این بازی قیمتش 40 دلار هست. اونوقت شما 72 تومن خریدی؟ 30 تومن ضرر خالص:biggrin1: (البته هیچوقت بازی به قیمت خارج توی ایران نیست ولی دیگه انقدر هم اضافه ندید.)سلام بلاخره منم فردا بازی بدستم میرسه:biggrin1:
72 تومان![]()
این بازی قیمتش 40 دلار هست. اونوقت شما 72 تومن خریدی؟ 30 تومن ضرر خالص:biggrin1: (البته هیچوقت بازی به قیمت خارج توی ایران نیست ولی دیگه انقدر هم اضافه ندید.)
از کی گرفتی 72
نکنید این کارارو.من رز اول گرفتم 63
اینجا هرکی هرکیه
فروشگاههای دیگه میدن 80 تومان 
خوب به بچه ها میگفتی برات میگرفتن میفرستادنمن ازتبریز گرفتم اینجا 10-15 تومان بیشتر از تهران بازیها رومیفروشن اونهم اگه گیر بیاری.اینجا هرکی هرکیه
فروشگاههای دیگه میدن 80 تومان
من از فروشگاه حسینی گرفتم.:biggrin1:

و چالنج و تقریبآ تو 1 ساعت تموم کردمجاي اين سوال اينجا نيست بلكه اينجا هست ...سلام
من خریدار God of War Collection هستم
اگه کسی هم میدونه از کجا میشه خرید
لطفا آدرس و تلفن اونجا رو بده........
در ضمن الان قیمتش چند هستش؟؟
ممنون.
ای بابا تو هی گیر ندادی که تو هم گیر دادیاقای عزیز ، هنوز خیلی ها نتونستن GOW رو بازی کنن...
تو رو خدا مراعات این عزیزان رو بکنید و سوال و جواب رو توی اسپویلر بذارین...![]()

چه طوری پسر
دیگه کسی نمونده نبردش اخر 
:biggrin1:دقیقا !!!یک جا بود که یک چزی از سمت چپ صفحه آروم آروم میومد سمت راست و باید سریع دشمنا رو میکشتی تا راه باز بشه و له نشی :d من اونجا اینو گرفتم بار اول تا 170 و خورده ای رفتم زدم از آخرین چکپوینت بیاره(از همون جا)دوباره رفتم و گرفتمش :d (فکر نکنم فهمیده باشی کجا رو میگم :d )
خیلی مخلصم داش میثم.:biggrin1:ای بابا تو هی گیر ندادی که تو هم گیر دادیچه طوری پسر
دیگه کسی نمونده نبردش اخر
:biggrin1: