Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در بین بازیهای سوم شخص نمیتونیم بگیم افتضاح هست...

بلکه میتونیم در سطح خوب بازی رو قرار بدیم با نمره 8 تا 8.5 که منصفانه هم هست....

دوستان از زمانی که مکس پین 3 بازی کردن هر بازی میاد میگن افتضاحه و توقعات حسابی بالا رفته در صورتی که بازی رو باید به چشم فقط یک بازیه سرگرم کننده و لذت بخش ببینید...

من که لذت بردم و بسیار تجربه خوبی بود...

من يه سوالي برام پيش امده..اين قسمت كينكت كجاست پس..يعني ما تو اين بازي از كينكت بايد چجوري استفاده ببريم؟كلا جداگانست و ربطي به بازي نداره؟يا در هنگام بازي استفاده داره؟اگه جداگانست تو.كدوم قسمت برم؟

هنوز هیچی نشده فیلم سینمایی بر گرفته شده از بازی Ghost Recon: Future Soldier رو هم ساختند...

75902876155348627337.jpg

هنوز هیچی نشده فیلم سینمایی بر گرفته شده از بازی Ghost Recon: Future Soldier رو هم ساختند...

75902876155348627337.jpg

این فیلم سینمایی نیست.
یه فیلم کوتاه 20 دقیقه ای هست که قبل از انتشار بازی در تاریخ 2 می پخش شده و در واقع Prequel ـه این بازی هست.
منبع
منبع 2

co op آفلاین داره؟
داره ولی فقط Guerilla Mode رو میشه Split Screen بازی کرد. واسه Campaign فقط System Link داره.

آخرین ویرایش:
بازی کردی؟ بازی که نمی شه کرد فقط یه قسمت تمرینی داره که کنترل خوبی هم داره البته خیلی دقیق نیست

اِع! نمیشه رفت تو بازی؟ پس آره اون قسمت تمرینی رو رفتم.انصافاً خیلی سخته.خودشم آموزش نمیده نامرد.بازیه خیلی توپیه ولی در حد خودش.اگه گرافیک رو روش کار میکردن با باگ های فراوانی که داره بازی تکه تک میشد.

کینکت خیلی سخته ولی تفنگرو که تجهیزاتشو باز میکنی خیلی حال میده.

یه اتفاق خیلی عجیب :
امروز بعد از 3 روز بازیو تو دستگاه گذاشتم دوباره داشت اطلاعات صدا رو نصب میکرد:|
عجیب نیست؟
راستی بازی 2 نفره آفلاین هم میشه ولی استوری رو امتحان نکردم ببینم میشه یا نه

اِع! نمیشه رفت تو بازی؟ پس آره اون قسمت تمرینی رو رفتم.انصافاً خیلی سخته.خودشم آموزش نمیده نامرد.بازیه خیلی توپیه ولی در حد خودش.اگه گرافیک رو روش کار میکردن با باگ های فراوانی که داره بازی تکه تک میشد.

کینکت خیلی سخته ولی تفنگرو که تجهیزاتشو باز میکنی خیلی حال میده.

یه تریلر از بازی هست بگیر ببین دستت میاد باید با حالت مشت نشونه بگیری باز کنی تیر می زنه(دست چپ نه راست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or