پچ 106 مگی مربوط به بخش مولتی بود! 4مگیه هم نفهمیدم دقیقا، ولی شاید مربوط به پیام مخفی توی بازی باشهدوستان بازی patch داره ؟ اگر اره همون 106 مگی و 4 مگیه هست ؟
دوستان که زدن باگ های بازی رو برطرف میکنه؟ اخه شنیده بودم بازی بعضی جا ها باگ داره
پچ 106 مگی مربوط به بخش مولتی بود! 4مگیه هم نفهمیدم دقیقا، ولی شاید مربوط به پیام مخفی توی بازی باشهدوستان بازی patch داره ؟ اگر اره همون 106 مگی و 4 مگیه هست ؟
دوستان که زدن باگ های بازی رو برطرف میکنه؟ اخه شنیده بودم بازی بعضی جا ها باگ داره
در مورد اون باگ من هم برخوردم ولی سکوت کردم:dحداقل شرایط لازم برای نظر دادن در مورد یه بازی تموم کردنشه
باگ هایی هم که اشاره کردین اکثراً تا اینجا توی فروم اولین نفری هستین که بهش برخوردین ! و اما از لحاظ بصری هم بازی نسخه ی 3 رو به طور کامل منهدم میکنه ! با یه نگاه به مدلینگ کریتوس و عظمت محیط ها خیلی راحت میشه به این قضیه رسید ! البته کسی که فقط 1 ساعت بازی کرده قطعاً خیلی چیزها رو ندیده و نظرش به هیچ وجه مرجع نیست !
من هنوز با قدرت مشکل رو دارم:d کلا از اول تا الان بجز یه کو اپ نتونستم بزنماقا كسي هنوز اون مشكل پريدن بازي كن هاي find شده رو داره؟
من داشتم تا ديشب
همین رو اول بازی کنید.به ترتیب اینا رو بازی کنید بهتره.چون از لحاظ داستانی اینطوری پشت سر هم قرار میگیرن:دوستان من سگانه ی قبلی رو هنوز بازی نکردم اینو میشه بازی کرد یا باید اول اونارو بازی کنم؟
به نظر من به ترتیبی که اومده بازی کن. چون این طوری متوجه پیشرفت سری در طول زمان هم می شی. مثلا اگه اول بخوای GOW:A رو بازی کنی بعد 1 و 2 رو، ممکنه گرافیک اونا توی ذوقت بزنه، در صورتی که اونا بازی های بسیار خوبی هستن و به نظر من 2 بهترین نسخه این سریه.دوستان من سگانه ی قبلی رو هنوز بازی نکردم اینو میشه بازی کرد یا باید اول اونارو بازی کنم؟
GOWـه ها! :d بازی شناخته نشده ای نیست که این سؤال ها در موردش پرسیده بشه! :dدوستان به نظرتون بازی رو بگیرم ؟ بازی ارزش داره؟
این بازی برام مرگ و زندگیه. بعداین دوتا انحصاری دیگه بهمراه GTA V