God of War Collection

آيا اين بسته را ميخريد

• بله

رای‌ها: 273 73.6%
  • نه

رای‌ها: 98 26.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    371
خالی بستی باید اعتراف کنی :biggrin1:

اولا فقط در صورتی اون تروفی ها بدرد طرف میخوره که ID ت رو هم باهاش داده باشی ، پس اون ID ت رو که روش 20 تا پلاتینیوم داری بده من چک کنم . اگر هم نه بابت خالی بستن و احمق فرض کردن اعضای سایت معذرت خواهی کن ....
نیما جان من یادم هست که حدود 15 تا بازی رو کامل کرده بود. فکر کنم ID هنوز توی Friend List من هستش و میشه دیدش. خالی نبسته من خودم دیده بودم. فکر کنم آرش هم دیده بود;)

• Like
Reactions: Aliiiiiiii
نیما جان من یادم هست که حدود 15 تا بازی رو کامل کرده بود. فکر کنم ID هنوز توی Friend List من هستش و میشه دیدش. خالی نبسته من خودم دیده بودم. فکر کنم آرش هم دیده بود;)
تا تابستون بود فکر کنم قبل کنکور ، ایشون توی بازینما فعالیت میکرد اول ، من این ID رو ADD کردم دیدم کسی Accept نمیکنه ، پرسیدم گفتش که PS3 رو با ID فروختم .
اون موقع 12 تا پلاتینیوم داشت . اینطور که از تاریخ گرفتن تروفی ها معلومه از اون موقع تا حالا صاحب فعلی این اکانت باهاش 8 تا پلاتینیوم گرفته ، همونطور که تاریخ آخرین تروفی مال بازیه MW2 و یه هفته پیشه .
اینجا نمیخوایم کسی رو محکوم کنیم ، قصد هم نداریم مچ کسی رو بگیریم . فقط میخوایم واسه همه روشن بشه .
همون 12 تا هم خودش کلیه ولی 12 تا کجا و 20 تا کجا ! :smile:

گفتم حدود 20 تا عزيز دلم

در ضمن من يادمه آخرين باری که با اون ID بازی کردم 15 يا 16 تا داشتم نميدونم 12 تا از کجا آوردی ولی فکر کنم مال مشکل بازينما با آپديت گيمر کارد ها بود

ون موقع 12 تا پلاتینیوم داشت . اینطور که از تاریخ گرفتن تروفی ها معلومه از اون موقع تا حالا صاحب فعلی این اکانت باهاش 8 تا پلاتینیوم گرفته ، همونطور که تاریخ آخرین تروفی مال بازیه MW2 و یه هفته پیشه .
راست ميگی؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:طرف به ظاهر خيلی نوب ميزد که....

دقیقا ! مثل من من که PS3 عتیقم خراب شد و یکی دیگه خریدم و به earn کردن Trophy ها ادامه دادم :دی
کیوان کلا جدیدا همه فکر میکنن بقیه چیزی نمیدونن !
تا تابستون بود فکر کنم قبل کنکور ، ایشون توی بازینما فعالیت میکرد اول ، من این ID رو ADD کردم دیدم کسی Accept نمیکنه ، پرسیدم گفتش که PS3 رو با ID فروختم .
اون موقع 12 تا پلاتینیوم داشت . اینطور که از تاریخ گرفتن تروفی ها معلومه از اون موقع تا حالا صاحب فعلی این اکانت باهاش 8 تا پلاتینیوم گرفته ، همونطور که تاریخ آخرین تروفی مال بازیه MW2 و یه هفته پیشه .
اینجا نمیخوایم کسی رو محکوم کنیم ، قصد هم نداریم مچ کسی رو بگیریم . فقط میخوایم واسه همه روشن بشه .
همون 12 تا هم خودش کلیه ولی 12 تا کجا و 20 تا کجا !

خوب شد خبر داشتی با اکانت فروخته وگرنه چی میشد:-"
منم فقط خواستم شفاف سازی کنم

داداش بازی هنوز دوبی معلوم نيست هست يا نه کويتم که خبر دارم معلوم نيست بعد اينا چجوری ميگن شنبه ميرسه؟؟؟؟

حالا شايد اينجام فردا بياد

داداش بازی هنوز دوبی معلوم نيست هست يا نه کويتم که خبر دارم معلوم نيست بعد اينا چجوری ميگن شنبه ميرسه؟؟؟؟

حالا شايد اينجام فردا بياد
اینجا به اونجا چه ربطی داره؟؟؟
تو دبی که بازی ممنوع هست .بازی هم تو آمریکا پخش شده نه تو دبی

اینجا به اونجا چه ربطی داره؟؟؟
تو دبی که بازی ممنوع هست .بازی هم تو آمریکا پخش شده نه تو دبی

شما فکر کردی ميرن از آمريکا بازی ميآرن؟؟؟ نه عزيز از بازار مرشد اينجا ميگيرن

فكر نكنم جاي بحث اينجا باشه ولي به
DC
زنگ زدم.
لطفا تاپيك رو منحرف نكنيد.من فقط خواستم يه ندايي به همگي بدم كه به اومدن بازي نزديك شديم...:biggrin1:

من نگفتم از آمریکا میارن
گفتم که بازی تو دبی ممنوع هست

داداش بازار مرشد اينجا کمی از توپخونه نداره همه چی توش هست اينم بدونيد بد نيس همه بازيها از دوبی وارد ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or