PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
آقا خواهشا از اسپویلر استفاده کن. تجربه رو خراب میکنی برای دیگران.
یک ماه و نیم از انتشار بازی گذشته و همه دارن تجربیاتشون رو به اشتراک میذارن. همینه که قشنگ میکنه تاپیک بازی ها رو. از داستان چیزی اسپویل نکردم و مراقب بودم.
کسی که در همین حد چند تا عکس هم براش اسپویل حساب بشه، قاعدتا نباید 56 صفحه از تاپیک بازی رو ورق بزنه.
چند کلمه اول پست رو هم اصلاح کردم حالا که فرمودی.

یک ماه و نیم از انتشار بازی گذشته و همه دارن تجربیاتشون رو به اشتراک میذارن. همینه که قشنگ میکنه تاپیک بازی ها رو. از داستان چیزی اسپویل نکردم و مراقب بودم.
کسی که در همین حد چند تا عکس هم براش اسپویل حساب بشه، قاعدتا نباید 56 صفحه از تاپیک بازی رو ورق بزنه.
چند کلمه اول پست رو هم اصلاح کردم حالا که فرمودی.
کسی نگفت تجربیاتت رو به اشتراک نذار. تجربه میتونه یه لحظه تصویر باشه تا شنیدن یه موسيقي متفاوت در یه صحنه از بازی. همه این ها ممکنه برای افراد سطوح مختلفی از اسپویل باشه.
اینکه یه مکان خاص به صورت اتفاقی و برای اولین بار توسط بازیکنا کشف بشه خیلی متفاوت تر از اینه که اون صحنه رو داخل تاپیک بازیسنتر ببینه. همه آدمای این تاپیک قرار نیست بازی رو تجربه کرده باشن یا حتی نسخه های قبل رو. بعضی میان بخونن تا ببینن میخوره به سلیقشون یا نه. یا حتی اخبار بازی رو دنبال کنن.
استفاده از اسپویلر کمک میکنه هم به اینکه یه دفعه یه عکس با سایز بزرگ رو صحنه نیاد هم اینکه اون حس مربوط به مکان های خاص همچنان تازگی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
خانم اریکا ایشی هم گوتی خودشون رو انتخاب فرمودن و حقیقتا خوشحالم ازین سلیقه و انتخابش. هر چقدر بازیای ایندی توجه بیشتری بگیرن واسه این صنعت بهتره :D

View attachment 401599
آفرین. از انتخابش مشخصه که واقعا گیمره برخلاف ۹۹ درصد هیترها و یوتیوبر های دلقک و سیگماهای ۱۲ ساله که تاحالا دختر از نزدیک ندیدن ولی همین که یه سیاهپوست یا زن تو گیم ببینن سریع برچسب ووک میزنن :D

بلخره شروع کردم
چرا اینقدر همه چی خوشگلههههه 😍❤️‍🔥 دلم نمیاد همینجوری از محیط ها رد بشم.

داداش توصیه من به شما و جوانانی که تازه بازی رو شروع کردن ( به سبک امام خمینی :D ) اینه که اگه بازی رو روی هارد میرین و سطحه بازیتون متوسط رو به بالاست تا آخرای بازی سراغ Takezo نرید که وقتتون رو تلف میکنید فقط

همه آیتم ها رو که گرفتین و فول آپگرید شدین و توپخونه که پر شد بعد برید سراغش که بد کوفتیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or