PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
سلام
عزیزان میخوام بازی رو بگیرم
اول از همه 2 نسخه تو بازار هست یکی این ریمستر یکی دیگه هم نمیدونم:d فرقشون چیه؟

سواله بعدیم اینه که من اصلا این بازی رو تجربه نکردم
به نظرتون چهجوریاست؟ برا کسی که تا حالا بازی نکرده پیشنهاد میشه؟
ترلراشو دیدم خیلی خوشم اومد تعریفشم خیلییییییییییییی شنیدم

اگه GOD OF WAR نبود فکر نکنم من دوباره بازی کردن شروع می کردم

خوب بازی دست بنده هم رسید
فوتو مد عالیه اما به درد بنده نمیخوره کلا اهلش نیستم
خود بازی هرچقدر هم بگیم خیلی زیباتر از نسخه ps3 هست بنده تمومش نکرده بودم اما مقایسه میکنم واقعا پیرفت داشته!
حرکات روونتر شده
زدم رو هارد میرم جلو که زود تموم نشه

دوستان الان بازی خیلی سخته و اون باس فایت که ۲ تا زنجیر دستشه و اینا...
یعد خیلی باختن رو هارد بازی میکنم الان مینویسه easy اما نمیدونم کل بازی ایزی میشه یا فقط این باس فایت!بعدش دیگه نمیشه هارد بازی کرد؟

دوستان الان بازی خیلی سخته و اون باس فایت که ۲ تا زنجیر دستشه و اینا...
یعد خیلی باختن رو هارد بازی میکنم الان مینویسه easy اما نمیدونم کل بازی ایزی میشه یا فقط این باس فایت!بعدش دیگه نمیشه هارد بازی کرد؟

Hades تو هارد سخته ولی شدنیه چندین بار مردن داره قلق داره بعد پشت سر هم بمیری دستت میاد. Yes بزنی کلا Easy میشه میره از همین نقطه تا تهش میتونی همین هارد برو که تروفی هم داره

Hades تو هارد سخته ولی شدنیه چندین بار مردن داره قلق داره بعد پشت سر هم بمیری دستت میاد. Yes بزنی کلا Easy میشه میره از همین نقطه تا تهش میتونی همین هارد برو که تروفی هم داره

راستش هارد ميچسبه به ادم
Easy كلا انگار پول دادي زود بازي رو تموم كني و ردش كني اما ميخوام بازيش كنم!رسما اين باس فايت ديوونم كرد!٢تيكشو جدا كردم!!!بعدش خيلي سختتر ميشه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

راستش هارد ميچسبه به ادم
Easy كلا انگار پول دادي زود بازي رو تموم كني و ردش كني اما ميخوام بازيش كنم!رسما اين باس فايت ديوونم كرد!٢تيكشو جدا كردم!!!بعدش خيلي سختتر ميشه!

دقیقا فقط هارد و CHOAS (وری هارد) لذت بخشه حالا هارد که شدنیه وری فقط فن های سرسخت بازی مثل خودم میتونن برن حوصله میخواد.
Blade of Olympus ( شمشیر زئوس) باسه آخرش بزار جواب میده میتونی اینطوری

دقیقا فقط هارد و CHOAS (وری هارد) لذت بخشه حالا هارد که شدنیه وری فقط فن های سرسخت بازی مثل خودم میتونن برن حوصله میخواد.
Blade of Olympus ( شمشیر زئوس) باسه آخرش بزار جواب میده میتونی اینطوری

فهميدم اينو نگر دارم اخرش. بعد اين چقدر از بازي مونده؟

واقعا بازی زیبایی بود اصلا برام قابل باور نیست این بازی 5 سال پیش اومده واقعا از لحاظ طراحی تو سطح بالایی قرار داره مخصوصا طراحی مراحل از نظر گرافیکی هم قابل قبوله ولی در حد ریسمتر نبود میتونست بهتر باشه.
من فقط شماره دو این سری رو دونسل پیش نصفه بازی کرده بودم ولی با این ریسمتر و به کمک یه مقاله داستانی داستانُ خیلی خوب فهمیدم و واقعا لذت بخش و زیبا بود.
یک HnS هیجانی و جذاب عالی.
9/10

آقا یه بلای مسخره سرم اومده. رسیدم به به قسمت Labyrinth. تو اتاق Spike، وقتی برای بار سوم مکعب میچرخه، بازی برام 1 فریم بر ثانیه میشه و چاره ای جز بستن بازی ندارم :| کسی نمیدونه قضیه چیه؟

ویرایش: یه سیو به عقب برگشتم، درست شد.

آخرین ویرایش:
واقعا بازی زیبایی بود اصلا برام قابل باور نیست این بازی 5 سال پیش اومده واقعا از لحاظ طراحی تو سطح بالایی قرار داره مخصوصا طراحی مراحل از نظر گرافیکی هم قابل قبوله ولی در حد ریسمتر نبود میتونست بهتر باشه.
من فقط شماره دو این سری رو دونسل پیش نصفه بازی کرده بودم ولی با این ریسمتر و به کمک یه مقاله داستانی داستانُ خیلی خوب فهمیدم و واقعا لذت بخش و زیبا بود.
یک HnS هیجانی و جذاب عالی.
9/10
طراحیه هنری هیچ اثری قدیمی نمیشه به نظرم D: چه ماله 1 سال پاشه چه ماله 24 سال D: لول :/ اره بعضی قسمتهایه بازی رو خیلی زیبا در اوردن انصافا !! همون قسمت اولش تا رسیدن به منطقه heidies واقعا به یادموندی هست برایه هر gamer . اولش ادم رو قشنگ میخکوب میکنه D:
هر موقع امکانش فراهم شد دو قسمت قبلی و نسخه هایه psp هم برو ! همه قشنگش D:

یک سوال جدی دارم. دوست دارم در این زمینه بحث کنیم. سکانس نهایی بازی بین آتنا و کریتوس یه دیالوگایی رد و بدل میشه. بخونینش:

[After finally killing Zeus, Kratos stares out over the destruction and chaos caused by the gods' deaths]Athena: You have done well, Kratos. Freed from the bondage of Olympus and cleansed in chaos, mankind is now ready to hear my message.Kratos: Look around you, Athena! The world stands in ruin! What good is your message?Athena: Go if you must. But first, I insist you give me the power from inside the Box.Kratos: The Box was empty.Athena: That can't be true. I can see it in your eyes. You used my power to kill Zeus. You still have it as we speak! Don't you understand? When Zeus gathered all the evils and placed them in the Box, I dreaded what would happen if it was opened again. And so, I summoned the most powerful weapon in the world, and I placed it in the Box.Kratos: I told you! It was empty. [sorrowfully] Pandora was sacrificed in vain. She died, because of my need for vengeance.Athena: You must be mistaken. You used my power to kill Zeus. I saw you do it... unless... Of course! When you opened the Box, you released the evils to the gods. Infected them. Changed them. Zeus himself fell prey to the dark evils. This is why he became so enraged and obsessed with your death. He was consumed by the evil Fear. I thought the power I placed in the Box was never released. All these years, I assumed you drew from the evils inside to destroy Ares. But I was wrong. The power you took from the Box is mine. From it, you gained the strength that Zeus could never destroy. A strength great enough to overcome Fear. Locked deep inside of you, Kratos... is Hope.[Kratos observes his hand glowing with energy, like it did when he killed Zeus]Athena: It has remained buried, trapped by your guilt and the failures of your past. When you killed Zeus, you must have allowed something to awaken it. What was it, Kratos?Pandora: [in Kratos' memories] Hope is what makes us strong! It is why we are here! It is what we fight with when all else is lost!Athena: [as Kratos stands silently] What was it, Kratos?Kratos: All I remember is what I have lost.Athena: That is why you should give me the power. I understand its true meaning and where it belongs. I trust you to do the right thing, Kratos.Kratos: You shouldn't. [kneels down by the Blade of Olympus]Athena: [angrily] You owe me this, Spartan!Kratos: [grabbing the Blade and turning on her] I owe you nothing!Athena: I made you a god! I sheltered you from the wrath of Olympus! I delivered your revenge on Zeus!Kratos: It is over, Athena.Athena: You would dare strike me down?! Again?!Kratos: [with grim finality] My vengeance... ends now. [raises the Blade]Athena: You can't!![Kratos swings the Blade, but instead of striking Athena, he turns it towards himself and plunges it through his own body]Athena: [horrified] You fool! What have you done?! NO!![The power of Hope bursts free from Kratos and into the world]Athena: That was meant for me! They will not know what to do with it! [approaches Kratos and pulls his head up] You disappoint me, Spartan.[Kratos gives one last defiant grunt; Athena pulls the Blade out of him and leaves him and the Blade lying in a pool of blood][After the credits, the Blade of Olympus still lies there, but Kratos has vanished, a trail of blood leading away from Olympus and into the chaos]
قبل از اینکه بخوام نظرمو بگم میخوام ببین شما چی میگین. من هنوز فهم ادبیم اونقدر قوی نیست که اینجور چیزا رو سریع تشخیص بدم. به کمک شما نیاز دارم. میخوام بدونم تفسیر شما از این سکانس چیه؟ چه استعاره ای به کار رفته در داستان؟

طراحیه هنری هیچ اثری قدیمی نمیشه به نظرم D: چه ماله 1 سال پاشه چه ماله 24 سال D: لول :/ اره بعضی قسمتهایه بازی رو خیلی زیبا در اوردن انصافا !! همون قسمت اولش تا رسیدن به منطقه heidies واقعا به یادموندی هست برایه هر gamer . اولش ادم رو قشنگ میخکوب میکنه D:
هر موقع امکانش فراهم شد دو قسمت قبلی و نسخه هایه psp هم برو ! همه قشنگش D:
آره واقعا اصلا باورم نمیشد تو اون سال انقدر عالی کار کرده باشن.
مرحله مبارزه با کرونوس اوج شاهکار طراحی مرحله بود اصلا یه چیز عجیب و غریب بود :دی دقیقا شروع بازی خیلی بزرگ و خفنه من اصن جا خوردم اوش :دی
یکم نسخه اولی psp رو بازی کرده بودم بنظرم از بهترین بازی های psp بودن دو تا نسخش اگه شرایطش جور شه دوست دارم کالکشنشُ دوباره بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or