شما صحفه اوله این تاپیک را نگاه کنی تمامه توضیحات داده شده و خیلی راحت میتوانید تروفیشه بگیری:d:dسلام
من همهٔ تروفی رو گرفتم ولی ۹۱% رفته و تروفی های hidden هنوز هم hidden هستن و باز نشدن میتونید یه راهنمای بکنید
ممنون
شما صحفه اوله این تاپیک را نگاه کنی تمامه توضیحات داده شده و خیلی راحت میتوانید تروفیشه بگیری:d:d
اگه تروفی ها رو روی سایت سونی از طریق خود دستگاه Sync نکرده باشی کل تروفی هایی که گرفتی پریده و هیچ کاری هم نمیشه کرد.من بازی را تموم کردم و حدود 70 درصد تروفی ها را گرفتم ( فقط مونده بود زئوس را روی تایتان بکشم و چلنج ها را برم) ولی مجبور شدم هارد را فرمت کنم
الان دوباره تروفی هاش صفر شده، چی کار باید بکنم تا تروفی ها دوباره برگرده ( لازم هستش بگم تو پروفایل psnم همش هست ولی توی قسمت گیم خالیه)
چی کار باید بکنم ؟
هاردت رو ریکاوری کن! اگه هنوز چیزی روش نریختی همه چیت برمیگرده.من بازی را تموم کردم و حدود 70 درصد تروفی ها را گرفتم ( فقط مونده بود زئوس را روی تایتان بکشم و چلنج ها را برم) ولی مجبور شدم هارد را فرمت کنم
الان دوباره تروفی هاش صفر شده، چی کار باید بکنم تا تروفی ها دوباره برگرده ( لازم هستش بگم تو پروفایل psnم همش هست ولی توی قسمت گیم خالیه)
چی کار باید بکنم ؟
نه عزیزم واجب واجب هستشاقا یه سوال این بازی باید رو تایتان رفته بشه تا پلات بده یا نه ( مستحبه ؟ ) ؟! :d
همون تروفی UnHuman . اگه اونه من رو هارد تموم بار اول کردم 2 تا تروفی طلا داد . حالا منظورت اونه یا یه چیز دیگه ! :dنه عزیزم واجب واجب هستش
برای این کار تروفی طلا در نظر دارن و حتما باید روی تایتان بازی را تموم کنی
خو علیرضا پس مشکلت چیه؟همون تروفی UnHuman . اگه اونه من رو هارد تموم بار اول کردم 2 تا تروفی طلا داد . حالا منظورت اونه یا یه چیز دیگه ! :d
من می گم دیگه نباید که رو تایتان بریم ! :dخو علیرضا پس مشکلت چیه؟
تون همون درجه تایتان هستش دیگه و تو هم رفتیش
خو دوست داری برومن می گم دیگه نباید که رو تایتان بریم ! :d
اقا نوید وستت درد نکنه . اینم پلات کردم حیف که نمی تونم اعتبار بدم بهت . :d:d:dخو دوست داری برو
اصلا رو اون درجه سخترشم برو
ولی فقط همون تروفی آنهیومن را فقط بهت میده
پ.ن: حس کنترل + شیفت زدن نبود