God Of War Chains Of Olympus Guides

• Thread starter Thread starter samii
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یکی لطف کنه بگه اون مرحله که یه رود خونه قرمز رنگه بعد یه خرابه هست که توش یه چیزی مثل جعبه هست بعد نمیشه رفت انور رود خونه باید چی کار کنم

دوستان کسی هست که این بازی رو +یه چند تا بازی جدید دیگه (حیلی هم جدید نه !!) رو واسه من بفرسته ؟
هزینش رو هم با هم کنار میایم !!
pm خرج کنه ممنون میشم .

مشکل اینجاست که دیوار خراب میشه ولی اون دیواری که توش صندوق خراب نمیشه
دقیقا دیواری که سمت راست تصویر هست شکسته می شه ;) اون صندوق وسط یک 4 دیواری هست که دیوار سمت راست تصویر شکسته می شه ;) و بعد هم که........

پ.ن : بازی در عرض 4:12 تموم شد . خیلی زود تموم شد .........

آخرین ویرایش:
بچه ها من تو زمان 4ساعت و 45 دقيقه رسيدم به سيو آخره بازي قبل از غوله آخر ولي هر كاري ميكنم نميميره . الان ده بار امتحان كردم بازم نمرد . شما ها چه جوري كشتيدش ؟

بچه ها من تو زمان 4ساعت و 45 دقيقه رسيدم به سيو آخره بازي قبل از غوله آخر ولي هر كاري ميكنم نميميره . الان ده بار امتحان كردم بازم نمرد . شما ها چه جوري كشتيدش ؟

اول باید انقدر بزنیش که جونش به نصف برسه، بعد میره بالا، باید چیزایی که از بالا میفرسترو با L بگیری و به سمت خودش پرت کنی ، از رو چیزای دیگه ای هم که میفرسته جا خالی بده. بعد که جونش تقریبا رسید به 1/4 میاد پایین تو باید بری وسط اون دایره زردِ و L رو نیگر داری و دکمه هایی که میگه رو بزنی.

درود

دوستان بازی رو روی درجه god حتما بازی کنن که اگه بازی نکنن از دستشون می ره ..........;) فقط باس اخر بازی یه کمی اذیت می کنه که ولی با یه خورده تلاش اونم می ره به جهنم :biggrin1:

چقدر کوتاه بود:دی
زیر 5 ساعت تموم میشه.
اولین بازی PSP بود که نشستم تموم کردم بعد از 1 سال و نیم که PSP دارم:دی(یه تکن رو قبلا تموم کرده بودم:دی)
خیلی بازی خوبی بود.
بعد از اتمام بازی یه سری به treasures بزنین...challenge های جالبی داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or