God Of War Collection

متن ESRB درباره درجه بندی سنی این بازی:

Content Descriptors: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, S**ual Content, Strong Language
This is a collection of action games in which players assume the role of Kratos, a Spartan warrior on a quest for vengeance against the gods of Olympus. Players use a double-chained blade and magic attacks to hack and slash zombie-like soldiers and creatures from Greek mythology (e.g., harpies, hydras, minotaurs). Combat is frenetic, and blood-splatter effects occur frequently; violent depictions also include characters getting impaled and sliced in half. During extended boss battles, players can engage in close-up combat that is completed by a sequence of prompted moves. These sequences depict creatures impaled and pummeled. The game also contains a *** mini-game in which players interact with topless women in a bedroom or hot bath. Though ***ual acts are never depicted, loud moaning sounds and shaking effects occur off camera. The words “f**k” and “sh*t” can be heard during an interview portion of the game

جزئیات بیشتر از بازی در VGX

بلاخره و پس از انتظارهای فراوان تاریخ رسمی اومدن بازی اعلام شد

6 می 2014 مصاف با 16 اردیبهشت 93

اینم باکس آرت بازی که محشره

22255901643260872332.jpg

من که بدجوری منتظرشم و از اونجایی که اکثر بازی های ویتای امسال JRPG هستن و من دیگه حوصلم به این مدل بازیا نمیکشه این کالکشن بهترین بازی ایه که میتونم برا ویتا بخرمش :x

بلاخره و پس از انتظارهای فراوان تاریخ رسمی اومدن بازی اعلام شد

6 می 2014 مصاف با 16 اردیبهشت 93

اینم باکس آرت بازی که محشره

22255901643260872332.jpg

من که بدجوری منتظرشم و از اونجایی که اکثر بازی های ویتای امسال JRPG هستن و من دیگه حوصلم به این مدل بازیا نمیکشه این کالکشن بهترین بازی ایه که میتونم برا ویتا بخرمش :x

نه ان ارت باکس قدیمی هست و این نیست

جدیده رو تو بخش اخبار بازیها گذاشتم شامل عکسهای قسمت اول و دوم میشه

ادیت:

البته حق با شماست احتمال ان هم هست

اسکرین شاتهای رسمی بازی:

image-46e85e17-1ae8-47e5-93e5-a57be3efea5e.jpg

image-01c0b3bc-1c71-430c-8773-537e11800a3c.jpg

image-49751612-f505-4b3c-ab21-7d82a893f7ec.jpg

image-2c79d2d2-3e46-4eca-a4c4-6f4b4ac150cb.jpg

آخرین ویرایش:
من بشدت برای عرضه این بازی هیجان دارم :bighug:امیدوارم یه پورت خوب ازش واسه ویتا زده باشن....فقط نمیدونم چرا نزدیک عرضه هستیم یه تریلر ازش پخش نمیکنن؟

منم خیلی دوست دارم با این کریتوس روانی روی ویتا بازی کنم :d من پلی 3 ندارم ولی gow 1 را بازیش کردم خیلی باحال بود :d شنیدم شماره 2ش از همه نسخه هاش بهتره!

منم خیلی دوست دارم با این کریتوس روانی روی ویتا بازی کنم :d من پلی 3 ندارم ولی gow 1 را بازیش کردم خیلی باحال بود :d شنیدم شماره 2ش از همه نسخه هاش بهتره!
به نظره من شماره 3 از همه epic تر بود D:
شماره 2 و 3 جفتشون شاهکاران ....
کلا هر 3 تاش که عالین.
منم بدم نمیاد بازی کنم . تروفی راحت میده ! پلاتش هم راحته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or