ساعت:biggrin1:

2:راسته که 10 ساعت گیم پلی داره؟
دقیقا کی گفته این 10 ساعت گیم پلی رو ؟

تو فروم iGN یه بنده خدایی گفته بود بسته به درجه سختی بازی بین 15 تا 20 ساعت گیم پلی داره
Killzone رو 720 بود.
علاوه بر اینکه روی 1080i اجرا میشد اگر روی 1080p هم تنظیم میکردید بازم جواب میداد.

این تیکه از پست قبلیم رو اگر متوجه نشدید یه بار دیگه بخونید :
علاوه بر اینکه روی 1080i اجرا میشد اگر روی 1080p هم تنظیم میکردید بازم جواب میداد.
دقیقا این موضوع در مورد GOW III هم صدق میکنه.
اگه در مورد چیزی اطلاعی ندارید لزومی نداره اظهار نظر کنید.

تنها موفعی که تصویر رو Upscale کنی میتونی تو 1080 اجرا کنی. فرقش رو میدونی که؟!
عجب! کیلزون2 که در حالت Native روی 1080i اجرا میشد) و GOW III (اینطور که در باکس شاتش زده 1080i به صورت Native اجرا میکنه) روی 1080p به صورت Upscale شده اجرا میشه. OK ?
ضمنا موقعی که 1080 به کار میبری مشخص کن منظورت i هست اینا با هم تفاوت دارن انشالا تعالی!

عجب! کیلزون2 که در حالت Native روی 1080i اجرا میشد) و GOW III (اینطور که در باکس شاتش زده 1080i به صورت Native اجرا میکنه) روی 1080p به صورت Upscale شده اجرا میشه. OK ?
ضمنا موقعی که 1080 به کار میبری مشخص کن منظورت i هست اینا با هم تفاوت دارن انشالا تعالی!
نه عزیز. پشت باکس کیلزون هم فقط زده 720 P. و فقط به صئورت Upscale میتونی بالاترش ببری.

خوب بسه ديگه از اين 720 و 1080 بيايد بيرون يکم کف کنيد :d

اسکن های مجله PlayStation فرانسه:

در ضمن مجله OPM در شماره آينده خودش بازيو نقد ميکنه من بلا فاصله مجله رو تهيه ميکنم و اسکن ميزارم

آخرین ویرایش:
خوب بسه ديگه از اين 720 و 1080 بيايد بيرون يکم کف کنيد :d

اسکن های مجله PlayStation فرانسه:

در ضمن مجله OPM در شماره آينده خودش بازيو نقد ميکنه من بلا فاصله مجله رو تهيه ميکنم و اسکن ميزارم

دست گل شما درد نکنه . من خیلی حال کردم . مرسی .
علیرضا .
بای .

آخرین ویرایش:
نه عزیز. پشت باکس کیلزون هم فقط زده 720 P. و فقط به صئورت Upscale میتونی بالاترش ببری.
عزیزم من اگه از چیزی مطمئن نباشم اصلا حرفشو نمیزنم پس توجه داشته باش این مسئله رزولِیشن مال خیلی وقت پیشه ولی به هر حال :
Confirmed: Killzone 2 to support native 1080i

Killzone 2 will have native 1080i support

کیلزون 2 به صورت Native روی 1080i اجرا میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or