PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
من ی سوالی همیشه ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که:
چرا وقتی که کریتوس خواهرای تقدیر و کشت برنگشت به زمانی که
زن و بچشو و کشت و از اون اتفاق جلوگیری نکرد؟
این جوزی دیگه این همه عذابم نمیکشید!

Sisters of Fate
قدرتی که برای انتقام به کریتوس دادن،اولویت انتقام بود

بچه ها یه باگ پیدا کردم ببینید درست نمیگم ؟ :d

بجز شمشیر اصلی کریتور، دو تا شمیر دیگه وقتی میزاریش روی حالت فعال، وقتی ازش استفاده نمیکنی کریتوس اونارو نمیزاره پشتش و همینطور میگیردشون دستش !!! مطمئنم این مسئله توی نسخه Ps3 وجود نداشت !!

من ی سوالی همیشه ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که:
چرا وقتی که کریتوس خواهرای تقدیر و کشت برنگشت به زمانی که
زن و بچشو و کشت و از اون اتفاق جلوگیری نکرد؟
این جوزی دیگه این همه عذابم نمیکشید!

Sisters of Fate
قدرتی که برای انتقام به کریتوس دادن،اولویت انتقام بود

کریتوس خواهرای تقدیر رو توی 2 کشت که تونست از اینه ی زمان استفاده کنه درسته ؟ خیلی وقته پیش بازیش کردم یادم رفته !!

بجز شمشیر اصلی کریتور، دو تا شمیر دیگه وقتی میزاریش روی حالت فعال، وقتی ازش استفاده نمیکنی کریتوس اونارو نمیزاره پشتش و همینطور میگیردشون دستش !!! مطمئنم این مسئله توی نسخه Ps3 وجود نداشت !!

کریتوس خواهرای تقدیر رو توی 2 کشت که تونست از اینه ی زمان استفاده کنه درسته ؟ خیلی وقته پیش بازیش کردم یادم رفته !!

Blade of Chaos میگی دیگه؟!نه من کلی با شمشیرهای سابقش رفتم هیچ مشکل و باگی نیست.آپدیت کردی؟!احتمالا درست میشه
در مورد خواهران تقدیری هم اره.

Blade of Chaos میگی دیگه؟!نه من کلی با شمشیرهای سابقش رفتم هیچ مشکل و باگی نیست.آپدیت کردی؟!احتمالا درست میشه
در مورد خواهران تقدیری هم اره.

دستگاه رو آپدیت کردم اما بازی رو نکردم
Blade of Chaos مشکلی نداره، بقیشون دارن که نمیزارتشون پشتش !!

2 رو 6 سال پیش حدودا بازی کردم یادم رفته به کل !!

البته Blade of Chaos رو اوایل نسخه سه یه مقدار عوضش کردن برامون (بعد از سقوط :d)

دستگاه رو آپدیت کردم اما بازی رو نکردم
Blade of Chaos مشکلی نداره، بقیشون دارن که نمیزارتشون پشتش !!

2 رو 6 سال پیش حدودا بازی کردم یادم رفته به کل !!

البته Blade of Chaos رو اوایل نسخه سه یه مقدار عوضش کردن برامون (بعد از سقوط :d)

بازی یه آپدیت داره البته مربوط به این باگ ها فکر نکنم باشه ولی حجمی نداره شاید Fix کرد این مشکل برات.بجز Nemean Cestus هرکول که طبیعیه بقیه باید بزاره

نه عزیز تو نسخه ps3 هم درست همینجوریه من هنوز دارم بازی میکنم. غیر از blades of exile هیچکدومو پشتش نمیزاره. امیدوارم از کامنت ها برداشت بد نشه:d

آخرین ویرایش:

Blades of Chaos مال نسخه ی اوله :biggrin1: اونی که توی GOW II و اوایل 3 هست Blades of Athena ـس بعد از سقوط هم میشه Blades of Exile :biggrin1:

Chaos :

Athena :

Exile :

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
Blades of Chaos مال نسخه ی اوله :biggrin1: اونی که توی GOW II و اوایل 3 هست Blades of Athena ـس بعد از سقوط هم میشه Blades of Exile :biggrin1:

Chaos :

Athena :

Exile :

ولی فکر کنم Athena باحال ترینشون بود، اوایل نسخه سه هم خیلی میچسبید استفاده ازش (قبله سقوط)

ولی فکر کنم Athena باحال ترینشون بود، اوایل نسخه سه هم خیلی میچسبید استفاده ازش (قبله سقوط)
توی GOW III هم میتونید کل بازی رو ازش استفاده کنید! :d
البته توی New Game Plus و روی درجه سختیی که تموم کردید:-" (و البته غیر فعال شدنه تروفی ها :d )
کافیه اون آیتمی که از پشته تخته افرودایته پیدا کردید رو فعال کنید :d

از نظر من بهترینشون همین BoE هست! اصلا جادوش خدااااااااااست! :x :x :x

توی GOW III هم میتونید کل بازی رو ازش استفاده کنید! :d
البته توی New Game Plus و روی درجه سختیی که تموم کردید:-" (و البته غیر فعال شدنه تروفی ها :d )
کافیه اون آیتمی که از پشته تخته افرودایته پیدا کردید رو فعال کنید :d

از نظر من بهترینشون همین BoE هست! اصلا جادوش خدااااااااااست! :x :x :x
واقعا؟ ایول بابا پس واجب شد یه دور دیگه هم برمش :d
ولی خدایی تا اون لحظه سقوط خیلی حس ادامه GOW II بودن به ادم دست میده و کلا خیلی حماسیو فوق العادس، اما بعده سقوط دیگه وارد روند داستانی جدای شماره جدید میشه یه مقدار دیگه :d

سلام این تروفی رو چجوری بگیرم Unhuman

یه گلیچ باحال داره بازی :d

یه بار بازیو تموم کن رو درجه Normal یا Easy تا مد Challang توی منوی بازی باز شه ، 6-7 تا چلنج داره همشو تموم کن (یکم سخته بعضی هاش :-s) بعد برو توی Combat Arena چنتا دشمن انتخاب کن با درجه سختی Titan همونطور سر جات وایسا تا بمیری ، چندبار که بمیری بازی بهت پیشنهاد میده که میخای درجه بازی روی Easy قرار بگیره؟؟ بعد No رو بزن و تموم :d

الان بازیو شروع کنی ، همه اسلحه هارو از هموم اول داری و همه هم Max هستن ، راحت میشه Titan Mode رو تموم کنی (از اون اسلحه آخر و اسلحه هرکول استفاده کن عالیه)

با اینکار تروفی Maxout رو هم میگیری :bighug:

امروز بازي را رو درجه خيلي سخت تموم كردم و با اين كه 10 باري هم رو PS3 رفتمش، ولي نميدونم چه سري تو اين بازي هستش كه اصلا تكراري نميشه و بازم دوباره تموم كردنش ميچسبه.

كل به نظرم GOW 3 و سري آنچارتد مخصوصا قسمت دومش تنها بازي هايي هستن كه اصلا حس تكراري بودن به خودشون نميگيرن.

راستي اين فروشنده‌ها هم واقعا بي وجدان هستن. براي اين كه ريجن 1 را گرون‌تر غالب كنن، ميگن ريجن 2 خاورميانش سانسور داره. در حالي كه من خودم همين ريجن 2 را دارم و صحنه aphrodite خيلي شيك و مجلسي دقيقا مثل ريجن 1 هستش.:d اگه اشتباه نكنم اون ريجن 4 ( استراليا ) هستش كه aphrodite كاملا لباس تنش هست.

پس دوستان اگه خواستن ريجن 2 خاورميانشو بگيرن، هيچ نگراني بابت سانسور نداشته باشن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or