God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
بله
یک دمو قابل بازی قبل از نسخه آنلاین اومد که مربوط به بخش سینگل هست.
سلام
من الان استور رو کامل گشتم چیزی ندیدم
آدرسی ، چیزی >>>>>> داری من هم بتونم این دمو رو گیر بیارم بازی کنم ؟
دمو دسینگلو میگما !

سلام
من الان استور رو کامل گشتم چیزی ندیدم
آدرسی ، چیزی >>>>>> داری من هم بتونم این دمو رو گیر بیارم بازی کنم ؟
دمو دسینگلو میگما !

1.ورژن باید 3.55 باشه.
2. من پچ هم نصب کردم اما وقتی دمو تمام میشه صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه و هیچ جور به غیر از خاموش کردن نمی تونی از بازی خارج بشی پس مواظب باش ، قبل از اینکه دمو به انتها برسه استارت بزن و از دمو بیا بیرون.
3. حجمش بالای 700 مگ هست.
دمو
پچ

Polyphemus و 11 میلیون polygen ؟؟ |o| کار سانتا فوق العاده است ! کاش تو بخش داستانی هم شاهد رویارویی با ایشون بودیم . تو بخش مولتی با توجه به اون قضیه 8000 امتیاز که بعید می دونم هیچ موقع شاهد کشته شدنش باشیم !

سلام و خسته نباشید
اقا یه سوال این gow4 که قراره بیاد بازار این قسمت 4 هم مثلهDMC بر میگرده عقب یا نه ادامه داستان 3 هست؟
بعدشم این کریتوس من تو ترایلرش دیدم کله با 123 فرق میکنه :|

سلام و خسته نباشید
اقا یه سوال این gow4 که قراره بیاد بازار این قسمت 4 هم مثلهDMC بر میگرده عقب یا نه ادامه داستان 3 هست؟
بعدشم این کریتوس من تو ترایلرش دیدم کله با 123 فرق میکنه :|
DmC که داستانش بر نمیگرده عقب! کلا یک داستان جدیده :d
ولی این GOW:A (شماره دار نیست :d GOW IV انشاالله روی PS4 ) آره داستانش مربوط به قبل از GOW I میباشد! :d
کریتوس هم که شبیهه! مشکلی نداره! اگر از نظر هیکل و اینا میگید که خوب...حدود 10 سال قبل از شماره ی اول داستان! :d

سلام به همه نمیدونم شاید سوالم مسخره بیاد
اما من گاد 1 و 2 رو تو پی اس 2 تمام کردم یادش بخیر :دی بگذیرم گاد 3 رو نشد بازی کنم
اما میخوام بدونم چرا تو گاد 4 کلا قیافه ها همه فرق کرده و 4 نفره به جنگ یه قول میریم خود شخصیت کریتوس کبیر :دی هم هست یا نه میشه یکی توضیح بده آخه ما که هرچی تریلر دیدیم کریتوس توش در حال جنگ نبود فقط یکی بود که دستهاش در زنجیر بود و ... :ی

سلام به همه نمیدونم شاید سوالم مسخره بیاد
اما من گاد 1 و 2 رو تو پی اس 2 تمام کردم یادش بخیر :دی بگذیرم گاد 3 رو نشد بازی کنم
اما میخوام بدونم چرا تو گاد 4 کلا قیافه ها همه فرق کرده و 4 نفره به جنگ یه قول میریم خود شخصیت کریتوس کبیر :دی هم هست یا نه میشه یکی توضیح بده آخه ما که هرچی تریلر دیدیم کریتوس توش در حال جنگ نبود فقط یکی بود که دستهاش در زنجیر بود و ... :ی
جان من نگید GOW IV :(( دو پست بالاترم گفتم که این GOW IV نیست ( IV در نوشتار یونان باستان= 4 :d )
امضا:ستاد جلوگیری از 2 رقمی شدن شماره ی بازی ها :-"
ولی خوب توی GOW:A کریتوس که همون خودشه! :d
اینی که شما میگید بخش مولتی بازی هست! که به 2 گروه اسپارتان ها و تروجان ها تقسیم میشیم! :d
و توی این مرحله ای که شما دیدید،هرکدوم زودتر سایکلوپس(همون غولی که میگید :d ) رو به فنا بده برنده میشه! :d

الان دیگه تقریبا بخش مولتی از الزامات بازی ها شده ، برای همین از Ninja Gaiden 3 به سبک H&S هم نفوذ کرده :-"
اما خداییش بخش مولتی GOW III محشر در اومده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or