BARDI YA
کاربر سایت
ممنون داداش پرهام ! از عکس ها !
ولی یک سوال برام پیش اومد :»
توی رجین 1 هم دموی تلو رو داره ؟ چون آرمش نیست روی رجین 1 این رو پرسیدم !
راستی نگفتن کدوم دفترچه ی رنگی داره ؟!
متا زیر 90 ـه شک نکنید ، امید بیخود هم به خودتون ندید تو سبک HnS سقف امتیازات 100 نیست 94 ـه هیچ بنی بشری توی این سبک هم پاش رو از 94 فراتر نذاشته ! وقتی روح اسپارتا به اون عظمت توی نسخه های فرعی ، رو ترول می کنن متاش به 86 میرسه (زنجیرهای المپ که داغون تر بود 91 شد !) یا کلی سایت پیدا میشه که امتیازات خوشگل 2 و 3 میده فکر بالای 90 رو از سرتون بیرون کنید
زنجير هاي المپ از رو ح اسپارتا بدتر بود?:d من از روح اسپارتا اصلا خوشم نيومد
ملاقات کریتوس و دیموس به بعد کل لحظات احساسی تمام گاو ها رو به چالش می کشه FACT
اون مرحله آخر زنجيرهاي المپ كه كريتوس دخترشو ميبينه به كل روح اسپارتا ميارزه===>فكت
محیط های روح اسپارتا به مراتب EPIC تر و جذاب تر بود ! صحنه ی به زیر کشیدن مجسمه ی اریز برای جایگزین کردن مجسمه ی کریتوس به عنوان خدای جنگ ! مرحله ی اسپارتا ! مرحله ی مبارزه با Erinys و ... به خصوص باس فایت ها ! کلاً روح اسپارتا به طور کامل زنجیرهای المپ رو میخورهنميكشه آقاجاننميكشهدر ضمن اون اتمسفر و طراحي محيط زنجيرهاي المپ رو روح اسپارتا نميتونه بهش برسه.
به طور قطع و یقین بدتر بود روح اسپارتا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان چند پله بالاتر از زنجیرهای المپ بود ! اینو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو زمان خودش روی PSP زدم دارم میگم ! نه به عنوان کسی که اولین بار این دو بازی رو روی اُریجینز کالکشن زده باشه
به طور قطع و یقین بدتر بود روح اسپارتا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان چند پله بالاتر از زنجیرهای المپ بود ! اینو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو زمان خودش روی PSP زدم دارم میگم ! نه به عنوان کسی که اولین بار این دو بازی رو روی اُریجینز کالکشن زده باشه
ملاقات کریتوس و دیموس به بعد کل لحظات احساسی تمام گاو ها رو به چالش می کشه FACT
دوستان یه عکس میذارم فقط قول بدید سکته نزنید !
http://axgig.com/images/60210419043778351800.jpg
همونطور که تو عکس میبینید روی جعبه ی بازی آرم TheLastOfUs هم هست که دموی بازی توی بازی هست و میشه بازی کرد ! پس اون قضیه ی دیشب به کل رد میشه !
باو احسان بزار خوش باشیم دیگه اه
حالا هی بیا مدرک رو کن
خواهش میکنمممنون داداش پرهام ! از عکس ها !
ولی یک سوال برام پیش اومد :»
توی رجین 1 هم دموی تلو رو داره ؟ چون آرمش نیست روی رجین 1 این رو پرسیدم !
راستی نگفتن کدوم دفترچه ی رنگی داره ؟!
زنجير هاي المپ از رو ح اسپارتا بدتر بود?:d من از روح اسپارتا اصلا خوشم نيومد
من متوجه نمیشم مگه سری GOW اصلاً بد هم داشته که شما میگید بدتر؟!؟!:dحداقل میگفتید این یکی از اون بهتر بود:dبه طور قطع و یقین بدتر بود :biggrin1: روح اسپارتا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان چند پله بالاتر از زنجیرهای المپ بود ! اینو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو زمان خودش روی PSP زدم دارم میگم ! نه به عنوان کسی که اولین بار این دو بازی رو روی اُریجینز کالکشن زده باشه :biggrin1:
اقا من از جلد رجين يكه خيلي بيشتر از رجين دو خوشم اومد هرچند زياد فرق ندارناكانتمم رجين دوهه
چيكار كنم؟
اگه كد انلاينشو تو اكانت رجين يك بزنم و دانلود كنم ميتونم با اكانت رجين دو بازيش كنم؟
DLC هاشم ميتونم بخرم و با اكانت رجين يك استفاده كنم؟
تورو خدا اميدوارم كنيد
آره میتونی ! یه اکانت ریجن 1 باز کن همرو باهاش بخر ولی تو اون اکانت ریجن 2ـت بازی کن !اقا من از جلد رجين يكه خيلي بيشتر از رجين دو خوشم اومد هرچند زياد فرق ندارن
اكانتمم رجين دوهه
چيكار كنم؟
اگه كد انلاينشو تو اكانت رجين يك بزنم و دانلود كنم ميتونم با اكانت رجين دو بازيش كنم؟
DLC هاشم ميتونم بخرم و با اكانت رجين يك استفاده كنم؟
تورو خدا اميدوارم كنيد :d