بازی رو روی Normal دارم میرم ، سر Combat ها نباختم تا حالا ولی حس میکنم یه ذره سخت تر از Normal قبلی هاست ... یه ایرادی که میتونم بگیرم اینه که Platforming ه بازی زیاده یعنی خیلی بیشتر از قبل شده و من برای یه بازی HnS این رو دوست ندارم . Combat ش بنظرمن نسبت به قبل پیشرفت خوبی داشته .
گرافیک بازی هرچی رفتم جلو بهتر شده تا اینجا ...
اون قسمت خاص هم دقیقا کمی بعد از جایی هست که دموی بازی تموم میشه .
نه ارش جان اينطور نيست به هيچ وجه!يک جوری در مورد کپی ميگی اينگار ماها hiv داريم
اينجا فقط جای پز دادن که من ارجينال دارم افرين به من
من که اصلاً نمیدونم پازلش چی و کجا هست ، ولی این صحبت رو از چند تا منتقد توی Twitter خونده بودم که البته کمک خاصی هم نمیکنه !من به یه پازل رسیدم نمیتونم ردش کنم ! اصلا نمیفهمم ، اعصابم خورد شده ... اونی که گیر کرده بودن چی بود ؟
صفحه ی اول پست 7
http://forum.bazicenter.com/thread60421/#post1954640
اصلاً در بدو رونمایی هم حس خوبی نداشتم فکر کنم بزرگترین مشکل همون روند داستان باشه حالا دوستانی که بازی کردن بهتر میتونن نظر بدن چون توی گرافیک بعیده ایرادی داشته باشه از لحاظ گیم پلی هم هر چقدر بگیم نوآوری و تنوع نداره حداقل پیشرفتش از زنجیرهای المپ و روح اسپارتا باید بیشتر باشه با این تریلر هایی که دیدم (چون اون دو تا رسماً هیچ چیز جدیدی نداشتن )
راستی کسی به اون قسمت که ملت گیر کرده بودن رسیده ؟
دوستان نسخه ی اوریج رو بخریم بخوایم بازی کنیم کپی خوری از بین میره؟ آپدیت داره آیا؟