God of War جدید در دست ساخت

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
New-GoW-Confirmed-PSX.jpg

خبر کمی شکه کننده و تعجب برانگیز است. از این جهت که چرا عنوانی به این مهمی نباید در کنفرانس ابتدایی این مراسم اعلام میشد! بگذریم.

استودیوی SCE Santa Monica در حال ساخت God of War جدید است. آقای Cory Barlog از همین شرکت، در پنل اختصاصی سانتا مونیکا که Retrospective نام داشت این خبر را اعلام کرد.

ایشان به صراحت اعلام کردند که: "درست است، ما در حال ساخت یک GoW جدید هستیم!"

اکانت تویتر استودیو نیز در پی این اعلام، نوشت که: "خدایان صحت این خبر را تضمین میکنند!" و در ادامه نیز به شوخی تویت کردند که "به کسی نگویید که بارلوگ این خبر را منتشر کرده!"

اطلاعات بیشتری منتشر نشده و باید منتظر خبرهای آتی باشیم.

منبع

ریبوت GOW بدست کسی که بهترین نسخه ش رو ساخته ؟! خدای من تو خواب هم نمیدیدم!!! عجب خبر خارق العاده ای !
15 نوامبر درحالی که داشت یکی رو ترول میکرد (:دی)، براش توئیت کردم :

Screenshot_2014-12-07-09-25-0301.png

همون فیوی که کوبوند به توئیت گاو جدید برای من آنونس شد. منم مثل یک جنتلمن موضوع رو رسانی نکردم که الان سولپریز بشید LOL :دی.

اين بازي و بيان اينكه دارن روش كار ميكنن قشنگ حكم تير خلاص داشت !
صبح از خواب بيدار شدم هي فكر كردم سر كارم گذاشتن بچه ها اما ديدم جديه
هرچي باشه مهم نيست ، نسخه جديد ، ريموت ، ريبوت ، ريمستر ، ريميك ، ري.....
فقط گاو واسه نسل جديد بدن

به نظرم این IP دیگه پتانسیلی واسه ادامه بعد نسخه ی 3 نداره چون عملا داستان بازی تموم شد ... مگر اینکه این یه نسخه ی فرعی باشه .

خبر فوق العادست ! مثل بمبه !حالم جا اومد !
نسخه ی قبلی واقعا یه اشغال برای سری موفق GOW بود امیدوارم این نسخه قشنگ باشه
ای کاش تو نسخه ی 3 همه چیز یه دفعه تموم نمیشد ! از دلایل شاهکار شدن نسخه ی 3 هم همین بود !
تمام هیجان توی یه نسخه ! دیوانه وار بود !پایان با شکوهی هم بود ! ولی برای طرفداران که ادامه ی سری رو میخواستن نه !
امیدوارم بهانه ی قشنگی داشته باشه داستان بازی ! چون هر چی بود کریتوس له کرد

همین که تایید کردن خودش خبر خوبیه ولی کی میخواد تا 2 سال دیگه صبر کنه؟:d
به نظر هم میرسه که تو مراحل اولیه کار هستن و تازه شروع کردن.فکر کنم خودشون هم هنوز تصمیم نگرفتن ریبوت باشه یا ادامه ی نسخه های قبل.گرچه چیو میخوان ادامه بدن من نمیدونم :d

این احتمال هم هست که تازه تصمیم به ساختش گرفته باشن
و هنوز خودشونم نمیدونم داستان رو چه جوری روایت کنن
میگم بیایین بسیج شیم، همه توییت بدیم و کمکشون کنیم :d
بگیم برن دنبال اساطیر مصر و اسکاندیناوی و یا از همشون بهتر پهلوانان خودمون
چه میدونم رستمی، آرش کمان داری چیزی :d

خبر فوق العادست ! مثل بمبه !حالم جا اومد !
نسخه ی قبلی واقعا یه اشغال برای سری موفق GOW بود امیدوارم این نسخه قشنگ باشه
ای کاش تو نسخه ی 3 همه چیز یه دفعه تموم نمیشد ! از دلایل شاهکار شدن نسخه ی 3 هم همین بود !
تمام هیجان توی یه نسخه ! دیوانه وار بود !پایان با شکوهی هم بود ! ولی برای طرفداران که ادامه ی سری رو میخواستن نه !
امیدوارم بهانه ی قشنگی داشته باشه داستان بازی ! چون هر چی بود کریتوس له کرد

دلیل اینکه نسخه قبلی آشغال شده بود این بود که بازی پتانسیلش رو استفاده کرده بود، کریتوس خدا شد، از خدایی افتاد و انتقامش رو گرفت! دیگه چی چی میخوان بسازن؟ نسخه 3 شاهکار بود چونکه داستان برای روایت داشت ولی در عین حال داستان تموم شد آخرش....من اصلا درک نمی کنم استدیو های بزرگ چرا نمی تونن IP های موفقشون رو فراموش کنن و برن سراغ یه چیز دیگه....رسما با اینکار اعلام میکنن که از نظر Creative و Innovation ما Read ایم :d

- - -ویرایش - - -

این احتمال هم هست که تازه تصمیم به ساختش گرفته باشن
و هنوز خودشونم نمیدونم داستان رو چه جوری روایت کنن
میگم بیایین بسیج شیم، همه توییت بدیم و کمکشون کنیم :d
بگیم برن دنبال اساطیر مصر و اسکاندیناوی و یا از همشون بهتر پهلوانان خودمون
چه میدونم رستمی، آرش کمان داری چیزی :d

من هنوز یک نیمه امیدی دارم که بازی دیگه دنیال Kratos و اساطیر یونان نره، اساطیر اسکاندیناوی اییییییینقدر داستان مشابه برای تعریف داره از مصائب Svipdag بگیرید تا ماجراجویی های Thor . یا Volsunga Saga .....اوووووه خیلی میتونن خلاقیت بهتری نشون بدن، چون جو اساطیر اسکاندیناوی با جو بازی God of War حتی از اساطیر یونان هم سازگار تره (آزادی طلبی، شورش بر علیه خالق و غیره....)

من اصلا درک نمی کنم استدیو های بزرگ چرا نمی تونن IP های موفقشون رو فراموش کنن و برن سراغ یه چیز دیگه....رسما با اینکار اعلام میکنن که از نظر Creative و Innovation ما Read ایم :d

مثال نقض حرف شما مثلا سری بازی افسانه ی زلدا هستش که تقریبا هر کدومش با هم فرقهای خیلی مهمی دارند و به نوعی هر کدوم منحصر به فرد هستند (اگر نمیدونید این رو میتونم باهاتون بعدا بحث کنم در موردش چون جاش اینجا نیست)

همیشه نیاز نیست که ip جدید ساخته بشه به نظرم , اگه بشه به نحو عالی ادامه داد یک ip رو به نظرم بد نیست که هیچ بلکه خوب هم هست

ممنون

اقایونی که از خبر خوشحال نیستند لطف کنند بعد از گفتن نظرشون تاپیک رو کلوز کنن و برن.چه دلیلی داره شما که از خبری خوشت نمیاد و با ساخت بازی مخالفی اینجا بحث کنی با ملت؟
شما خوشت نمیاد یکی دیگه که خوشش میاد!تکلیف چی هست؟
شما با همون خاطراتت بمون و حساب کن اصلا نسحه ای قرار نیست بیاد.

ساختن ریبوت به دست کسی که GOW II رو تحویلمون داد فقط میتونم بگم عالیه...

پس اون ساخت گاو جدید که دیوید جفی گفت ترول نبود....کاش خودشم تو ساخت بازی نقشی داشت و بازی رو به کلی متحول میکردن

خود درگیری بهترین کلمه ای هستش که میشه برای بعضی از کاربرا به کار برد ! بزرگیترن و بهترین فراینچز یک کنسول که ازش به عنوان نماد اون کنسول هم استفاده میشه تائید شده ملت ناراضی هستند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or