God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
خوب اینا دقیقاً باکس شاتهای رسمی ریجن یک و دو هست که برای ریجن 2 زومتر هست و اون آرم امگا رو نداره و بخاطر اون TLOU Demo و قابلیت آنلاینش یکم شلوغ شده(البته تازه ریجن 2 بازی نمایش داده شده فکر کنم)

ممنون داداش پرهام ! از عکس ها !
ولی یک سوال برام پیش اومد :»
توی رجین 1 هم دموی تلو رو داره ؟ چون آرمش نیست روی رجین 1 این رو پرسیدم !
راستی نگفتن کدوم دفترچه ی رنگی داره ؟!

متا زیر 90 ـه شک نکنید ، امید بیخود هم به خودتون ندید :دی تو سبک HnS سقف امتیازات 100 نیست 94 ـه :دی هیچ بنی بشری توی این سبک هم پاش رو از 94 فراتر نذاشته ! وقتی روح اسپارتا به اون عظمت توی نسخه های فرعی ، رو ترول می کنن متاش به 86 میرسه (زنجیرهای المپ که داغون تر بود 91 شد !) یا کلی سایت پیدا میشه که امتیازات خوشگل 2 و 3 میده فکر بالای 90 رو از سرتون بیرون کنید :دی

زنجير هاي المپ از رو ح اسپارتا بدتر بود?:d من از روح اسپارتا اصلا خوشم نيومد

به طور قطع و یقین بدتر بود :دی روح اسپارتا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان چند پله بالاتر از زنجیرهای المپ بود ! اینو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو زمان خودش روی PSP زدم دارم میگم ! نه به عنوان کسی که اولین بار این دو بازی رو روی اُریجینز کالکشن زده باشه :دی
yahoo_23.gif

اون مرحله آخر زنجيرهاي المپ كه كريتوس دخترشو ميبينه به كل روح اسپارتا ميارزه===>فكت
yahoo_4.gif
ملاقات کریتوس و دیموس به بعد کل لحظات احساسی تمام گاو ها رو به چالش می کشه :دی FACT :دی
نميكشه آقاجان
yahoo_4.gif
نميكشه
yahoo_4.gif
در ضمن اون اتمسفر و طراحي محيط زنجيرهاي المپ رو روح اسپارتا نميتونه بهش برسه.
محیط های روح اسپارتا به مراتب EPIC تر و جذاب تر بود ! صحنه ی به زیر کشیدن مجسمه ی اریز برای جایگزین کردن مجسمه ی کریتوس به عنوان خدای جنگ ! مرحله ی اسپارتا ! مرحله ی مبارزه با Erinys و ... به خصوص باس فایت ها ! کلاً روح اسپارتا به طور کامل زنجیرهای المپ رو میخوره :دی
دیگه من خودم اینجا پدر بزرگ سری گاو ـم ، من خودم لحظه ای که کالیستو داشت اولین بچه ـش رو به دنیا می آورد اونجا بودم :دی

آخرین ویرایش:
به طور قطع و یقین بدتر بود :دی روح اسپارتا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان چند پله بالاتر از زنجیرهای المپ بود ! اینو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو زمان خودش روی PSP زدم دارم میگم ! نه به عنوان کسی که اولین بار این دو بازی رو روی اُریجینز کالکشن زده باشه :دی
/:)
اون مرحله آخر زنجيرهاي المپ كه كريتوس دخترشو ميبينه به كل روح اسپارتا ميارزه===>فكت:d

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:03 PM ارسال شده بود ----------

ملاقات کریتوس و دیموس به بعد کل لحظات احساسی تمام گاو ها رو به چالش می کشه :دی FACT :دی

نميكشه آقاجان:d نميكشه:d در ضمن اون اتمسفر و طراحي محيط زنجيرهاي المپ رو روح اسپارتا نميتونه بهش برسه.

دوستان یه عکس میذارم فقط قول بدید سکته نزنید ! :دی :دی

http://axgig.com/images/60210419043778351800.jpg
60210419043778351800.jpg

همونطور که تو عکس میبینید روی جعبه ی بازی آرم TheLastOfUs هم هست که دموی بازی توی بازی هست و میشه بازی کرد ! پس اون قضیه ی دیشب به کل رد میشه ! :)

عجب عکسی x_x
چشم نوازترین عکسی که این مدت دیدم البته در کنار عکس کنترلر پلی استیشن 4:d

ممنون داداش پرهام ! از عکس ها !
ولی یک سوال برام پیش اومد :»
توی رجین 1 هم دموی تلو رو داره ؟ چون آرمش نیست روی رجین 1 این رو پرسیدم !
راستی نگفتن کدوم دفترچه ی رنگی داره ؟!
خواهش میکنم
بله داره صد در صد.حالا این این عکسی که من از ریجن 1 گذاشتم اون آرم TLOU Demo رو نداره.الآن به این عکسی که دوستمون گذاشتن از نسخه های ریجن 1 که احتمالاً واسه یه فروشنده فرستادن رو نگاه کنید.ریجن یکش هم اون آرم رو داره
http://axgig.com/images/60210419043778351800.jpg

به طور قطع و یقین بدتر بود :biggrin1: روح اسپارتا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان چند پله بالاتر از زنجیرهای المپ بود ! اینو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو زمان خودش روی PSP زدم دارم میگم ! نه به عنوان کسی که اولین بار این دو بازی رو روی اُریجینز کالکشن زده باشه :biggrin1:
من متوجه نمیشم مگه سری GOW اصلاً بد هم داشته که شما میگید بدتر؟!؟!:dحداقل میگفتید این یکی از اون بهتر بود:d
بنظرمن هم GOS و COO هر دو شاهکار هستند از هر لحاظ مخصوصاً اینکه توی این دو بازی واقعاً احساسات آدم برانگیخته میشه ولی خوب این دو بازی هر کدوم جو متفاوتی رو دارن و جو و اتمسفر GOS تاریکتر از COO هست و COO هم اون جو کمی روشنترش فوق العاده شاهکاره.بنظرم بخاطر وجود GOW III در سال 2010 متا و فروش GOS به COO نرسید وگرنه هیچی از COO کم نداره(یه جورایی سیر بودن منتقدها از GOW و فاصله ی 7-8 ماهه خیلی زیاد نیست در حالی که فاصله ی GOW II تا COO یک سال بود و COO هم اولین GOW روی PSP بود و هم تونست همه رو شگفت زده کنه از نظر کیفیت کلی بازی روی PSP و هم PSP داران رو تشویق کرد واسه گرفتنش و فروش عالی هم کرد)

اقا من از جلد رجين يكه خيلي بيشتر از رجين دو خوشم اومد هرچند زياد فرق ندارن
اكانتمم رجين دوهه
چيكار كنم؟
yahoo_2.gif

اگه كد انلاينشو تو اكانت رجين يك بزنم و دانلود كنم ميتونم با اكانت رجين دو بازيش كنم؟
DLC هاشم ميتونم بخرم و با اكانت رجين يك استفاده كنم؟
تورو خدا اميدوارم كنيد
yahoo_4.gif

بنظرم انقدر حساس به تصویر باکس شات نباشید.فقط ریجن 2 تصویرش زومتره.همین
:dواقعاً فرقی ندارن​

آخرین ویرایش:
اكانتمم رجين دوهه
چيكار كنم؟ :(
اگه كد انلاينشو تو اكانت رجين يك بزنم و دانلود كنم ميتونم با اكانت رجين دو بازيش كنم؟
تورو خدا اميدوارم كنيد :d

اكانتمم رجين دوهه
چيكار كنم؟ :(
تورو خدا اميدوارم كنيد :d
آره میتونی ! یه اکانت ریجن 1 باز کن همرو باهاش بخر ولی تو اون اکانت ریجن 2ـت بازی کن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or