PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان دقیقا بازی چه تاریخی میاد؟چون منم 1 و 2 رو بازی کردم قبلا 360 داشتم 3 رو نتونستم ارزوم تو دنیای گیم بازی کردن 3 بود.چون به نظره من بهترین بازی تاریخ هستش.شخصیت پردازی گیم پلی داستان موزیک وسعت حماسی بودن عظمت داشتن همه چی رو با هم داره.بازیهایی مثله انچارتد یا ویچر یا متال گیر یا بتمن بلاد بورن جلو این بازی هیچن هیچ.بدجور تعصب دارم رو این بازی وحشتناک.
سلام
فکر میکنم که 07/14/2015 تاریخ اومدنش باشه.

دوستان گفتن کچل خشن ما ترسیدیم
:d

یه سوال داشتم
این بازی بخش آنلاین و مالتی پلیر هم خواهد داشت؟
کلا در مورد این دو بخشش یه راهنمایی میکنید
با تشکر

Metal Gear جلو God of War 3 هيچه؟؟؟
يا متال گير بازي نكردي يا اگه بازي كردي هيچي ازش دستگيرت نشده. خوبه اينو تو فروم فن هاي متال گير نگفتي.

بنظرتون روز اول انتشار تو ايران پيدا ميشه؟
قيمتش در چه حدوديه؟
قبل از روز انتشار هم تو ایران پیدا میشه :دی

باید 120تا 140هزار تومان باشه ولی ممکنه یکم بکشن روش . به نظرم سریع نخر ، یه چند روز یا یک هفته صبر کن بعد بخر .

قبل از روز انتشار هم تو ایران پیدا میشه :دی

باید 120تا 140هزار تومان باشه ولی ممکنه یکم بکشن روش . به نظرم سریع نخر ، یه چند روز یا یک هفته صبر کن بعد بخر .

من فك كردم رو ٢٣٠ اينا ميچرخه ولي همون اگر بياد دوهفته سه هفته بعدش ميگيرم

من فك كردم رو ٢٣٠ اينا ميچرخه ولي همون اگر بياد دوهفته سه هفته بعدش ميگيرم

قیمت بازی 40 دلار هست . البته من ایران نیستم ، به خاطر همین دقیق نمیدونم چقدر میکشن روش وقتی بازی میاد ایران ولی قیمت کردم شد نزدیک 120هزار تومان که اگر بخوان بکشن روش 140-160 هزارتومان باید بشه . گرچه شنیدم فروشنده های نامرد زیاده ، پس ممکنه بالاتر از این هم بره . درنتیجه ، عاقلانه ترین کار اینه که اگر قیمت رفت بالاتر شما صبر کنی مدت خیلی کمی و بیاد پایین قیمتش و بعد بخرید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or