God of War Collection

آيا اين بسته را ميخريد

• بله

رای‌ها: 273 73.6%
  • نه

رای‌ها: 98 26.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    371
اقا من این بازی رو سه روزه گرفتم الان هم GOW 1 و GOW2 رو هم تموم کردم دارم ترفی هاش رو میگیرم خیلی فاز داد و اصلا هم فریز نکرد اصلا یک بار هم فریز نکرد
فقط یه چیزی من تموم کردم چرا پس کد دانلود GOW3 رو بهم نداد؟؟ چی کار باید بکنم تا کد رو بهم بده؟؟
در ضمن من از تایلند گرفتم از ایران نگرفتم میخوام بدونم یعنی تو هیچ کدوم از نسخه ها کد نیست؟؟؟ اخه چرا؟؟
اخه یارو مغازه داره گفتش که کد هم توشه ولی هر کاری میکنم پیداش نکردم اگه میشه بگین این کد رو چه جوری باید پیدا کرد

اقا من این بازی رو سه روزه گرفتم الان هم GOW 1 و GOW2 رو هم تموم کردم دارم ترفی هاش رو میگیرم خیلی فاز داد و اصلا هم فریز نکرد اصلا یک بار هم فریز نکرد
فقط یه چیزی من تموم کردم چرا پس کد دانلود GOW3 رو بهم نداد؟؟ چی کار باید بکنم تا کد رو بهم بده؟؟
در ضمن من از تایلند گرفتم از ایران نگرفتم میخوام بدونم یعنی تو هیچ کدوم از نسخه ها کد نیست؟؟؟ اخه چرا؟؟
اخه یارو مغازه داره گفتش که کد هم توشه ولی هر کاری میکنم پیداش نکردم اگه میشه بگین این کد رو چه جوری باید پیدا کرد

فکر کنم فقط کسایی که تو آمریکا پیشخرید کردن کد رو بهشون دادن

طی کلی فکر کردن درباره علت نبود دمو به اين نتيجه رسيدم که از اونجايی که گفته بودن کالکشن رو پيش خريد کنن دمو رو به E-mail شون ميفرستن پس دليلی نداره وقتی واسشون بازی رو ميفرستن کد توش باشه پس بدون کد بهشون ميدن بنابر اين اين بازيايی که وارد دوبی شد و به ايران هم رسيده اون عمده فروش پيش خريد کرده فکر کنم منطقی باشه

کسی از گرافیک بازی نگفت در حالت HD بازی روی HD TV چطوره؟؟؟ یکی یه آمار میده؟ ممنون!:smile::love:

عالی هست بافت ها بهتر شدن در کل اينکه خوبه گرافيک نسخه دوّم يکم بيشتر تو چش ميآد

دوستان يکم انتظارتون رو پايين بياريد بازسازی کامل که نبوده فقط AA بازی 2 برابر شده و کيفيت HD همين از قبل هم چيز ديگه ايی قول نداده بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or