Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی رو شروع کردم باید بگم واقعا خوشم اومد ازش برای اولین بار به داستانش یه حالی دادن البته گرافیک چنگی به دل نمیزنه ولی قابل قبوله
حداقلش یکم قسمت داستانیش نسبت به قبلیا بهتر شده کاش یکم گرافیکش بهتر بود قوست ریکون همیشه پیشرو بوده
ولی در کل خیلی باهاش حال کردم

آخرین ویرایش:
بازی چند مرحلس؟
12 مرحله
co op آفلاینش مثله اسپلینتر سله؟؟
اگه منظور اینه که بخش co-op داستان جدا داره باید بگم نه. همون مرحله های Campaign هست که فقط در حالت System Link میشه 4 نفره بازی کرد.
Guerilla Mode هم هست که هم میشه Split بازی کرد (2 نفره) و یا System Link بازی کرد (4 نفره)

درود...

بازی از هر لحاظ خوبه حتی گرافیک ولی فقط در حد کنسول ...
دوستان باید خیلی چیزارو این بین اکیپ کنن دوستان گرافیک بازی خیلی میتونه بهتر از این باشه چیزی در حد کرایسیس (ب عنوان مثال) ولی محدودیت ها نمیگذارند پس ماهایی یا شماهایی(حقیقت علافه ای به بازی با کنسول ندارم اصلا ولی حداقل برای تست) که کنسول دارید بازی مکنید نباید ایراد بگیرید...

با توجه به عکس ها و گفته هایی از سازندها نسخه ی PC دارایه گرافیکی بسیار بالاتر هستش...
خوب در حقیقت با اون سحت افزار میشه یک چیزهایی خیلی قویتر از کنسول ها رندر کرد و به اجرا در اورد چیزی در حد واقعیت این حقیقت هستش دوستان...
با توجه به عکس باید انتظار گرافیکی بسیار بالا از نسخه ی pc داشته باشیم و با توجه به چگونگی ه سیستم ها برای اجرای بازی.
Ghost-Recon-Future-Soldier-PC.jpg

• PC high standard visuals (DX11 renderer, new high-Quality Assets, new post process effects, multi-monitor solutions support, TriDef stereoscopic support)
  • DirectX11 enhanced: tessellation (for soft 3D models), compute shaders-based realistic lighting (for Global Illumination), volumetric Fog
  • Online Widget: Party, Friends and Ghost Feed functionality can be accessed at any moment from any screen
با توجه به جزییات امید واریم شاهد تغییرات فراوان باشیم چیزی که تفاوت بسیار بین نسخه ی pc و کنسول قابل مشاهده باشه.

آخرین ویرایش:
شاهکار به تمام معناس بازیش!!
چندروز پیش داشتم مکس پین رو میرفتم مونده بود که اینو پریروز گرفتم مکس پینو ول کردم چسبیدم به این!! یعنی احساس کوماندو بودن به ادم دست میده تو این بازی..واقعا شاهکاره..لحظه به لحظه بازیش لذت بخشه..خلاصه از دست میره اگه نرید سراغش..
مرحله پاکستانشم که فارسی حرف میزدن توش خیلی سوژه بود
گرافیکشم نمیدونم چی میگن بچه ها به عقیده من که خیلی خوبه بخصوص نورپردازیاش حالا در حد گیرز او وار نیست ولی اصلا و ابدا نمیشه بهش گفت حتی متوسط.به نظر من از بتلفیلد 3 هم خیلی بهتره گرافیکش.لول دیزاینشم که حرفی باقی نذاشته.

درود...

بازی از هر لحاظ خوبه حتی گرافیک ولی فقط در حد کنسول ...
دوستان باید خیلی چیزارو این بین اکیپ کنن دوستان گرافیک بازی خیلی میتونه بهتر از این باشه چیزی در حد کرایسیس (ب عنوان مثال) ولی محدودیت ها نمیگذارند پس ماهایی یا شماهایی(حقیقت علافه ای به بازی با کنسول ندارم اصلا ولی حداقل برای تست) که کنسول دارید بازی مکنید نباید ایراد بگیرید...

با توجه به عکس ها و گفته هایی از سازندها نسخه ی PC دارایه گرافیکی بسیار بالاتر هستش...
خوب در حقیقت با اون سحت افزار میشه یک چیزهایی خیلی قویتر از کنسول ها رندر کرد و به اجرا در اورد چیزی در حد واقعیت این حقیقت هستش دوستان...
با توجه به عکس باید انتظار گرافیکی بسیار بالا از نسخه ی pc داشته باشیم و با توجه به چگونگی ه سیستم ها برای اجرای بازی.
Ghost-Recon-Future-Soldier-PC.jpg

• PC high standard visuals (DX11 renderer, new high-Quality Assets, new post process effects, multi-monitor solutions support, TriDef stereoscopic support)
  • DirectX11 enhanced: tessellation (for soft 3D models), compute shaders-based realistic lighting (for Global Illumination), volumetric Fog
  • Online Widget: Party, Friends and Ghost Feed functionality can be accessed at any moment from any screen
با توجه به جزییات امید واریم شاهد تغییرات فراوان باشیم چیزی که تفاوت بسیار بین نسخه ی pc و کنسول قابل مشاهده باشه.

گرافیکشم کنار بذاریم
باقی چیزاش مزخرفه

کسی کلا محیط آنلاین بازی نکرده:-/

من تا الان 2 3 ساعت بازی کردم
تا لول 5 بیشتر پروموت نمیشه و باید پوینت بدی واسش)x مثل هوم فرانت و یه سری بازی دیگه.عملا جلو پیشرفتو میگیره
ولی در کل انلاینشم خیلی خوبه و خبری از لگ و ..نیست مپاشم باحاله

تا به حال ندیدم توی تاپیکی برم ایشون از بازی ای ایراد نگیرن.همه ی بازیها از نظر ایشون مضخرفن فقط موندم چرا بازی میکنن؟

بهترین راه اینکه کنسول رو جمع کنند بزارن تو جعبه تا هم اعصاب خودشون راحت بشه هم از شر بازیهای به قولا مزخرف راحت بشن...

منم بازی رو دیشب تموم کردم این هم نمرات از دید شخصی..

نمرات از 10 حساب شده:d

گرافیک. 9
گیم پلی.8.5
صدا و موسیقی.6
داستان.3
هوش مصنوعی.1
پایان بازی.3
طراحی مراحل.9
طراحی شخصیتها.7
انمیشنها.8

و اخر در مجموع..نمره 8 هست ..

دوستان اگه خواستنند نمره خودشنو به بازی بدنند:d