Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داستان چطوره؟
داداش داستانش مثله بقیه داستانهایه این سری بازی هاست. سربازیان امریکایی ناجیان دنیا. مثله بقیه عناوین
اما خب این بازی بگیر فقط برایه گیم پلیش و سبک بازیش رویه داستان زیاد نمیشه مانور داد.
پشیمون نمیشی بازی جوری ساخته شده که عاشق هر نوع سبکی که باشی بتونی خیلی راحت انجام بدی ازش لذت ببری. حتمی امتحانش کن;)

سلام میرسونه داره چایی میخوره فعلا نمیتونه باهاتون صحبه کنه :|
دیگه 2تومن 3 تومن این حرفا رو داره؟ یه کلام بگو نمیخام بشینین بازیو برام تعریف کنین دیگه :|
-----------------------
واقعا عجب MP پر هیجانی داره! منم هی حرف میزدم ( به انگلیسی) انقدر حرف زدم که یارو بهم پیغام داد که اگه یه کلمه دیگه حرف بزنی KICKـت میکنیم:دی!!!
ولی خوب آمار میدادم مثلا : دشمن پشت واگن های قطاره!
بعد خیلی جالب بود یه چیزیو فعال میکردند میتونتیم تو صفحه دشمنا رو ببینیم ( به رنگ قرمز)

بازی که هنوز عرضه رسمی نشده چطوری رفتین تو مولتیش؟؟؟ بن نمیشین...
بعد اینکه تا اینجایی که من رفتم از دستور دادن به گروه خبری نبوده!!! فقط میتونم واسشون دشمن مارک کنم..

منم چند ساله منتظر این بازی ام...امروز رفتم گفت فردا میاریمش...فردا حتما میگیرمش....بیشتر منتظرم ببینم با کینکت چطوری میشه...حتما خیلی حال میده...

ب
راستی وقتی بازیو میذارین تو دستگاه شروع میکنه به نصب کردن یه سری اطلاعات که کیفیت صدا رو افزایش میده
میتونین کنسلش کنین مهم هم نیست بازیتون برن مکس باشه یا نه چون این اطلاعات باعث ارور failed to authorized disc نمیشه
ب:|:|:|

اینو برای من نداشت............کجاست؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
بازی بیشتر روند مخفی کاری داره.البته میتونید اکشن برید ولی بعضی از مراحلش حتما حتما باید مخفی برید.
در ضمن صحنه های سینماتیکی بازی واقعا محشره
از این وسیله هم خیلی خیلی خوشمان آمد :)

images

راستی تو بازی هم فارسی حرف میزنن.اونم از نوع حرفه ایش
یارو میگفت : ((امیدوارم این ماموریت زودتر تموم شه.خیلی وقته داریم رو این ماموریت مانور میدیم.من میخوام برگردم خونه تا با همسرم شام بخورم :دی))

خیلی بازی قشنگیه.فکر نمیکردم اینقدر جذاب باشه ولی منو به شدت مجذوب کرد.
راستی دقت کردین توی بخش چلنج قبل از هر مرحله ی یه چیزی هست به نام iranian؟؟؟
فکر کنم بازی ربط به ایران هم پیدا بکنه.

عرضه رسمی نشده جدی؟!!!!
آخه دیروز تو سروراش پر آذم بود!
برای نصب اون چیزا هم همون موقع که بازیو گذاشتم انصبشون کرد یه صفحه هست آبیه عکس یه گوست روشه و بعد نصب میشه

خیلی بازی قشنگیه.فکر نمیکردم اینقدر جذاب باشه ولی منو به شدت مجذوب کرد.
راستی دقت کردین توی بخش چلنج قبل از هر مرحله ی یه چیزی هست به نام iranian؟؟؟
فکر کنم بازی ربط به ایران هم پیدا بکنه.
الان دیگه کل جهان قفل کردن رو ایران ربط از این بهتر میخوای ؟ تروریستش همش ایرانیه حالا دیگه .
دوستان من آنلاین بخوم بازی کنم چه باید کرد ؟
یعنی کدی چیزی نمیخواد ؟
Burnermax هم گرفتم ......

الان دیگه کل جهان قفل کردن رو ایران ربط از این بهتر میخوای ؟ تروریستش همش ایرانیه حالا دیگه .
دوستان من آنلاین بخوم بازی کنم چه باید کرد ؟
یعنی کدی چیزی نمیخواد ؟
Burnermax هم گرفتم ......

مرکز pirates ایرانه
معلومه مارو تروریست... میکنن

ما هم بازی رو تهیه کردیم

از همون شروع بازی فوق العادست
صحنه های سینمایی و اکشن کاراکتر واقعا عالیه , گیم پلی عالی بازی در کنار موسیقی و صداگذاری عالی باعث میشه جذب بازی و نبردها بشی

کسی نمیدونه برای یوبپلی آنلاین پس چقدر باید هزینه کرد ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or