God Of War Chains Of Olympus Guides

• Thread starter Thread starter samii
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان اين بازي از نظر كرافيك حرفي نداره و ولي من اعصابم خورد شد به اين دليل :
1-اول بازي بايد هموطنان خودم را بكشم
2-وقتي سر لشكر ايران را شكست دادي اكه تو اون اتاقي كه 2 تا دختر ايراني هست بري و اكه با انها .......بكني امتياز ميده , خيلي شرم اور هست ا خون ادم را بجوش مياره
خيلي ممنون
سلام مستر
آرامشت را حفظ کن بابا تو اون دوره که دین و مذهبی نبوده پس مشکلی هم نداشته ضمنا کشتن هموطن تخیلی چیز زیادی نیست بعدش بگم که اون 2 دختر منتظر پادشاه ایران بودند که برگرده که بر نگشته وقتی هم که کراتوس را دیدن(کی از کزاتوس خوشگل تر و گنده تر) گفتن باشه و ........ و به کراتوس آرامش و قدرت دادند این تو نسخه ی 1 و 2هم بوده البته فقط یکبار در هر نسخه.
حالا بی خیال دختر ها خوشگلند:p؟

نه خیر کلن به خاطر محدودیت حجم UMD هم مدت زمان بازی کمه هم اینکه سازنده ها نمیتونستن زیاد رو بازی مانور بدن
به طور مثال چند نوع پایان متفاوت برای بازی بزارن.
راه های مخفی هم چیزی نداره.;)
کلن داستان بازی بر پایه یک هدف هست.
مگه 1 و 2 داشت؟ راه مخفی؟کجاش و آیا روند بازی را عوض میکرد؟

خیر منظور ایشون GOW1 و GOW2 بود
راه مخفی هم نداره
روند بازی هم تغییر نمیکنه.
منظور من هم همون god of war 1 و 2 است؟آیا چیزی داره؟ضمنا سایتی درباره ی نسخه ی ps2 چیزی نگفته؟
من زورکی رو حالت گاد 2ش را دوباره تموم کردم:((

منظور من هم همون god of war 1 و 2 است؟آیا چیزی داره؟ضمنا سایتی درباره ی نسخه ی ps2 چیزی نگفته؟
من زورکی رو حالت گاد 2ش را دوباره تموم کردم:((
بله تا اونجایی که من یادمه تو 2 یه همچین صحنه هایی داشت
خیر فعلا هیچ خبری برای عرضه این بازی برای ps2 گفته نشده.

بله تا اونجایی که من یادمه تو 2 یه همچین صحنه هایی داشت
خیر فعلا هیچ خبری برای عرضه این بازی برای ps2 گفته نشده.
منظور من از اونا نبود.
راه مخفی داره با نه؟
یک سوال دیگه تو گاد آف وار یک من تو مرحله ی 1 با اون دختر ها نتونستم ...... بکنم اصلا دایره نیامد نسخه ی من زیر نویس فارسی بود مال اونه؟

با تشکر از امین عزیز::arrowd:
ببین داداش خیلی اقایی اینجایی که من گیر کردم اصلا چیزی نداره که من جلو یا عقب کنم فقط چهار تا دایره است که از اینایی که مثلا روش جعبه می ذاری در باز بشه تنها کاری که می تونم بکنم اینه که روش وایسم هیچ اتفاقی نمی افته فکر کنم یه جای بازی رو درست رد نکردم که تقریبا اوایل بازی بود سه تا اسب بودند که یه اهرمی بقلشون بود که وقتی می کشیدم بالاش یه چیزی مثل اینه تغییر خهت پیدا می کرد بعد گه ولش می کردم بر می گشت سر جاش چه جوری عکسشو بذارم خیلی ممنونم از اینکه به من توجه کردی:cheesygri:confused:

میدونم فقط رو مال من نمیتونستم با دخترا س*س کنم اصلا دایره نمیاد که بگه بزن و برو رو کار.
راه مخفی داره بازی یا نه؟؟؟
زیادم مهم نیست!!! باور کن...
خب اگه دایره نمیاد شاید بد جایی وایسادی!
راه مخفی هم اصلا وجود نداره

زیادم مهم نیست!!! باور کن...
خب اگه دایره نمیاد شاید بد جایی وایسادی!
راه مخفی هم اصلا وجود نداره
چرا مهم است اصلا GOD OF WAR و GTA و RE و SH و بعضبی بازی های دیگه باید ازین صحنه ها داشته باشن و گرنه حال نمیدن که حوصلمون سر میره همش جنگ

ببین داداش خیلی اقایی اینجایی که من گیر کردم اصلا چیزی نداره که من جلو یا عقب کنم فقط چهار تا دایره است که از اینایی که مثلا روش جعبه می ذاری در باز بشه تنها کاری که می تونم بکنم اینه که روش وایسم هیچ اتفاقی نمی افته فکر کنم یه جای بازی رو درست رد نکردم که تقریبا اوایل بازی بود سه تا اسب بودند که یه اهرمی بقلشون بود که وقتی می کشیدم بالاش یه چیزی مثل اینه تغییر خهت پیدا می کرد بعد گه ولش می کردم بر می گشت سر جاش چه جوری عکسشو بذارم خیلی ممنونم از اینکه به من توجه کردی:cheesygri:confused:

اون معمای سه اسب رو بعدا باید حل کرد
اون جایی که میگین باید رو به روتون یه مجسمه ی اسب باشه
درسته؟

دوست عزیز وسط اون قسمتی که هستید یک گوی زرد رنگ وجود داره که باید برید سمتش و دکمه دایره رو بزنید که اگه این کار رو بکنید یک اهرم از همون قسمت بالا میاد که از خودش اشعه لیزر بیرون می ده شما باید اون اشعه لیزر رو یک بار تا اخر به سمت راست ببرید و اشعه اون اهرم رو به یک در بزنید و در رو باز کنید تا یک مجسمه از داخلش بیرون بیاد و یک بار دیگه هم اون اهرم رو تا اخر به سمت چپ ببرید و اون یکی در رو باز کنید ;) بعد از این که این کارارو کردی مجسمه سمت راست رو باید بیاری روبروی در پایین تر قرار بدی مجسمه سمت چپ رو هم روبروی در پایین خودش ;) ( علت این کار این هست که اهرم نمی تونه دیگه بیشتر از این بچرخه و لیزرش رو به اون در ها بتابونه شما مجبورید از اون مجسمه ها برای رسوندن اشعه به اون در ها استفاده کنید ) بعد دوباره اهرم رو بچرخونید یک بار به طرف مجسمه راست و یک بار دیگه به طرف مجسمه سمت چپ :-" بعد اون 2 تا در دیگه هم باز می شه و 2 تا مجسمه دیگه هم دارید حالا هر 4 تا مجسمرو باید روی همون دایره ها بذاری که باز اینجا هم باید به تریتیبش دقت کنی ...;) اون 2 تا مجسمه ای که سپرشون سمت جلو هست رو روی اون دایره های پایینی قرار می دی و اون 2 تا ی دیگرو روی دایره های بالا ......... بعد یک مجسمه از زیر یک پل میاد بیرون دقیقا از وسط همون قسمت حالا شما یه بار دیگه می ری سراغ همون اهرم و این بار اشعه لیزر رو می زنی به اون مجسمه ای که تازه بیرون در اومده و ................;)

موفق باشی

سلام دوست عزیز با این همه توضیحی که دادی دیگه روم نمی شه ازت سوال کنم ولی اگه جسارتی نیست اونجایی که منم اگه منظورت از گوی زرد اینه که زیر پام یه دایره مشکی که روش نقوشی به رنگ زرد هست بوده رفتم روش دایره زدم نشد اینگار می خواد یکی رو بقل کنه بابا اینجا باسه ما شده مصیبت وقتی به بروبچ می گم خودشون دستگاه رو می گیرند یه بار از اول می رند این قضیه سه بار تکرار شده یعنی چهار بار از اول رفتیم گفتیم شاید اشتباه شده ولی خودم فکر می کنم بازی مشکل داره یا بازی من دمو یا سی دی که ریختم مشکل داره اگه می شه یه راهنمایی کنید چه جوری عکس مرحله رو بزارم تا دوستان راحت اشراف داشته باشند تو سایتی جایی عکسایی از مراحل بازی نیست خواهشا هر کی بازی رو تموم کرده ایویل بذاره تا عکسشو براش بفرستم تا راهنماییم کنه از همه دوستانم ممنونم سپاس فراوان از دوست عزیزی که جوابمو تو پست قبلی داد :blushing::blushing::blushing:

سلام دوست عزیز با این همه توضیحی که دادی دیگه روم نمی شه ازت سوال کنم ولی اگه جسارتی نیست اونجایی که منم اگه منظورت از گوی زرد اینه که زیر پام یه دایره مشکی که روش نقوشی به رنگ زرد هست بوده رفتم روش دایره زدم نشد اینگار می خواد یکی رو بقل کنه بابا اینجا باسه ما شده مصیبت وقتی به بروبچ می گم خودشون دستگاه رو می گیرند یه بار از اول می رند این قضیه سه بار تکرار شده یعنی چهار بار از اول رفتیم گفتیم شاید اشتباه شده ولی خودم فکر می کنم بازی مشکل داره یا بازی من دمو یا سی دی که ریختم مشکل داره اگه می شه یه راهنمایی کنید چه جوری عکس مرحله رو بزارم تا دوستان راحت اشراف داشته باشند تو سایتی جایی عکسایی از مراحل بازی نیست خواهشا هر کی بازی رو تموم کرده ایویل بذاره تا عکسشو براش بفرستم تا راهنماییم کنه از همه دوستانم ممنونم سپاس فراوان از دوست عزیزی که جوابمو تو پست قبلی داد :blushing::blushing::blushing:
سلام

دقیقا منظورم همون دایره مشکی هست که روش نقوش زرد رنگ هست ........ ;) علت اینکه شما وقتی دایره رو می زنی و می بینی که انگار می خواد یکی رو بقل کنه این هست که شما موقعی دایره رو می زنی که هنوز توی بازی اون گوشه تصویر عکس دایره نیومده و به شما نگفته که دایره رو بزنید . شما اول برو نزدیک همون گوی اونجا یه چند لحظه صبر کن وقتی علامت دکمه دایره اون پایین تصویر اومد اونموقع دایره رو بزن ...... ;)

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or