چه اوضاع اي درست شده اينجا
ملّت به فکر حالگيری افتادن بيخيال هم نميشن![]()
بله نتیجش اینه آقا سینا دست بالا دست زیاده دیگه به من گیر ندیا:laughing:نتیجه اخلاقی: تا وقتی از چیزی مطمئن نیستید به کسی اشکال نگیرید!:d
من که نایف خودم رو کردم،حالا هر جور راحتین:biggrin1:
با اجازه منم یه اشکال بگیرم تا حالت گرفته بشه:biggrin1:
Challenge Of the God's
من قبلش تو گوگل هم زدم و مطمئن شدم بعد نایف کردم.نتیجه اخلاقی: تا وقتی از چیزی مطمئن نیستید به کسی اشکال نگیرید!:biggrin1:
اگه اینجوری باشه من دوستی دارم فک کنم 80 باری بردش اخر روی اخرین درجه بدون اپگرید کردن سلاح ها می بره اخر اصلا اوجوبه هست برای خودش میتونه جایزه ای بگیره ولی فک نکنمدوستان اینجا از بچه ها کسی تونسته این 2 تا بازی رو روی آخرین درجه سختی تا آخرش بره.
یکجایی شنیدم تا حالا اصلا تو خارج از ایران البته کسی نتونسته بره و اگر کسی بتونه بره جایزه داره درسته .
کسی اطلاع داره دربارش.
جالب اینجا هست میگم بهش 80 بار بردی اخر میگه اره بیشتر 
:confused:دوستان اینجا از بچه ها کسی تونسته این 2 تا بازی رو روی آخرین درجه سختی تا آخرش بره.
یکجایی شنیدم تا حالا اصلا تو خارج از ایران البته کسی نتونسته بره و اگر کسی بتونه بره جایزه داره درسته .
کسی اطلاع داره دربارش.
میثم! جون من فهمیدی خودت چی گفتی؟:biggrin1:اگه اینجوری باشه من دوستی دارم فک کنم 80 باری بردش اخر روی اخرین درجه بدون اپگرید کردن سلاح ها می بره اخر اصلا اوجوبه هست برای خودش میتونه جایزه ای بگیره ولی فک نکنمجالب اینجا هست میگم بهش 80 بار بردی اخر میگه اره بیشتر
:confused:
کیا جان منظورش این بود که یک دوستی داره که 80 بار رفته ولی از خودش می پرسی میگه نه من بیشتر رفتم و عجوبه ای هست برای خودش:biggrin1: ولی انصافا بازی رو دست NG نیست تو این زمینهمن یکش رو رفتم. فکر نکنم همچین چیزی باشه. دیگه از Ninja Gaiden که سخت تر نیست.
میثم جون من فهمیدی خودت چی گفتی؟:biggrin1:
کجاشو تو نفهمیدی کیامن یکش رو رفتم. فکر نکنم همچین چیزی باشه. دیگه از Ninja Gaiden که سخت تر نیست.
میثم! جون من فهمیدی خودت چی گفتی؟:biggrin1:
ببخشید دیشب خوابم میومد زیاد توجه نکردم
از این به بعد برای تو با زبان فارسی دری مینویسم:biggrin1: من اشتباه تایپی کردم ولی فک کنم درستش این باشه اعجوبه یه سرچ تو گوگل بزن:biggrin1:کیا جان منظورش این بود که یک دوستی داره که 80 بار رفته ولی از خودش می پرسی میگه نه من بیشتر رفتم و عجوبه ای هست برای خودش:biggrin1: ولی انصافا بازی رو دست NG نیست تو این زمینه