Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انگار که تو بازی دشمنا ایرانین امکانش هست مثل BF3 ممنوع شه؟
تا اینجا که من بازی کردم به ایران ربطی نداشت اون ایرانی صحبت کردنش تو پاکستان بود .بازی دیگه عرضه شد همون bf اسما ممنوع شد خیلی راحت میشد گیرش اورد فقط فرصتی پیش امد برایه سودجویا!!!! هیچی ممنوع نیست اینجا.
درواقع بازی از افریقا شروع میشه میرسه به پاکستان تا مرز افغانستان میره بعد به روسیه کشونده میشه تا اینجاش من رفتم به بعدش نمیدونم چه اتفاقی میافته
من رکن ادونس وارفایتر2 خیلی قبلنا بازی کرده خوشم اومد بد نبود اینم بروبکس انگار خیلی تعریف میکنند
امتیازاش که میاد رو سایتا؟
سیاوش خوان امتیازا رو بیخیال شو اگه از شماره دوش خوشت امده با این یکی زندگی میکنی بازیش کن حیفه از دستش بدی

آخرین ویرایش:
سلام من یه جای بازی گیر کردم:

توی افریقا اول بازی اون هواپیما که پرواز میکنه رو باید چه کارش کرد؟؟
تا جایی که میتونی بی سر صدا بهش نزدیک شو بعد که میخواست پرواز کنه با اسلحه سنگین به موتورش شلیک کن تا سقوط کنه
یه سوال؟
من اول بازی رو نصب کردم و بازی کردم.ولی بعدش پاک کردم و دوباره بازی رو اجرا کردم.ولی قبل ار اجرا خودش یه فایلی رو واسه تقویت صدا نصب کرد.از بازی اومدم بیرون و هر چی دنبال اون فایلی که نصب کرده بود میگردم،چیزی پیدا نمیکنم.چیجوریاست؟کسی میدونه؟بالاخره بازی رو نصب کنم بیا بدون نصب ؟
بازی ترکونده ها.حال و هوای جالبی داره.گرافیکش خیلی واقع گرایانست.
من بازی نصب کردم مشکلیم نداشتم . به نظرم نصب کنید بهتر باشه.
گرافیکش باهاتون موافقم.علاوه بر اون خود جریانه بازی هم واقع گرانه میزنه اما هرچی پیش میرید چاشنیهایه هالیوودی هم به بازی اضافه میشه اما بازم حس میکنید که همچی طبیعیه.
نکته جالب هم با سربازانی که مثله شما اموزش دیده هستند خیلی سختره جنگیدن با هاشون تا سربازان اول بازی که مردم عادین.
هوش مصنوعیه یاران خودمونم خیلی خیلی عالی کار میکنن من تا الان که فکر کنم 70 درصد بازی کردم هیچگونه باگی ازشون ندیدم وقتی بازی شروع میکنید محوش میشید تا مرحله تمام میشه.تا بازی میاد تکراری بشه حال هوایه بازی عوض میشه.
از همه مهمتر نکته بازی تو بعضی جاها که مکانایه بازی مینویسه از نامه واقعیه خلیج فارس استفاده کردن البته فعلا تا اینجا هیچ ارتباطی به ایران نداشت.

آخرین ویرایش:
یه سوال؟
من اول بازی رو نصب کردم و بازی کردم.ولی بعدش پاک کردم و دوباره بازی رو اجرا کردم.ولی قبل ار اجرا خودش یه فایلی رو واسه تقویت صدا نصب کرد.از بازی اومدم بیرون و هر چی دنبال اون فایلی که نصب کرده بود میگردم،چیزی پیدا نمیکنم.چیجوریاست؟کسی میدونه؟بالاخره بازی رو نصب کنم بیا بدون نصب ؟
بازی ترکونده ها.حال و هوای جالبی داره.گرافیکش خیلی واقع گرایانست.

کدوم قسمتاشو میشه با کینکت بازی کرد؟
من اگرم بگیرم فقط به خاطر اینه که ببینم با کینکت چه جوری میشه. به خدا بازی کردن اول شخص با دسته جفاست در حق موس!

کدوم قسمتاشو میشه با کینکت بازی کرد؟
من اگرم بگیرم فقط به خاطر اینه که ببینم با کینکت چه جوری میشه. به خدا بازی کردن اول شخص با دسته جفاست در حق موس!
داداش این بازی اصلا اول شخص نیست که شما فکر کنید دارید به pc خیانت میکنید(اتفاقا این بازی از اون دسته بازیهاست که فقط با دسته کنسولی حال میده ) بازی بگیر انجام بده.در مورد کنیکت هم تو خود بازی استفاده ای نداره دقیقا تست نکردمش اخه فضا برایه استفاده از کنیکت در حال حاظر ندارم دوستان دیگه اگه امتحان کردن راهنمایی کنند
بابا کم تعریف کنید دیگه :d یکمی هم دردی کنید با کسایی که بازیرو هنوز به دستشون نرسیده
شرمنده:(انشاالله بازیه شما هم برسه لذت ببری اخه دوست دارم بازیا خوب همه انجام بدن مخصوصا کسانی که زیاد از بازی شناختی ندارن اخه شماره اولش همزمان با امدن360 عرضه شد فقطم برایه 360 امد شماره دومم ماله چند ساله پیشه شاید کسی تجربش نکرده حیفه که تعریف نکنیم تا دوستان مشتاق بشن:d بازی کنند لذتش ببرن

آخرین ویرایش:
مثل SC CONVICTION آبجکتیواتونو رو هوا نشون میده ( البته تو SC رو در و دیوار بود)
عجب ماموریتیه این یکی :
تو آفریقا! خیلی فاز داد همچون مخفیانه رفتم کفم برید
میدونستین لباساشون یکم حالت لباسای SNAKE تو متال گیر 4 رو داره؟ البته با اون یکمی هم فرق داره ولی ایده ـش عین اونه( اونجا برا چند ثانیه رویه یه سطح وای میسادی اسنیک هم رنگ سطح میشد اینجا تقریبا نامرئی میشه)

آخرین ویرایش:
مثل SC CONVICTION آبجکتیواتونو رو هوا نشون میده ( البته تو SC رو در و دیوار بود)
عجب ماموریتیه این یکی :
تو آفریقا! خیلی فاز داد همچون مخفیانه رفتم کفم برید
میدونستین لباساشون یکم حالت لباسای SNAKE تو متال گیر 4 رو داره؟ البته با اون یکمی هم فرق داره ولی ایده ـش عین اونه( اونجا برا چند ثانیه رویه یه سطح وای میسادی اسنیک هم رنگ سطح میشد اینجا تقریبا نامرئی میشه)
پس این نوشته ها ،طبیعی هست.من فک میکردم باگه.اخه نوشته ها تا اسمون میره و گند میزنه به فضا.
یه باگ کوچولو هم داره اینه که یارهامون از تومون رد میشن.شاید بخاطر اینکه گوست ریکونه:d
خیلی با بازی دارم حال میکنم.مخصوصا گرافیکش.از دستش ندینا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or