God Of War III | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شکن ندارم وقت کم میارم
=((

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

نبود:-s

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

تایپک خشک شد:d

---------- نوشته در 11:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

ینفر این چلنج لعنتی به ما بگه:-s:((

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

من تحمل ندااااااااااااارمممممممممم:((:((:((

---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

o:-)o:-)o:-)
)x

من تو چلنج اخری گیر افتادم همونجا که باید زیر 20ثانیه همه ی جعبه هارو ازبین ببری همه رو رفتم فقط همین مونده:((:((:((
کاری نداره که خیلی راحته
2 بار مربع بزن بعد مثلث همه رو اینط.ری بزن حتا اگه اون ضربه قدرتی مثلثم بزنی جواب میده من که اینطوری ردش کردم
امیوارم نتیجه بده

سلام ببخشید من یه راهنمایی می خوام.. کل بخش رو خوندم اما نتونستم نصبت به راهنمایی در قسمت حل باغ hera کاری انجام بدم و اونجا گیر کردم.. میشه یه ویدیو تصویری لینک بدید تا بتونم اون قسمت رو رد کنم البته ویدیویی باشه که هیلتر نباشه چون هیلتر شکن ندارم.. یا یه راهنمایی با عکس بزارید.من دو تا جام اولی رو پر آب می کنم اما واسه سومی متوجه نمیشم که هرا رو از کجا ببرم بالا چون سمت چپ تصویر یه پلکان هست که میشه رفت بالا اما وقتی هرا رو بغل می کنم نمیشه به سمت اونجا رفت چون یه نرده بین راه هست که تا نصفه پایین اومده و فقط کریتوس با پرش می تونه رد بشه از اونجا. حالا نمی دونم مشکل از بازیه یا نکته ای هست که باید انجام بدم تا بشه هرا رو برد بالا .. .ممنون میشم راهنماییم کنید 5 ساعته رو این قسمت گیر کردم :(

سلام ببخشید من یه راهنمایی می خوام.. کل بخش رو خوندم اما نتونستم نصبت به راهنمایی در قسمت حل باغ hera کاری انجام بدم و اونجا گیر کردم.. میشه یه ویدیو تصویری لینک بدید تا بتونم اون قسمت رو رد کنم البته ویدیویی باشه که هیلتر نباشه چون هیلتر شکن ندارم.. یا یه راهنمایی با عکس بزارید.من دو تا جام اولی رو پر آب می کنم اما واسه سومی متوجه نمیشم که هرا رو از کجا ببرم بالا چون سمت چپ تصویر یه پلکان هست که میشه رفت بالا اما وقتی هرا رو بغل می کنم نمیشه به سمت اونجا رفت چون یه نرده بین راه هست که تا نصفه پایین اومده و فقط کریتوس با پرش می تونه رد بشه از اونجا. حالا نمی دونم مشکل از بازیه یا نکته ای هست که باید انجام بدم تا بشه هرا رو برد بالا .. .ممنون میشم راهنماییم کنید 5 ساعته رو این قسمت گیر کردم :(
Download God War Puzzles Heras Garden mp4
27MB .
من یادم نیس دقیق فقط یادمه که همونی که کریتوس میتونه بپره روش ، باید یه پله هل بدی بچسبونی بش ، یه جورایی توهمیه ، چون یادمه تو حالت طبیعی نمیشد که پله بچسبه بش ... ولی تو اون حال و هوای پیچیده میشه ! ( میدونم توضیحم گنگه ، گفتم شاااید کمک کنه ، نخاد 27 مگ دانلود کنی )

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or