God Of War Chains Of Olympus Guides

• Thread starter Thread starter samii
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی رو تموم کردم
در مورد راههای مخفی کسی به جایی رسیده ؟
درهایی که باز نمیشود و پیغام میدهد رو باید چکار کرد تا باز شود امتیاز رو باید بالا برد ؟
در مورد صحنه دار بودن بازی من که چیزی ندیدم فقط بعد از کشتن رئیس پارس ها دو نفر تو اتاق هستند که اوها رو هم نشون نمیده و دوربین میره روی مجسمه فقط همین کسی چیز دیگه ای دیده یا رها مخفی داره؟

من بازی رو تموم کردم
در مورد راههای مخفی کسی به جایی رسیده ؟
درهایی که باز نمیشود و پیغام میدهد رو باید چکار کرد تا باز شود امتیاز رو باید بالا برد ؟
در مورد صحنه دار بودن بازی من که چیزی ندیدم فقط بعد از کشتن رئیس پارس ها دو نفر تو اتاق هستند که اوها رو هم نشون نمیده و دوربین میره روی مجسمه فقط همین کسی چیز دیگه ای دیده یا رها مخفی داره؟
نه خیر کلن به خاطر محدودیت حجم UMD هم مدت زمان بازی کمه هم اینکه سازنده ها نمیتونستن زیاد رو بازی مانور بدن
به طور مثال چند نوع پایان متفاوت برای بازی بزارن.
راه های مخفی هم چیزی نداره.;)
کلن داستان بازی بر پایه یک هدف هست.

نه خیر کلن به خاطر محدودیت حجم UMD هم مدت زمان بازی کمه هم اینکه سازنده ها نمیتونستن زیاد رو بازی مانور بدن
به طور مثال چند نوع پایان متفاوت برای بازی بزارن.
راه های مخفی هم چیزی نداره.;)
کلن داستان بازی بر پایه یک هدف هست.
در مورد درهایی که باز نمیشود باید چکار کرد من اونها رو رد کردم و رفتم ات آخر بازی آیا باید امتیاز زیاد گرفت تا باز شوند
منظورم اینه که گرفتن همه امتیاز ها و صندوق ها در بازی تاثیر داره و در ها رو باز میکنه
باز هم تشکر

اون مرحله که چندتا مجسمه هست باید چیکار کنیم همونا که ازشون نور میاد
اون دوتا یی که رو شون به سمت جلو هست رو عقب بزار
اون دوتا دیگه رو جلوتر بزار به طوری که روبروی هم قرار بگیرند;)

بله بعدش برو بین اون دوتا مجسمه جلویی ها رو اون سکویه به طوری که روت طرف اسبه باشه
بعد سپرو نگه دار (L) بعدش خودش بهت میگه دایره بزنی

پ.ن:با تشکر از امین

منم با همت خدا و كريتوس جيگر در اين دو روز تعطيلي دخل بازي در اومد.خوشم اومد يك جوري ساختن كه قسمت بعدي هم داره
ولي خيلي زود تموم شد
الان هم داره با spud of war بازي ميكنم(كريتوس تبديل به سيب زميني ميشه)

من سرعت سي پي يوم اول روي detful بود كه گاد آف وار گير ميكرد . حالا گذاشتم روي 333 فعلا گير نكرده ولي همش روي 333 باشه مشكلي براي psp كه پيش نمياد ؟

لطف کنید راهنمایی ها رو تو متن پنهان بزارید کل مزه بازی از بین می ره من الان من ترتیبه قرارگرفتن مجسمه ها رو فههمیدم حالا باید چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or