God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

من منظور شما رو فهمیدم اما واقعا به نظر شما

GOW در زمینه ی گرافیک فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی داستان فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی گیم پلی فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی موسیقی فوق العاده نیست ؟
چرا دوست عزیز در همه زمین ها فوق العاده هست.کلا بیخیال مثل اینکه منظورمو نگرفتی

دوستان این بازی اونقدر ارزش داره که به خاطرش Ps3 بگیرم؟؟؟؟

خیلی جالب هست.من در واقع تو پستم از GOW تعریف کردم ولی نمی دونم چجوریه که اینجا یکجور دیگه متوجه می شن.شاید من هر پستی میدم باید که تفسیر و تحلیل هم پایینش بزارم تا یک عده نیان فقط اول پست رو بخونن بعد مثل بچه ها GIF بزارن یا یک عده فکر نکن که GOW رو عرضه کردن فقط واسه اونا

آخه عزیز همین الانشم شما یه کرکتر تو بازی های کنسولی نام ببر که از کریتوس از نظر گرافیکی در سطح بالا تری باشه , اصلا به گرافیک سری GOW هیچ اشکالی وارد نیست...

بسیار خبر خوبی بود . بعد از آنچارتد 3 تنها بازیی که میتونه منو سمت پی اس 3 ببره اینه و جی تی ای و مکس پین :دی

من منظور شما رو فهمیدم اما واقعا به نظر شما

GOW در زمینه ی گرافیک فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی داستان فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی گیم پلی فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی موسیقی فوق العاده نیست ؟
انصافا تو بخش گرافیک و مسیقی و گیم پلی فوق العاده هست اما در بخش داستان اصلا فوق العاده نیست و تو این بخشش جزو ضعیف ترین انحصاریهای سونی به حساب میاد

انصافا تو بخش گرافیک و مسیقی و گیم پلی فوق العاده هست اما در بخش داستان اصلا فوق العاده نیست و تو این بخشش جزو ضعیف ترین انحصاریهای سونی به حساب میاد
بیاین واقع گرا باشیم.من خودم طرفدار شدید سونی و پلی استیشنم.اما GOW:این بازی گرافیکش عالیه اما به Uncharted مخصوصا 3 نمیرسه.گیم پلی هم عالیه.داستان هم از نظر من تمام 4 قسمت دیگه غیر از 3 داستانی محشر داشت اما 3 داستان متوسطی داشت.فقط آخرش منو خیلی جذب کرد که پاندورا گفت امید, ما رو نیرومند میکنه.
یعنی کل بازی به نظر من تو همین جمله خلاصست.موسیقی این سری هم که حرف نداره.اما باز تو قسمت 3 موسیقی ها اکثرا میکس سری های قبل بودن.خیلی کم موزیک جدید داشت.
اما فکر کنم Ascension دوباره یه چیزای جدید رو کنه.

خوب GOW اوایل 2010 اومده، U3 اواخر 2011 ! معلومه خوب بهتر میشه! ولی گرافیکش هنوز قدرت داره که تو مقایسه ی این 2تا توی IGN ، تو بعضی موارد هم GOW سرتر بوده هنوز! :d
داستانشم اکثر کسایی که الان دارن از داستانش بد میگن،اگر توی III میزد تو جاده خاکی و داستان جدیدی شروع میشد و اون خداها رو نمیکشت(با توجه به پایان GOW II ) باز هم به شماره ی III گیر میدادن! کلا داستانش چندان مشکلی نداره،چون توی بازی دوم جوری تموم شد که باید GOW III همینطوری تموم میشد :d (به عنوان 3گانه :d )

گرافیک و موسیقی و گیم پلی هم که دوستان گفتن! :d

بله.اما انصافا uncharted 2 هم از نظر گرافیکی بهتر بود.با این که 2009 اومد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or