اقا اين برهان فك كنم يه چيتي يا چيز خاصي استفاده ميكنه...:biggrin1:...پلاتينيوم خوره...
اگه بازي شنبه كه بياد عالي ميشه.
هركي اول گرفت يه ندا بده...![]()
חדשות טובות בשבילך
يه خبر بدم به دوستان بازی پنجشنبه ميرسه دوبی و شنبه هم حتماً ايرانه
با تشکر
سلام دوستان من خودم از این نوع پست ها بدم میاد ولی این بازی مجبورم کرد اگه خواستید بعد از اینکه یکی از دوستان جوابم رو داد پستم رو پاک کنید من شدیدا گیجم این بازی gow collection رو بگیرم یا نه چون من هر دو تا gow رو برای ps2 دارم (یعنی هنوزم دارم)و تازه هم تمومشون کردم(شهریور) ولی کیفیت بهتر این نسخه اش بدجوری من رو دو دل کرده از طرفی هم ps2 اش رو دارم و می تونم اونو بازی کنم خواهشا با یه راهنمایی خوب بگید ارزش خریدنش برای من با این شرایط چه طوره من خودم شدیدا عاشق کنسول ps هستم پس اگه می شه صادقانه و بدون تعصب راهنمایی کنید.:confused:
خیلی ممنون.از موارد بالا با خبرم ولی تصمیم سختیهدوست عزیز گرافیک بازی بالا تر رفته
سیستم ترافی به بازی اضافه شده
و دموی قابل بازی GOW III رو میتونی دانلود کنی
تصمیم با خودته !!!
چون گفتم برای ps2 اش رو دارم سخته؟؟؟!!!بازم ممنون.خیلی ممنون.از موارد بالا با خبرم ولی تصمیم سختیهچون گفتم برای ps2 اش رو دارم سخته؟؟؟!!!بازم ممنون.
واقعا ممنون تورج:biggrin1: ولی جدا من کار خاصی نمی کنم. تنها کاری که می کنم قبل از شروع بازی یک دور تروفی ها رو می خونم و بعدش وارد بازی میشم و معمولا حدود 1 هفته طول میکشه تا همش رو بگیرم. البته احتمالا GOW زمانش بیشتر میشه چون مثل توی تابستان و اوایل پاییز وقت ندارم. در کل تورج نسبت به من لطف داری. ممنونTrophy خوره ... واقعا نمیدونم چطوری میشینه اینطوری Trophy ها رو درو میکنه !!! آدم دلش برای Trophy ها میسوزه
البته آرش هم با حوصله هست ... اصلان همینطور ... نیما همینطور ... ولی برهان جدی یک چیزیش میشه :biggrin1: ( کلی هم دوسش دارم )
آقا من تکذیب می کنم:biggrin1: هیچ چیتی در کار نیست:biggrin1:اقا اين برهان فك كنم يه چيتي يا چيز خاصي استفاده ميكنه...:biggrin1:...پلاتينيوم خوره...
قیمتش معلوم نیست ولی حدود 50-55 بدهند فکر کنم خوب باشه.دوستان عزیز بازی ایران قیمتش چند میشه ؟اقای خسته رو که نابود کردین:biggrin1:گناه داشت
من که ADSL ندارم باید تو کف دمو بمونم؟
قیمتش معلوم نیست ولی حدود 50-55 بدهند فکر کنم خوب باشه.
نه هیچ کاری نمیشه کرد.
دوست عزیز می شه بیشتر توضیح بدین متوجه منظورتون نشدم؟:confused:درضمن سبک بازی ها فرق میکنن ... اینو هم در نظر بگیر
واقعا ممنون تورج:biggrin1: ولی جدا من کار خاصی نمی کنم. تنها کاری که می کنم قبل از شروع بازی یک دور تروفی ها رو می خونم و بعدش وارد بازی میشم و معمولا حدود 1 هفته طول میکشه تا همش رو بگیرم. البته احتمالا GOW زمانش بیشتر میشه چون مثل توی تابستان و اوایل پاییز وقت ندارم.