Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته من برداشتم متفاوته ، به نظر من دمو از قبل آماده شده بود :|
در هر صورت من از خدامه لگ نداشته باشه !
خُب شما خیلی بد بینی!!:دی
به فرض هم که از پیش طراحی شده بود.آخرش که باید این قابلیتی که نشون دادن رو تو بازی قرار بدن!؟پس فرقی نمیکنه.

آقا دیگه اینقدر هم بی در و پیکر نیست اونجا که طرف فقط خودش رو تکون بده و شما فکر کنی آره تو بازی هم داره تکون تکون میخوره ولی پشت پرده یکی با دسته داره تکون تکون میده:دی قضیه به همون لگ و این حرف ها بر میگرده که مطمئن باشید قسمت اعظمش تا اومدن بازی حل میشه!

اصلا قرار نیست تو این بازی با کینکت راه بری!استفاده از کینکت توش محدود به همون Customize اسلحه ها هست.اون قسمتی هم که نشون داد داره تیراندازی میکنه باز فقط برای امتحان کردن اسلحه تو همون قسمته.وگرنه داخل گیم پلی بازی کاربرد نداره.

خیر بازی اکشن مخفی کاری نیست.تاکتیکال شوتره.بالاخره تو هر بازی ای میشه یه کم مخفی کاری کرد ولی این باعث نمیشه سبکش مخفی کاری بشه.تو این بازی هم با توجه به قابلیت نامرئی شدن امکان مخفی کاری رفتن وجود داره ولی سبک بازی مخفی کاری نیست.

احتمالا لگ داره.تا 7-8 ماه دیگه درست میشه احتمالا.
عزیز من این همه راه رفت دیگه!پاشو می زاشت سمت راست یارو به سمت راست حرکت می کرد!بعدشموالان یه تریلر از Rise Of Nightmares درومده.تو این تریلر یارو قشنگ داشت راه می رفت و کلا تمحیط بازی بود.این مشکل حل شده است...

عزیز من این همه راه رفت دیگه!پاشو می زاشت سمت راست یارو به سمت راست حرکت می کرد!بعدشموالان یه تریلر از Rise Of Nightmares درومده.تو این تریلر یارو قشنگ داشت راه می رفت و کلا تمحیط بازی بود.این مشکل حل شده است...
درسته به اون قسمتش توجه نکردم.ولی بازم اون راه رفتنش محدود به همون قسمت تست کردنه اسلحه هست و تو کمپین بازی چنین چیزی وجود نداره.
بعد من به RON کاری ندارم و نمیگم این راه رفتن مشکل هست یا نیست.دارم میگم تو GR تو کمپین این چیزا وجود نداره.

امیدوارم تو بازی اصلی قابلیت راه رفتن رو داشته باشه هر چند همین یه تیکه اسلحه تست کردنش هم تا به حال کسی نتونسته انجام بده فقط باید صبر کرد و دید

Customize اسلحه ها با کینکت خیلی جالب بود! اون قسمت تمرینی هم خیلی جالب بود. ولی به نظرم تو خود بازی قرار باشه کلا برای تیر اندازی دستامونو تکون بدیم یه خورده مسخره و خسته کننده میشه! همین قدر کافیه!:d از Reload کردنش با کینکت خوشم اومد:d

درسته به اون قسمتش توجه نکردم.ولی بازم اون راه رفتنش محدود به همون قسمت تست کردنه اسلحه هست و تو کمپین بازی چنین چیزی وجود نداره.
بعد من به RON کاری ندارم و نمیگم این راه رفتن مشکل هست یا نیست.دارم میگم تو GR تو کمپین این چیزا وجود نداره.
چیزی گفتن که تو کمپین هست یا نه؟آخه خیلی مسخره می شه اگر فقط برای تست باشه!تو کنفرانس مایکرو که چیزی در مورد اینکه تو کمپین هست یا نه نگفتن ولی اگر جای دیگه گفتن که...

چیزی گفتن که تو کمپین هست یا نه؟آخه خیلی مسخره می شه اگر فقط برای تست باشه!تو کنفرانس مایکرو که چیزی در مورد اینکه تو کمپین هست یا نه نگفتن ولی اگر جای دیگه گفتن که...

یه ویدیو جدید از ویژگیهای کینکت بازی اومده که که به همون موارد تو کنفرانس مایکرو اشاره می کنه ......

به نظر من هم همین موارد کافیه چون انجام کل بازی با کینکت خیلی ملال اور میشه...(البته جا داشت که واسه هم تیمی ها دستور صوتی بدی مثه ms3 که خوب نداره....:d)

فقط قسمت کاستومایز اصلحه فوق العاده جذاب بود ! فکرشو بکن آدم مثلا بخواد 10 ساعت بازی کنه 1000تا دشمن

بکشه چه پوستی از آدم با این وضعیت نشونه گیری کنده میشه - ولی خدایی یه تیکه دمویی که ازش نشون داد خیلی شاخ بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or