مهدي نميزارم از من زودتر بازي رو تموم كني:dالاهي تو چپتر28 درجا بزني تا منم خودمو برسونم:dكلبه رو رد كردم بازم هست؟يا ديگه راحت ميشه جلو خانواده بازي كرد؟باو مجید چیتی چیزی واسش جور کن دیگه بجان خودم چپتر 28 رو نمیتونم رو Titan رد کنم !
سيو بازي خيلي چرت شده!!!قبلا ميرفتيم پيش اون جاهای نورانی ولي حالا اتو سيو شده كه اصلا جالب نيست!!!
به نظر من که یکی از بهترین تغییرات بازی همین نحوه Save کردن هست ! خیلی خوبه که بازی Chapter بندی شده و این طوری دیگه آدم راحت میتونه هر بخشی رو میخواد دوباره انجام بده یا چیز جالبی رو به بقیه نشون بده. Auto Saveـش هم به نظرم خیلی خوب و به جا هست و تعداد Save های بیشتری نسبت به حالت قبلی در اختیار داریم. دیگه مشکلش چیه ؟!ولي حذف سيو دستي اصلا جالب نيست!
اوه اوه همون اولشو خوندم بنداز اسپویلر باو کلا از جزئیات مراحل هم نگید تازگی داشته باشه برامون مثلا من الان چپتر 20م دارم به چپتر 28 فکر میکنم چکارش کنم:dتوی چپتر 27 بعد از بیرون اومدن از سر مجسمه روی یک اژدهای پرنده :biggrin1:میپریم ! من وقتی بار اول نمیتونستم بکشمش وقتی دوباره از اول میومد اون صحنه افتادن کریتوس و پرنده رو نشون میداد اما هیچکدوم نبودن و بعد از چند ثانیه وارد مبارزه ای میشد که نه Hud داشت و نه بعد از کشتن پرنده مسیر باز نمیشد! و مجبور بودم از چپتر 26 دوباره شروع کنم تا بتونم توی اولین مبارزه بکشمش ! (روی هارد)
از الان غصم گرفته روی تایتان که دارم میرم چه خاکی به سرم بریزم !
البته در ابتدا فقط سلاح اتیش این قدرتو داره برا بقیه فکر کنم باید سلاح رو اپگرد کنیآقا این نوار طلایی سمت راست وقتی تو بازی پر میشه کسی میدونه چه کارایی داره؟
نخیر اصلا چنین چیزی وجود ندارهps3یت مشکلی داره:dراستی یه چندتا نکته بود که گفتم بگم و اینکه نمیدونم اسمشو باگ بزارم و یا چی , اما تو بعضی قسمتها که محیط بسته میشه و تا تمام دشمنارو نکشتی باز نمیشه این پرنده هارو که میزدم بعضی مواقع از تصویر بیرون میرفتند و برنمیگشتن و بالطبع مسیر باز نمیشد و مجبور به ریستارت میشدم !(حتی روی هارد)
اره خب اريا!به نظر من که یکی از بهترین تغییرات بازی همین نحوه Save کردن هست ! خیلی خوبه که بازی Chapter بندی شده و این طوری دیگه آدم راحت میتونه هر بخشی رو میخواد دوباره انجام بده یا چیز جالبی رو به بقیه نشون بده. Auto Saveـش هم به نظرم خیلی خوب و به جا هست و تعداد Save های بیشتری نسبت به حالت قبلی در اختیار داریم. دیگه مشکلش چیه ؟!
بابا خیلی رو اعصاب بود چی بود وسط روند بازی باید 10 تا 15 ثانیه برا سیو می استادی رو اعصاب من یکی رژه میرفتاره خب اريا!
ولي اونجوري كه هاله نور بعد از ي باس فايت خفن رو درجه سختي بالا بهت احساس آارمش و فراغ بـاال!:d ميداد اتوسيو نميده
اره خب اريا!
ولي اونجوري كه هاله نور بعد از ي باس فايت خفن رو درجه سختي بالا بهت احساس آارمش و فراغ بـاال!:d ميداد اتوسيو نميده
بعد از اینکه یه باس خفن رو روی یه درجه ی سختی بالا کشتی با هزار امید و آرزو داری میری طرف محل سیو بعد یهو یا دستگاه فریز میکنه یا برقا میره ! اونوقت عجب فراغ بالی به آدم دست میده
ولی اتوسیو بلافاصله خودش سیو میکنه