Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی دوستان من نمیدونم چرا احساس میکنم اینم داره یه ذره نوب بازی میشه با این قضیه نامرئی شدن و این حرفا اخه انصافا شماره های قبلیش واقعا سخت و مردافکن بودن ولی این یه ذره منو به شک انداخته.

ولی دوستان من نمیدونم چرا احساس میکنم اینم داره یه ذره نوب بازی میشه با این قضیه نامرئی شدن و این حرفا اخه انصافا شماره های قبلیش واقعا سخت و مردافکن بودن ولی این یه ذره منو به شک انداخته.
مسلم هست که تموم بازی مبتنی بر نامرئی شدن نیست و حتما براش محدودیتهایی میزارن.این تریلر بیشتر برای نشون دادن این قابلیتها بود.

بازیش بدجوری آدمو جوگیر میکنه . حس رییس بودن و فرمانده میدان بودن به آدم دست میده دیگه هیچکسو نمیشناسی ! بر خلاف COd که تو یک حرف شنو هستی این فرماندار بودن خیلی حال میده .

اما یه مشکلی که نسخه قبلی داشت این ویبراتیونش بود که خیلی شدید بود وقتی تیر میزدی و از طرفی هم نمیشد ویبره دسته رو قطع کنی . امیدوارم این سری تو آپشن ها قطع کردن ویبره رو هم بزارن

اما یه مشکلی که نسخه قبلی داشت این ویبراتیونش بود که خیلی شدید بود وقتی تیر میزدی و از طرفی هم نمیشد ویبره دسته رو قطع کنی . امیدوارم این سری تو آپشن ها قطع کردن ویبره رو هم بزارن

قربون شکلت برم اگر هم احیانا خدایی نکرده زبونم لال نشد آف کنی ویبره رو از تنظیمات خود کنسول آف کن این که مشکلی نیست .

قربون شکلت برم اگر هم احیانا خدایی نکرده زبونم لال نشد آف کنی ویبره رو از تنظیمات خود کنسول آف کن این که مشکلی نیست .

آقا تا جایی که من می دونم X360 چنین امکانی را ندارد، من تو PS3 چنین امکانی را دیدم، اگر واقعا X360 داره آدرس بدین.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or