PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
عزیزم بعد از این همه بحث شما بالاخره متوجه مکانیزم های گیم پلی HnS شدی ؟ هی ما میگیم گیم پلی جوریه که نمیشه PvP مولتی گذاشت (و به همین دلیل باید چیزای دیگه جایگزین بشه) هی شما میگی همه چی کامل باشه مولتی هم کنارش ؟!
اصلاً بحث ، بحث خوب بودن و بد بودن مولتی یا وقت شدن و نشدن نیست ، اینهمه داریم بال بال میزنیم که بگیم مولتی به سبک سایر بازیها (PvP) نمیشه برای این سبک گذاشت.
این عین جمله ی شماست
خواه ناخواه کلی وقت و هزینه میبره که ممکنه به ضرر بخش سینگل تموم بشه
بنده هم در جواب این مورد گفتم

این عین جمله ی شماست بنده هم در جواب این مورد گفتم

پست ها رو با دقت بخون گلم :

ساختن بخش مولتی هم جدا از کارایی نداشتن آنچنانش ، دیگه بگیم خیلی بخواد وسواس روش خرج بشه ، میشه یه چیزی در حد آنارکی رینز که اینم خواه ناخواه کلی وقت و هزینه میبره

گلچین کردنی پست رو میخونی این میس آندرستندینگ ها پیش میاد دیگه ، بعد در جواب همچین حرفی اینو میگی :

بحث من این هست که وقتی همه ی این ها کامل باشه مولتی بزارن مشکلی هست

در صورتی که من اصن حرفی از مولتی به شکلی که شما توی ذهنته نزدم. تمام حرف ما اینه مولتی به سبک PvP به درد این سبک نمی خوره و وقت و هزینه تلف کردنه ، این سبک نیاز به BP و امثالهم داره که به موازات خود بازی پیش میره .
بحث خیلی فرسایشی شد ، کسی تا الان می خواست قانع بشه ، شده بود.

این بازی دقیقا یک ماه دیگه میاد ......
من نسل پیش 360 داشتم و حتما کاکشن آنچارتد و خدای جنگ رو میخرم....گیم پلی خدای جنگ چند ساعت هست به صورت نورمال اگه بازی بشه؟؟؟؟؟
و اینکه خبری و ویدیویی جدید از بازی نیومده یا قراره همچی تو e3 نمایش داده بشه؟؟؟
و یکی اگه سایتی یا منبع خوبی سراغ داره بده تا من داستان بازی رو تا سر این قسمت بخوانم تا ی چیزایی دستم بیاد چون من کلا به این بازی علاقه ای نداشتم متاسفانه حتی وقتی ps2 داشتم..
الان میخوام یکم سر در میارم از داستانش...

این بازی دقیقا یک ماه دیگه میاد ......
من نسل پیش 360 داشتم و حتما کاکشن آنچارتد و خدای جنگ رو میخرم....گیم پلی خدای جنگ چند ساعت هست به صورت نورمال اگه بازی بشه؟؟؟؟؟
و اینکه خبری و ویدیویی جدید از بازی نیومده یا قراره همچی تو e3 نمایش داده بشه؟؟؟
و یکی اگه سایتی یا منبع خوبی سراغ داره بده تا من داستان بازی رو تا سر این قسمت بخوانم تا ی چیزایی دستم بیاد چون من کلا به این بازی علاقه ای نداشتم متاسفانه حتی وقتی ps2 داشتم..
الان میخوام یکم سر در میارم از داستانش...
ویدیو که اومده از قسمت مبارزه kartos و hades که نشون میداد گرافیک بازی کاملا دگرگون شده . ( با اینکه تو ps3 گرافیک عالی بود ) و داستانشم که راحت با یکم جستجو تو g.o.o.g.l.e. گیر میاد .....

من رو ps3این بازی رو 2بار پلات کردم 55بار هم تمومش کنم !
عرضه سه ساعت رو نرمال بازی رو تموم میکردم الان هم اشتیاق زیادی دارم رو ps4دوباره تجربه اش کنم واقعا از لحظه گرافیک هیچگونه کم کاستی نداره!

من رو ps3این بازی رو 2بار پلات کردم 55بار هم تمومش کنم !
عرضه سه ساعت رو نرمال بازی رو تموم میکردم الان هم اشتیاق زیادی دارم رو ps4دوباره تجربه اش کنم واقعا از لحظه گرافیک هیچگونه کم کاستی نداره!
به کنسول بنده خدا یه استراحتی بده:))
ولی خداییش منم دوس دارم یبار دیگه بازی کنمb-)

دوستان 25 روز دیگه تا رسیدن "کچل خشن" به ایستگاه 4 مونده.
برای منی که نسخه 1 و 2 رو روی ایستگاه دوم بازی کردم و نسل قبل 360 داشتم این ریمسترها حکم گنج سلیمان رو دارند. :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی God of War: Ascension یه جورایی DLC نسخه سوم بود و تو اطلاعات منتشر شده گفتند این نسخه PS4 شامل همه DLC ها میشه ، آیا نسخه God of War: Ascension هم تو این نسخه PS4 هستش؟

oxhg_gow25dex.jpg

• Like
Reactions: Sony+
برای منی که نسخه 1 و 2 رو روی ایستگاه دوم بازی کردم و نسل قبل 360 داشتم این ریمسترها حکم گنج سلیمان رو دارند. :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی God of War: Ascension یه جورایی DLC نسخه سوم بود و تو اطلاعات منتشر شده گفتند این نسخه PS4 شامل همه DLC ها میشه ، آیا نسخه God of War: Ascension هم تو این نسخه PS4 هستش؟

oxhg_gow25dex.jpg

:|:-$

oxhg_gow25dex.jpg

نه باو جوری عنوان کردن DLC داره این نسخه انگار دی ال سی خاصی داره، همش DLC costumes and content هستن که همه در دسترس و آنلاک هستن .همون تغییر لباس و armor هایی که تو همه نسخه ها بوده.

سلام.دوستان دقیقا بازی چه تاریخی میاد؟چون منم 1 و 2 رو بازی کردم قبلا 360 داشتم 3 رو نتونستم ارزوم تو دنیای گیم بازی کردن 3 بود.چون به نظره من بهترین بازی تاریخ هستش.شخصیت پردازی گیم پلی داستان موزیک وسعت حماسی بودن عظمت داشتن همه چی رو با هم داره.بازیهایی مثله انچارتد یا ویچر یا متال گیر یا بتمن بلاد بورن جلو این بازی هیچن هیچ.بدجور تعصب دارم رو این بازی وحشتناک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or