God of War جدید در دست ساخت

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
New-GoW-Confirmed-PSX.jpg

خبر کمی شکه کننده و تعجب برانگیز است. از این جهت که چرا عنوانی به این مهمی نباید در کنفرانس ابتدایی این مراسم اعلام میشد! بگذریم.

استودیوی SCE Santa Monica در حال ساخت God of War جدید است. آقای Cory Barlog از همین شرکت، در پنل اختصاصی سانتا مونیکا که Retrospective نام داشت این خبر را اعلام کرد.

ایشان به صراحت اعلام کردند که: "درست است، ما در حال ساخت یک GoW جدید هستیم!"

اکانت تویتر استودیو نیز در پی این اعلام، نوشت که: "خدایان صحت این خبر را تضمین میکنند!" و در ادامه نیز به شوخی تویت کردند که "به کسی نگویید که بارلوگ این خبر را منتشر کرده!"

اطلاعات بیشتری منتشر نشده و باید منتظر خبرهای آتی باشیم.

منبع

عروج :-"
پ.ن : یعنی امیر می خواستم ببینم بازم پیدات میشه یا نه که دیدم سنسور گاو بستی به خودت :biggrin1:
GOW:A مشکلش تک سلاحه بودنش بود! :d + چیزایی که نباید تغییر میدادن رو تغییر دادن! :|
کلا اینکه از 2010 تا 2013 دقیقا چیکار میکردن برای GOW:A سؤالیست که جوابی براش پیدا نشده! :| وقتی توی این همه سال،نیمدن حتی انیمیشن دشمن های قدیمی رو عوض کنند، یا برداشتن دشمن ها رو رنگ زدن و به جای آتیش زدن،اسید میپاشن :| و این چیزا ... :| (گرچه دشمن های جدید فوق العاده بودن :x گورگون های جدید و فیل گرام! :d )

پ چی فکر کردی >:) 1% فکر کن تاپیک در مورد GOW باشه و من تمام پستاش رو نخونم :-" :d

---
Errrrm......Ascension???
بد نبودش؟
ضعیف ترین توی سری بود، ولی بد به هیچ وجه!
---
منکه عاشق 1 تا 3 بودم، حالمو بهم زد، اون از اون داستان بی سر و ته اش که اصلا از اول نمی دونستی چه خبره و کریتوس چرا اونجاست و اونم از اون گیم پلی تکراری که باعث شد بعد از باس اول دیگه ادامه ندم بازیو. قبول کنین برای استدیو بزرگی مثل سانتا مونیکا اون بازی افتضاح بود.
عجب داستان بی سر و تهی!
حالا یک سؤال! اول GOW I میدونستی چرا اونجا کجاست؟ اول GOW III چی؟ اول U2 چی؟ و هزار و یک مورد دیگه!:bighug: ایراد گرفتنتون تو حلقم! :d :))
عجب! همون اول کار که هیچ شباهتی به قبل نداشت،میشه گیم پلی تکراری :p

نه بد نبودش !

منکه عاشق 1 تا 3 بودم، حالمو بهم زد، اون از اون داستان بی سر و ته اش که اصلا از اول نمی دونستی چه خبره و کریتوس چرا اونجاست و اونم از اون گیم پلی تکراری که باعث شد بعد از باس اول دیگه ادامه ندم بازیو. قبول کنین برای استدیو بزرگی مثل سانتا مونیکا اون بازی افتضاح بود.

GOW:A مشکلش تک سلاحه بودنش بود! :d + چیزایی که نباید تغییر میدادن رو تغییر دادن! :|
کلا اینکه از 2010 تا 2013 دقیقا چیکار میکردن برای GOW:A سؤالیست که جوابی براش پیدا نشده! :| وقتی توی این همه سال،نیمدن حتی انیمیشن دشمن های قدیمی رو عوض کنند، یا برداشتن دشمن ها رو رنگ زدن و به جای آتیش زدن،اسید میپاشن :| و این چیزا ... :| (گرچه دشمن های جدید فوق العاده بودن :x گورگون های جدید و فیل گرام! :d )

پ چی فکر کردی >:) 1% فکر کن تاپیک در مورد GOW باشه و من تمام پستاش رو نخونم :-" :d

خب مرد مومن تمام اینایی که گفتی میشه مشکل گیم پلی دیگه :دی

@ Akiba

بیچاره کارگردان :( :دی

حقشه خدایی!
yahoo_4.gif
نه تو به من بگو واقعا چرا از اون سلاح ها استفاده نکردن؟
yahoo_4.gif

یا حرف حسابشون از انیمیشن و دشمن های تکراری چی بود؟
yahoo_4.gif
2010-2013 کم وقتی نیست! اونم برای دومین GOW رو یک کنسول!
yahoo_4.gif

البته من از داستان راضیم! بخش مولتی جالبی داشت(با اینکه زیاد بازی نکردم
yahoo_65.gif
) ، اون ایده ی کمیک های قبل از عرضه فوق العاده بود! طراحی هنری بازی فقط WOW ! ، بهترین و بیشترین پازل های سری رو هم داشت!
yahoo_8.gif
(بحثم به اونطرف که H&S نیاز به پازل نداره نبر که همینه که هست! میخوای بخوا،نمیخوای هم باید باهاش کنار بیای! GOW هم H&Sـه
yahoo_4.gif
)

تا یه چیزی از گاو جدید نشون ندن دقیق نمیشه نظر داد این وسط چه خبر بوده :دی از یه طرف ممکنه کل گروه روی پروزه ی استیگ بوده باشن که یعنی گاو انقدر لول بوده که چهار نفر رو گذاشتن پاش ؟ :دی یا از همون موقع داشتن روی گاو جدید همزمان کار میکردن ؟ :دی چون موتور نسل پیششون آپگرید شده ی همون موتور گاو 1 و 2 بود (با موتور نسل 6 چه کردن بی شرفا روی نسل 7 :دی) و وقتشون رو روی ساخت موتور جدید نذاشتن ، از اونور خبرش اومد که برای نسل 8 دارن موتور جدید ردیف میکنن که بهش می خوره قشنگ یه چند سالی از اینا وقت گرفته باشه و تداخلش با GOW:A میتونه ترکمونشون رو توجیه کنه :دی کلاً این وسط احتمالات زیاده و تا تکلیف گاو جدید مشخص نشده نمیشه نظر قطعی داد :دی فقط میشه گفت وقت اضافه و بیخودی رو صرف مولتی کردن :دی

آخرین ویرایش:
خب مرد مومن تمام اینایی که گفتی میشه مشکل گیم پلی دیگه :دی
تمام اینایی که گفتم به خاطر کارگردان حماله! :d و نه مشکل تکراری شدن گیم پلی سری! وگرنه 5تای قبل رو بزار کنار هم و مقایسه کن،به هیچ وجه چنین مشکلی ندارن! حتی GOW III و GOS که توی یک سال اومدن! :d
برو خدا روزیت رو یه جای دیگه بده! حمال بودن کارگردان رو نچسبون به بازی! :d
دیوانه این همه سلاح متنوع برای مولتی طراحی کرده، بر نداشته بیارتشون توی SP :| خوب من چی بگم آخه؟ :| وقتی توی همون GOW:A پتانسیل داره فوران میکنه،ولی استفاده نمیشه،بر میگرده به تکراری شدن بازی؟ :d
[MENTION=37711]Noctis Lucis[/MENTION]

حقشه خدایی! :d نه تو به من بگو واقعا چرا از اون سلاح ها استفاده نکردن؟ :d
یا حرف حسابشون از انیمیشن و دشمن های تکراری چی بود؟ :d 2010-2013 کم وقتی نیست! اونم برای دومین GOW رو یک کنسول! :d

البته من از داستان راضیم! بخش مولتی جالبی داشت(با اینکه زیاد بازی نکردم:-" ) ، اون ایده ی کمیک های قبل از عرضه فوق العاده بود! طراحی هنری بازی فقط WOW ! ، بهترین و بیشترین پازل های سری رو هم داشت! :x (بحثم به اونطرف که H&S نیاز به پازل نداره نبر که همینه که هست! میخوای بخوا،نمیخوای هم باید باهاش کنار بیای! GOW هم H&Sـه :d )

آخرین ویرایش:
احتمال داره یه ریمستر کلی از عناوین نسل 7-8 مالِ ps3,ps2,psp باشه ؟
نه چنین چیزی که نمیتونه باشه چون توییت ِ مربوط به بازی نوشته که یه نسخه ی جدید در دست ِ ساخت هستش. مطمئنآ اگر ریمستر بود این همه سر و صدا نمیکرد.

نه چنین چیزی که نمیتونه باشه چون توییت ِ مربوط به بازی نوشته که یه نسخه ی جدید در دست ِ ساخت هستش. مطمئنآ اگر ریمستر بود این همه سر و صدا نمیکرد.

ببخشید ولی اصلنم سروصدا نکرده!!! فقط گفته شد بعله در حال ساخته!!! سر و صدا از جانب فن هاست.
مثل اینکهکاراکتر اصلی کریتوس نیست. پیغام توییتری. راسته؟؟

من واقعا قاطی کردم اگه قراره کاراکتر اصلی کریتوس نباشه پس چرا اسم بازی god of war گذاشتن راحت میتونن اسمشم تغییر بدن بره پی کارش
گاد بدون کریتوس میخوام صد سال سیاه نباشه

اگه قرار بر ساخت prequel باشه که دیگه سوژه ای نمونده و اصلا جذابیتی نخواهد داشت . یه پروژه می شه مثل اسنشن ! که حتی رویای مبارزه با بربر ها رو هم نتونستن برامون تداعی کنن . ریبوت هم داستان های خودشو داره و خیلی ها ازش استقبال نمی کنن مثل جریان dmc ، کلا بهترین حرکت ممکن بیخیال شدن ساخت ادامه این سری بود . اینهمه سوژه و داستان و ...وجود داره برای ساخت یه h and s عالی توسط سانتا ولی نمی دونم چه ترس یا اجباری وجود داره برای استفاده مکرر از کریتوس ! سری بازی که هیچ جای ادامه و عقب گردی برای بازگویی داستانش وجود نداره . فقط و فقط برای سوء استفاده از نام و اوازه برند ، داره قربانی می شه متاسفانه .

God Of War جدید فاجعه اصلا بدرد نخور شما خوشت نمیاد بازیش نکن ترول میکنی چرا الکی؟:|:d
اونی که باید خوشش بیاد میاد نمیفهمم فاز منفی چیه هی میدین!طرف برا بازی انحصاریش 7 تا نسخه میزنه ول کنم نیست حالا خدای جنگی که یکی از برندای ps هست و حداقل اول نسل بهش نیازه و barlog بزرگم پشتش هست داره نسخه جدیدش میاد و 1 درصدم معلوم نیست چی باشه بعد همه شروع کردن ترول کردن!اصلا نه میدونه ادامش چیه چجوری کی هست کی نیست داره گیر میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or