God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
ما هم بازیو گرفتیم 10 تومن...................البته کپی.................هنوز بازی نکردم...وقت نشده ...امشب استارت میزنم...........

فقط یه سوال دارم دوستمونم این سوال کرده بود میخوام مطمئن بشم من ورژن 4.31 کپی هست اگه بخوام اوریج بازی بگیرم و مولتی بزنم کپی خورم نمیپره........

نه نمیپره

ما هم بازیو گرفتیم 10 تومن...................البته کپی.................هنوز بازی نکردم...وقت نشده ...امشب استارت میزنم...........

فقط یه سوال دارم دوستمونم این سوال کرده بود میخوام مطمئن بشم من ورژن 4.31 کپی هست اگه بخوام اوریج بازی بگیرم و مولتی بزنم کپی خورم نمیپره........

اگه اشتباه نکنم جوابت تو 4 پست بالا تره:)
-------------------------------------------------------
اقا به نظرتون با این نوسانات دلاربگیرم بازی رو یا صبر کنم؟

اگه اشتباه نکنم جوابت تو 4 پست بالا تره:)
-------------------------------------------------------
اقا به نظرتون با این نوسانات دلاربگیرم بازی رو یا صبر کنم؟
به نظرم بگیرش>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------

عجب دنيايي شده:-o
يك نفر يك نقد كوچيك از گرافيك و گيم پلي بازي بكنه

من هنوز بازی نکردم

چند نفر از دوستان سوال کردن که بازی از کجا گرفتی؟

توپخونه همه دارن.....فقط مولتی من 4.20 باید داشته باشی..برای من 4.19 بود جواب نداد4.20 ریختم ردیف شد.........

اگه انتقاد کنم کسی ناراحت نمیشه ؟! :d آقا کلا Production Value این بازی نسبت به قبل خیلی پایین تره ، مخصوصا نسبت به GOW III ... یعنی کاملا مشخصه که شاید نصف هزینه و وقت و انرژی که برای GOW III گذاشته شده برای این نذاشتن متاسفانه . از نظر کارگردانی و Level Design هم ضعیفه ( GOW III هم خیلی از این نظر قوی نبود ولی از این خیلی بهتر بود ) و این پلتفرمینگ بدجوری رو مخمه ! Rayman ایه واسه خودش :d
باور کنید قصد تخریب ندارم ولی خب مشکل داره واقعا .... از نظر گرافیک هم متاسفانه Texture Loading نسبتا زیاد داره .

اگه انتقاد کنم کسی ناراحت نمیشه ؟! :d آقا کلا Production Value این بازی نسبت به قبل خیلی پایین تره ، مخصوصا نسبت به GOW III ... یعنی کاملا مشخصه که شاید نصف هزینه و وقت و انرژی که برای GOW III گذاشته شده برای این نذاشتن متاسفانه . از نظر کارگردانی و Level Design هم ضعیفه ( GOW III هم خیلی از این نظر قوی نبود ولی از این خیلی بهتر بود ) و این پلتفرمینگ بدجوری رو مخمه ! Rayman ایه واسه خودش :d
باور کنید قصد تخریب ندارم ولی خب مشکل داره واقعا .... از نظر گرافیک هم متاسفانه Texture Loading نسبتا زیاد داره .
:( این طوری که میگی گند زد به سری گاو!!!!!!

چقدر شبیه نقد گیم اسپات هست:d
داستانش چطوره:-/

ببخشید نمی دونم این رو کجا باید بپرسم
بازی رو 3.55 فیکس شده؟

تمامی مباحث مربوط به کپی!
God of WAr Ascension | Jailbreak 3.55 4.20 DEX

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------

آقا نیما زدی نابودمون کردی. با کدوم انگیزه بریم اوریجش رو بخریم؟:|

بالاخره وقتی متاش اینجوریه حتما یه سری مشکلاتی داشته دیگه!!!
ولی منکه مشتاقانه منتظر فردا صبح هستم؛ وصال بعد سه سال!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or