God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جایی که دمویی نشون میده و یه عقابی یه بچه کوچک رو با یه کوهی میبره و اون اونجا بزرگ میشه میخواستم بپرسم این کیه و چی کارس؟!
ممنون.

سلام من اونجا گیر کردم که دستگیرارو میکشی نیزه های روی زمین از بین میرن اما وقتی که میخوای دستگیرارو بچرخونی که در باز شه نیزه ها دو باره از زمین در میان یه مجسمه هم هست که زمان رو نگه میداری اما زود تموم میشه حالا کمک:confused:

سلام من اونجا گیر کردم که دستگیرارو میکشی نیزه های روی زمین از بین میرن اما وقتی که میخوای دستگیرارو بچرخونی که در باز شه نیزه ها دو باره از زمین در میان یه مجسمه هم هست که زمان رو نگه میداری اما زود تموم میشه حالا کمک:confused:

با دستگیره اولی نیزه ها رو میدی پایین بعد دستگیره که تو نیزه ها هست رو (تا نصفه) میچرخونی و بعد زمان رو نگه میداری و سریع میری به سمت دری که جلوتر سمت راست هستش (که تا نصفه باز شده) و سریع ازش عبور میکنی.

سلام مطمنی گیر می کنه چون دی وی دی های 9 وست گیم مشکل ندارن!!! منم تو پستم گفتم دارمش خواستی سفارش بده واست بفرستم!!!

اقا درست شد ممنون، اون قسمتو با همون 1000 تومنيه رد كردم بعد نزديكياي پله درش آوردم و 9 گيگ و گزاشتم درس و حسابي كار كرد .

سلام من به اونجا رسیدم که یه غول زن هست وقتی پدرشو در میاری با خودش میبره روی یه شمشیر بعد از اونکه بازم پدرشو دراوردی میبره جای اول بعد از یه پنجره یه زن تیر میزنه و اون وسطی هم 1 ساعت زدمش ولی نمیمیره :confused:

سلام اونجا ساده هست باید وقتی مبارزه با 2 تا خواهر رو داری خواهری که او وسط هست و همون اولیه رو بزن وقتی می یافته رویه زمین می تونی به عنوان مجسمه نگهدارنده زمان ازش استفاده کنی بعد زمان رو آهسته کن بورو طرف اون آیینه و اون یکی خواهزو بزن اینقدر برن که بره تو آیینه بعد همون آیینه رو بزن تا بشکنه بعد هم همین جوری اول اون خواهر وسطی و اولی رو بزن بعد این از تو هر کدوم از آیینه ها بیرون اومد بزنش بعد هم 2 تا آیینه رو که بشکنی تموم می شه 2 تا رو که بکشنی واسه 3 باید کلید هایی که می گه بزنی تا 2 تاشون بمیرن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or