چطور دلتون میاد انصافا ؟؟
مطمئنید دارید در مورد gow :a صحبت میکنید
من امروز دو بار دمو رو full hd رو مانیتور lcd با هدفون بیتز بازی کردمو عملا کف و خون قاطی کردم الان دارم میرم بار سوم
الان نکات مثبت و منفی دمو رو بدون فن بازی براتون میگم
+:
گرافیک اولین چیزی که ادمو خیره میکنه یعنی فقط ارزو دارم god of war 3 رو هم یبار با این گرافیک بازی کنم
اپنینگ عالی که اصلا نباید با نسخه سوم مقایسه بشه چون پوسایدون یه اسطوره بود و تکرار نشدنی
وای خدا یکی میزدم تو سر خودم موقعی که تخریب شدن محیط توسط باس ها رو میدم این کاری بود که انجام میدادم چقدر چشم نواز چقدر زیبا
گاهی اوقات بقدر باس ها بزرگن ادم اصلا کریتوسو گم میکنه نمی دونی داری از کجا ضربه میخوری هم میتونه مثبت باشه هم منفی اما بقدری باس ها زیبا طراحی شدن که بنظر من نکته ای مثبته
کمبو های عالی
صدا گذاری محشر وقتی نوار ریج اتک پر میشه چنان میگه بوووم لرزه به تن ادم میندازه
محیط های زیبا و خیره کننده
دشمن های جدید
و..............................
-:
دشمنا خیلی خیلی زود محو میشن تازه داشتم از خالی شدن دلو روده غوله حال میکردم که سر پا غیب شد
سنت شکنی و شروع نشدن بازی از توی منو روی کلوس اپ کریتوس واقعا این یکی ضد حال بود نمی تونم منکرش بشم
در کل شاهکار محشر اصلا بد به دلتون راه ندید دوستان من میرم اینبار رو lcd 40 بزنم جاتون خالی اگه بازی همینطور پیش بره و تو طول کل بازی همینطوری جذاب باشه بی شک جز 2 3 تا از بهترین بازی های این نسله بهترین گرافیک کنسولی هم مال خودشه شک نکنید
خدایا تا عرضه بازی صبری به ما عطا کن به بلندای کوه المپ