God of War Collection

آيا اين بسته را ميخريد

• بله

رای‌ها: 273 73.6%
  • نه

رای‌ها: 98 26.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    371
دوست عزيز و خسته و تنهای من خواهش ميکنم التماس ميکنم انقدر پارازيت الکی نده آخه چرا هميشه نظر چپه ميدی؟

نه.از همین عکسهایی که صفحه اول گذاشتن گفتم.

اون عکس ها از دو tv مختلف با تنظيمات مختلف گرفته شده و به همين خاطر collection کنتراستش کمه امّا الان تو GS,GT ويديو از collection هست و بهبود AA کاملاً مشهوده

دوست عزيز و خسته و تنهای من خواهش ميکنم التماس ميکنم انقدر پارازيت الکی نده آخه چرا هميشه نظر چپه ميدی؟

اون عکس ها از دو tv مختلف با تنظيمات مختلف گرفته شده و به همين خاطر collection کنتراستش کمه امّا الان تو GS,GT ويديو از collection هست و بهبود AA کاملاً مشهوده
بنده خدا فقط نظر داد دیگه.منم تا قبل از اینکه اون ویدیوی مقایسه که گیم تریلرز گذاشته بود رو ندیده بودم فکر میکرم زیاد فرقی نداره.ولی دیدم خیلی فرق داره:biggrin1:

نه.از همین عکسهایی که صفحه اول گذاشتن گفتم.
آها ، پس تو تونستی از این عکس ها که سایزشون خیلی کوچیک هست تفاوت رو تشخیص بدی . آخه تنها جان من و خیلی های دیگه نتونستیم چون نمیشه که دو تا بازی که یکیش HD و با AA بالاتر هست و اون یکی AA نداره و SD هست توی این سایز مقایسه کرد .
حالا اینم از توانایی های عجیب و خارق العاده شماست که استفاده کردیم . :smile:

منم پایم فقط یک مشکل اساسی! :d
باید تو یک روز بازی رو شروع کنیم!
حالا اون جوری هم چون نمیشه! اولین و آخرین تروفی رو تاریخاشون +ساعت و دقیقه و ثانیه رو میبینیم و خوب به دست میاریم تو چند روز و چند ساعت و چند ثانیه به دستشون اوردیم و زمان کی کمتر بوده!این خوبه؟ :d

من اوّلين روزی که بياد ميخرم بهتره چند نفر مشخص بشيم هم زمان شروع کنيم و مسابقه شروع ميشه

اگه کسی نبود من و تو هستيم برهانم که اصولاً الافه اين کاراس:biggrin1:

من که جمعه میگیرم!شایدم شنبه!
پس روز اول نمیشه :d این برهانم اگر هست که بی خیال نیازی به مسابقه نیست!البته برای مقام های بعدی میشه تلاش کرد :d

این برهان روز اول بازی رو میجوه :d

آها ، پس تو تونستی از این عکس ها که سایزشون خیلی کوچیک هست تفاوت رو تشخیص بدی . آخه تنها جان من و خیلی های دیگه نتونستیم چون نمیشه که دو تا بازی که یکیش HD و با AA بالاتر هست و اون یکی AA نداره و SD هست توی این سایز مقایسه کرد .
حالا اینم از توانایی های عجیب و خارق العاده شماست که استفاده کردیم . :smile:
اولا تو نه و شما
شماها با من مشکلی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با توجه به عکسهایی که صفحه اول گذاشتین گفتم.هر آدم عاقل و بالغی هم اون عکسها رو ببینه حرف منو میزنه.

من که به جز یه کم دود تو نسخه collection فرق خاصی با original ندیدم.انگار نسخه collection دودی تر بود.

رزولوشن بازی HD شده ( از 640*480 به 1280*720 ) و AA هم به بازی اضافه شده ، همون که قرار بود بشه .
تفاوت هم کاملا مشخص هست .
شما روی این لینک کلیک کن و عکس رو ببین ، اگر مفهوم رزولوشن و AntiAliasing ( همون AA ) رو بدونی متوجه تفاوت هم میشی ( خیلی مشخصه )

کلا شما جاده خاکی زیاد میری ، سعی کن دیگه نری چون مشکل ساز میشه ، همونطور که تا الان هم تا حدودی شده ...

رزولوشن بازی HD شده ( از 640*480 به 1280*720 ) و AA هم به بازی اضافه شده ، همون که قرار بود بشه .
تفاوت هم کاملا مشخص هست .
شما روی این لینک کلیک کن و عکس رو ببین ، اگر مفهوم رزولوشن و AntiAliasing ( همون AA ) رو بدونی متوجه تفاوت هم میشی ( خیلی مشخصه )

کلا شما جاده خاکی زیاد میری ، سعی کن دیگه نری چون مشکل ساز میشه ، همونطور که تا الان هم تا حدودی شده ...

جاده خاکی چیه عموجان؟؟
با این لینکهایی که دادی متوجه موضوع شدم و گرنه با اون عکسهای صفحه اول چیزی قابل تشخیص نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or