God of War Collection

آيا اين بسته را ميخريد

• بله

رای‌ها: 273 73.6%
  • نه

رای‌ها: 98 26.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    371
من که نایف خودم رو کردم،حالا هر جور راحتین:biggrin1:
با اجازه منم یه اشکال بگیرم تا حالت گرفته بشه:biggrin1:
Challenge Of the God's

اتفاقا این غلطه.همون درست بود.اون s جمع بود و میچسبه به god.:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

نتیجه اخلاقی: تا وقتی از چیزی مطمئن نیستید به کسی اشکال نگیرید!:biggrin1:
من قبلش تو گوگل هم زدم و مطمئن شدم بعد نایف کردم.
51vgah.gif

دوستان اینجا از بچه ها کسی تونسته این 2 تا بازی رو روی آخرین درجه سختی تا آخرش بره.
یکجایی شنیدم تا حالا اصلا تو خارج از ایران البته کسی نتونسته بره و اگر کسی بتونه بره جایزه داره درسته .
کسی اطلاع داره دربارش.

دوستان اینجا از بچه ها کسی تونسته این 2 تا بازی رو روی آخرین درجه سختی تا آخرش بره.
یکجایی شنیدم تا حالا اصلا تو خارج از ایران البته کسی نتونسته بره و اگر کسی بتونه بره جایزه داره درسته .
کسی اطلاع داره دربارش.
اگه اینجوری باشه من دوستی دارم فک کنم 80 باری بردش اخر روی اخرین درجه بدون اپگرید کردن سلاح ها می بره اخر اصلا اوجوبه هست برای خودش میتونه جایزه ای بگیره ولی فک نکنم:love:جالب اینجا هست میگم بهش 80 بار بردی اخر میگه اره بیشتر :eek::eek::confused:

کسی اطلاع داره دربارش.

من یکش رو رفتم. فکر نکنم همچین چیزی باشه. دیگه از Ninja Gaiden که سخت تر نیست.
اگه اینجوری باشه من دوستی دارم فک کنم 80 باری بردش اخر روی اخرین درجه بدون اپگرید کردن سلاح ها می بره اخر اصلا اوجوبه هست برای خودش میتونه جایزه ای بگیره ولی فک نکنم:love:جالب اینجا هست میگم بهش 80 بار بردی اخر میگه اره بیشتر :eek::eek::confused:
میثم! جون من فهمیدی خودت چی گفتی؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:

میثم جون من فهمیدی خودت چی گفتی؟:biggrin1:
کیا جان منظورش این بود که یک دوستی داره که 80 بار رفته ولی از خودش می پرسی میگه نه من بیشتر رفتم و عجوبه ای هست برای خودش:biggrin1: ولی انصافا بازی رو دست NG نیست تو این زمینه

میثم! جون من فهمیدی خودت چی گفتی؟:biggrin1:
کجاشو تو نفهمیدی کیا :love: ببخشید دیشب خوابم میومد زیاد توجه نکردم:love: از این به بعد برای تو با زبان فارسی دری مینویسم:biggrin1:
کیا جان منظورش این بود که یک دوستی داره که 80 بار رفته ولی از خودش می پرسی میگه نه من بیشتر رفتم و عجوبه ای هست برای خودش:biggrin1: ولی انصافا بازی رو دست NG نیست تو این زمینه
من اشتباه تایپی کردم ولی فک کنم درستش این باشه اعجوبه یه سرچ تو گوگل بزن:biggrin1:

این تروفی که میگه همه شمشیر ها و Magic ها رو تا آخر آپگرید کنید چه جوری میشه انجام داد ؟ من تقریبا تمام Orb هارو جمع کردم ولی آخر سر کلی کم آوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or