Amin.J
کاربر سایت
البته من برداشتم متفاوته ، به نظر من دمو از قبل آماده شده بوداحتمالا لگ داره.تا 7-8 ماه دیگه درست میشه احتمالا.

در هر صورت من از خدامه لگ نداشته باشه !
البته من برداشتم متفاوته ، به نظر من دمو از قبل آماده شده بوداحتمالا لگ داره.تا 7-8 ماه دیگه درست میشه احتمالا.

خُب شما خیلی بد بینی!!البته من برداشتم متفاوته ، به نظر من دمو از قبل آماده شده بود
در هر صورت من از خدامه لگ نداشته باشه !
عزیز من این همه راه رفت دیگه!پاشو می زاشت سمت راست یارو به سمت راست حرکت می کرد!بعدشموالان یه تریلر از Rise Of Nightmares درومده.تو این تریلر یارو قشنگ داشت راه می رفت و کلا تمحیط بازی بود.این مشکل حل شده است...اصلا قرار نیست تو این بازی با کینکت راه بری!استفاده از کینکت توش محدود به همون Customize اسلحه ها هست.اون قسمتی هم که نشون داد داره تیراندازی میکنه باز فقط برای امتحان کردن اسلحه تو همون قسمته.وگرنه داخل گیم پلی بازی کاربرد نداره.
خیر بازی اکشن مخفی کاری نیست.تاکتیکال شوتره.بالاخره تو هر بازی ای میشه یه کم مخفی کاری کرد ولی این باعث نمیشه سبکش مخفی کاری بشه.تو این بازی هم با توجه به قابلیت نامرئی شدن امکان مخفی کاری رفتن وجود داره ولی سبک بازی مخفی کاری نیست.
احتمالا لگ داره.تا 7-8 ماه دیگه درست میشه احتمالا.
درسته به اون قسمتش توجه نکردم.ولی بازم اون راه رفتنش محدود به همون قسمت تست کردنه اسلحه هست و تو کمپین بازی چنین چیزی وجود نداره.عزیز من این همه راه رفت دیگه!پاشو می زاشت سمت راست یارو به سمت راست حرکت می کرد!بعدشموالان یه تریلر از Rise Of Nightmares درومده.تو این تریلر یارو قشنگ داشت راه می رفت و کلا تمحیط بازی بود.این مشکل حل شده است...
چیزی گفتن که تو کمپین هست یا نه؟آخه خیلی مسخره می شه اگر فقط برای تست باشه!تو کنفرانس مایکرو که چیزی در مورد اینکه تو کمپین هست یا نه نگفتن ولی اگر جای دیگه گفتن که...درسته به اون قسمتش توجه نکردم.ولی بازم اون راه رفتنش محدود به همون قسمت تست کردنه اسلحه هست و تو کمپین بازی چنین چیزی وجود نداره.
بعد من به RON کاری ندارم و نمیگم این راه رفتن مشکل هست یا نیست.دارم میگم تو GR تو کمپین این چیزا وجود نداره.
چیزی گفتن که تو کمپین هست یا نه؟آخه خیلی مسخره می شه اگر فقط برای تست باشه!تو کنفرانس مایکرو که چیزی در مورد اینکه تو کمپین هست یا نه نگفتن ولی اگر جای دیگه گفتن که...