Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم موفق شدم بازی رو تموم کنم ،
راستش نسبت به عناوین دیگه این سبکی مثل COD یا *********** یه مقداری طولانی تر بود و اکشن خطی کمتری نسبت به اونا داشت . خیلی جا ها باید با مخفی کاری پیش میرفتیم که خب بازی رو جذاب کرده بود ولی بعضی جاها هم به شدت روی اعصاب بود .
کلا عنوان خوبی بود ولی توقع یه بازی خیلی بهتر رو داشتم اونم بعد از این همه تبلیغات و تاخیر .

من تقریبا با هیچ چیز مشکلی ندارم توی بازی جز این سیستم مزخرف auto healing
گوست ریکان شبیه ساز بود تیر میخوردی روی کاراکتر تاثیر مستقیم داشت بسته به اینکه جات تیر خورده
به پات میخورد دیگه نمیتونستی بدویی مثلا ...
این بدترین قیمتش بود
خیلی ناراحت شدم از این بابت :(
شده شوتر، دیگه تکتیکال سیمولیشن نیست

ميشه بكين كدوم نسخش اين قابليت هايي كه كفتين رو داره?تير بخوري نشه بدوي ?:confused:

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2

دوستان، من بازی رو که می زارم کمپین رو شروع می کنم، بعد از صحنه اول که اون 4 تا رو با اسنایپ می کشیم عبارت pop smoke شنیده می شه و بعد بازی می ره توی بلک اسکرین و کلا باید کنسول رو خاموش کنم. مشکل از کجاس؟ کسی می دونه چیزی؟

بازی رو شروع کردم .... یک مرحله رفتم .... همه چیش خوب بود ولی طراحی چهره ها و بافت ها یه ذره ضعیف بودن ...... فکر کنم توی مدیریت حافظه هم مشکل داشتن چون یه اسلحه رو چند ثانیه طول می کشه لود کنه .... راستی اگه کسی جایی رو میشناسه که اوریج این بازی رو بفروشه بگه .. ممنون .

دوستان کدام قسمت بازیه که میشه از کینکت استفاده کرد ؟ مثل همون قسمتی که تو e3 2011 بود .
فقط تو Gunsmith (همون قسمت کاستوم کردن اسلحه و تمرین باهاش) میشه از کینکت استفاده کرد.
راستی بازی چند تا چپتر داره ؟
چپتر برفی کجاشه ؟ یعنی اخراشه یا وسطاش ؟
12 چپتر.
حدودا وسطاش.

دوستان، من بازی رو که می زارم کمپین رو شروع می کنم، بعد از صحنه اول که اون 4 تا رو با اسنایپ می کشیم عبارت pop smoke شنیده می شه و بعد بازی می ره توی بلک اسکرین و کلا باید کنسول رو خاموش کنم. مشکل از کجاس؟ کسی می دونه چیزی؟
به احتمال زیاد مشکل از بازیت هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or