God Of War Chains Of Olympus Guides

• Thread starter Thread starter samii
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه برای psp میگم gow3 که ادامه ی gow2 هست اخر این به اون ربط نداره (چی شد)
آخر این GOW Chanes of Olympus به GOW 1 ربط داره در واقع GOW COO یک عقب گرد در داستان هست و اتفاقاتی که کریتوش در GOW 1 فقط اونها رو به یاد می آورد رو باید انجام بدی که کل بازی با این شماره کامل میشه و دیگه جای سوالی از گذشته کریتوس باقی نمیگذاره و بازی آماده ساخت برای شماره جدید God of War III میشه ;)

من اولش رو يكم بازي كردم در مورد بارسيان بود. حمله كشتي هاي ايران به يونان
كلأ داستان بازي از جه قراره مثل فيلم 300 نباشه!
اول بازی سپاه پارس حمله میکنه و باید در برابر حملاتشون مقاومت کنی
خیالت راحت باشه مثل فیلم 300 نیست

من به یه مشکل برخوردم :دی
فکر کنم آخر بازی باشه اونجا که دمو نشون میده کریتوس با اطلس حرف می زنن بازی گیر میکنه یکی لطفا بگه بعدش چی میشه :دی
آخر بازیه ؟ یه خرده دموشو توصیح بدین حوصله ندارم از اول دانلود کنم بازیو

دوستان من یه جا گیر کردم اگه میشه کمک کنین! همونجا که اول دو تا مجسمه رو هل میدی جلو بعدش یه سکو رو باید بکشی عقب زود بپری بری بالا. اونجا یه اسب هستش که وقتی دایره میزنی یه نوشته میآد. ولی نمیدونم باید چیکار کنم هیچ کاری نمیشه کرد!!!!:p

منم بالاخره بازی رو تموم کردم خیلی حال داد ولی خیلی خیلی کوتاه بود.مال ps2 هم همینقدر طور میکشید؟!!
من جونی کردم خام بودم رو ps2 یکم بیشتر بازی نکردم اونم یکش.حالا خیلی پشیمونم.ps2اوم رو هم فروختم:(
کسی god mode رو تموم نکرده؟!اتفاق خاصی نمیفته؟!!

challenge دومی رو چی جوری میشه رد کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پدرم در اومده :evil: کسی ردش کرده؟!از چه فنی باید استفاده کرد؟!من L رو میگیرم بعدش مربع رو میزنم ولی خیلی سخته.خودمو جر دادم 12 تا رو کشتم 8 تاشون موندن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or