من که 3شو دارم هنوز بازی میکنم!!!!!!!!
تاریخ عرضه بازی کی دقیقا؟
خب دگه احسان جان اشتباهت همينه، كه گاد رو با بقيه هك اند سلش ها مقايسه ميكني:d
گاد كجا اون هك اند سلش ها كجا :d
می دونی اون جمله مال کِی ـه ! برای زمان نوجوانیه کریتوس ـه حالا تا یکی دو روز دیگه که داستان رو اینجا گذاشتم میبینی جریان چیه توی اسنشن که معلومه ، از ژنرالیش هم گذشته بیداصولا ما برای کریتوس اصلا فرمانده ای در نظر نمیگیریم و کلا به رسمیت نمیشناسیمش که بخوایم جمله قصار ببینیم ازش
کریتوس خودش یه پا ژنراله
البته با این سیاست انتی جو زدگی ات حال میکنم و موافقم
نه مشکل اینجاست که بچه ها فکر میکنن چون بازی گاو هست و سازنده سانتا همه چیز تأمینه ، در صورتی که اینطور نیست به عنوان مثال کریتوس شخصیت بسیار خفنی که میزنه همه رو کتلت میکنه ولی فرمانده ـش بهش چی میگه :
You Are the BEST of Us , Kratos . But Even the Greatest Can Fail
بله حتی گاو و سانتا هم می تونن کتلت بشن خیلی دست بالا نگیرید تا توی ذوقتون نخوره
ای قربونت برم که فلسفه ی درونیـه منو تایپ کردی تو پست .نه مشکل اینجاست که بچه ها فکر میکنن چون بازی گاو هست و سازنده سانتا همه چیز تأمینه ، در صورتی که اینطور نیست به عنوان مثال کریتوس شخصیت بسیار خفنی که میزنه همه رو کتلت میکنه ولی فرمانده ـش بهش چی میگه :
You Are the BEST of Us , Kratos . But Even the Greatest Can Fail
بله حتی گاو و سانتا هم می تونن کتلت بشن خیلی دست بالا نگیرید تا توی ذوقتون نخوره
ای بمیری پرهامه این عکسی که دوستمون گذاشتن از نسخه های ریجن 1 که احتمالاً واسه یه فروشنده فرستادن رو نگاه کنید.ریجن یکش هم اون آرم رو داره
http://axgig.com/images/60210419043778351800.jpg
مهم نیست چند سالشه کلا کریتوس از بچگی ژنرالِ درونیه خودش رو داشته:dمی دونی اون جمله مال کِی ـه ! :biggrin1: برای زمان نوجوانیه کریتوس ـه :biggrin1: حالا تا یکی دو روز دیگه که داستان رو اینجا گذاشتم میبینی جریان چیه :biggrin1: توی اسنشن که معلومه ، از ژنرالیش هم گذشته بید :biggrin1:
خوب شكست ممكن نيست براي كريتوس:d
در نهايت ديديم كي كيو كتلت كرد:d
ما هي روحيه ميديم شما هم بزن تو برجكمون با تشكر:d