God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
نظر من با شما كاملا متفاوته چون اين سري خيلي بينظير مخصوصا با ديدن اين تريلر جديد ديگه از همه بازي ها زده شدم
من همينجا قول ميدم متا بالاي 92 اين - اينم+
نميدونم چرا بعضي ها ايراد هاي الكي ميگيرن محيط هاي gowA مي عرضه به صد تا دويل آهنگاش ديگه نگو گيم پلي هم اصلا D M C غورت ميده
به شدت منتظرشم

نظر من با شما كاملا متفاوته چون اين سري خيلي بينظير مخصوصا با ديدن اين تريلر جديد ديگه از همه بازي ها زده شدم
من همينجا قول ميدم متا بالاي 92 اين - اينم+
نميدونم چرا بعضي ها ايراد هاي الكي ميگيرن محيط هاي gowA مي عرضه به صد تا دويل آهنگاش ديگه نگو گيم پلي هم اصلا D M C غورت ميده
به شدت منتظرشم
دوستان سبک این 2 تا بازی کاملا" با هم فرق میکنه من 5 رو بازی نکردم ولی از بین سری dmc من بیشتر از همه 3 رو میپسندم ...............
پس دوستان این 2 تا سبک رو با م مقایسه نکنید .....

تریلر عالی بود!
به نظر من هم از نسخه های قبلی خیلی سره!
خشونت هم مشخصه درجه بالاتری داره!
8rwd4sqgwwq4h68192op.jpg

عجب عکسی هم داره دیسکش ! دوستان سونی مسلما توی دیسک بازی , آپدیت 4.40 رو گذاشته الکی خوشحال نباشید ! :دی
بهتره همه بفکر خرید اون دیسک خوشگلش باشیم :دی
ما هم دقیقا منتظر لیک شدن همون دیسک خوشگلش میباشیم :-" GOW III رو سه روز قبل از عرضه ی رسمی گرفتم من >:)

خوش به حال اونایی که سلفون دور این بازی رو باز میکنن ..................فقط 30 دیقه میشه به دیسکش نگاه کرد از بس خوشکله

آخرین ویرایش:
ما هم دقیقا منتظر لیک شدن همون دیسک خوشگلش میباشیم :-" GOW III رو سه روز قبل از عرضه ی رسمی گرفتم من >:)
ما هم اینجا اسلای رو 2-3 روز قبل عرضه گرفتیم:p
این هم به دلم برات شده شنبه هفته بعد نه؛ شنبه اون هفته دستمه یعنی یه 4 روز زودتر:d
البته کپی بازا که حسابشون جداست:-&(:d) شاید زودتر برسه دستشون شایدم خیلی دیرترb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or