God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
دوستان دموی TLOU به چه شکلی هست.؟
کسی تجربه نکرده ؟
ویرایش الان یکی از دوستان گفتن فهمیدم چی به چیه :دی

بازی رو روی Normal دارم میرم ، سر Combat ها نباختم تا حالا ولی حس میکنم یه ذره سخت تر از Normal قبلی هاست ... یه ایرادی که میتونم بگیرم اینه که Platforming ه بازی زیاده یعنی خیلی بیشتر از قبل شده و من برای یه بازی HnS این رو دوست ندارم . Combat ش بنظرمن نسبت به قبل پیشرفت خوبی داشته .
گرافیک بازی هرچی رفتم جلو بهتر شده تا اینجا ...
اون قسمت خاص هم دقیقا کمی بعد از جایی هست که دموی بازی تموم میشه .

اقا نیما از اون تجربه ای که از دمو اینجا گفتید به دلم برات شد بازی یک چیزیش میشه ها :دی

آخرین ویرایش:
يک جوری در مورد کپی ميگی اينگار ماها hiv داريم
اينجا فقط جای پز دادن که من ارجينال دارم افرين به من:-&
نه ارش جان اينطور نيست به هيچ وجه!
رو سر كسي با اورجينال بازي كردن تاج نذاشتن و نميذارن...
منظور مرتضي اين بود بجاي اينجور بحث ها ( حجم بازي و فريمور فلان و كاستوم فلان):d روي خود بازي متمركز بشيم و اون سوالات تو تاپيك خودش مطرح بشه كه دوستان هر دو طرف جواباشونو بهتر بگيرن...:d
كسي از دوستان كپي بازم بازي كرد بياد تعريف كنه بگه چطور بود..ممنون از شما

صفحه ی اول پست 7 :دی

http://forum.bazicenter.com/thread60421/#post1954640

اصلاً در بدو رونمایی هم حس خوبی نداشتم :دی فکر کنم بزرگترین مشکل همون روند داستان باشه حالا دوستانی که بازی کردن بهتر میتونن نظر بدن چون توی گرافیک بعیده ایرادی داشته باشه :دی از لحاظ گیم پلی هم هر چقدر بگیم نوآوری و تنوع نداره حداقل پیشرفتش از زنجیرهای المپ و روح اسپارتا باید بیشتر باشه با این تریلر هایی که دیدم :دی (چون اون دو تا رسماً هیچ چیز جدیدی نداشتن :دی)
راستی کسی به اون قسمت که ملت گیر کرده بودن رسیده ؟ :دی

من به یه پازل رسیدم نمیتونم ردش کنم ! اصلا نمیفهمم ، اعصابم خورد شده ... اونی که گیر کرده بودن چی بود ؟
من که اصلاً نمیدونم پازلش چی و کجا هست ، ولی این صحبت رو از چند تا منتقد توی Twitter خونده بودم که البته کمک خاصی هم نمیکنه ! :دی
نوشته بودن که پازل خاصی در کار نبوده و یه چیز خیلی واضح بوده که بعد از رد شدن ازش حیرت کردن که الکی توش گیر کرده بودن ! :دی حالا نمیدونم به طراحی بد پازل برمیگرده یا کلاً گمراه کننده هست یا چی.
اگه محیطی هست که میشه عقب برگشت ، برگرد عقب و یه کم توی محیط این ور اون ور برو ببین چی میشه ! :دی

صفحه ی اول پست 7 :دی

http://forum.bazicenter.com/thread60421/#post1954640

اصلاً در بدو رونمایی هم حس خوبی نداشتم :دی فکر کنم بزرگترین مشکل همون روند داستان باشه حالا دوستانی که بازی کردن بهتر میتونن نظر بدن چون توی گرافیک بعیده ایرادی داشته باشه :دی از لحاظ گیم پلی هم هر چقدر بگیم نوآوری و تنوع نداره حداقل پیشرفتش از زنجیرهای المپ و روح اسپارتا باید بیشتر باشه با این تریلر هایی که دیدم :دی (چون اون دو تا رسماً هیچ چیز جدیدی نداشتن :دی)
راستی کسی به اون قسمت که ملت گیر کرده بودن رسیده ؟ :دی

حالا ما یه چیزی گفتیم درمورد روح اسپارتا دیگه نباید نسخه کنسولی با دستی مقایسه کنی:d
البته گیم پلی تو دمو که خیلی عالی و متنوع بود

یک لطف کنه یه نقدی یه توضیحاتی یه چیزی در مورد بازی بده!
یه سوال ارزش بازی چقدره!آیا ارزش داره الان بخرم یا نه بگزارم بعدا دست دومش رو ارزون تر بخرم!
مولتی بازی چه جوریه چه پینگی میخواد میشه رووون بازی کرد یا نه!
آخه Hns به نظر من پینگ خیلی خوبی میخواد!

ما هم بازیو گرفتیم 10 تومن...................البته کپی.................هنوز بازی نکردم...وقت نشده ...امشب استارت میزنم...........

فقط یه سوال دارم دوستمونم این سوال کرده بود میخوام مطمئن بشم من ورژن 4.31 کپی هست اگه بخوام اوریج بازی بگیرم و مولتی بزنم کپی خورم نمیپره........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or