PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
در مورد نسخه اول هم نظریم و خوشحالم که YOTEI برات بهتر بود. وقت کردی یکم بیشتر توضیح میدی مثلا کدوم مواردی که گفتم به نظرت بهبود داشته یا رفع شده؟
من خیلی پلی ندادم ،
شاید ۵ ۶ ساعت و اکثرش هم Bounty ها و یه سری فرعی رو رفتم ،
جدای از پیشرفت های سخت افزاری کنسول هدف که منجر به پیشرفت فیزیک و گرافیک و جزئیات و غیره شده ،
شخصیت پردازی هم عمیق تر شده ،
به شخصه فکر میکردم اتسو برام نچسب باشه ، ولی خیلی خوب پرداخت میشه .
محیط پویاتر شده ، مپ‌ با محتوای بیشتری داره ، صرفا بازی از A به B رفتن نیست ، این وسط درگیر کلی اتفاق دیگه و ماجرا میشی ، کاراکتر هایی که کلی اطلاعات راجع به مکان های نقشه مثل حوضچه ها و غیره و اشخاص مختلف توی مسیر انتقام و آپگرید آرمور ها و کاستمایز ها و ...
رو بهتون در قالب کات سین بهتون میگن.
من که سرعت پیش رویم خیلی پایینه :دی مثلا یه نقطه رو تگ‌‌ میکنم برم ، اینقدر درگیر چیزای دیگه میشم به اونجا نمیرسم :دی
چقدر خوبه اینجا هم جوّ این بین دوستان نیست که بیان بگن ما زودتر تموم کردیم ! :/

من رو Lethal بازی رو شروع کردم وقتی رسیدم به undying samuria کلا بی خیال شدم هر کاری کنی با یه ضربه میمیری ، یه Charm تو GOT بود که Perfect parry میکرد خیلی راحتر میشد زد

• Like
Reactions: Thundersky
من رو Lethal بازی رو شروع کردم وقتی رسیدم به undying samuria کلا بی خیال شدم هر کاری کنی با یه ضربه میمیری ، یه Charm تو GOT بود که Perfect parry میکرد خیلی راحتر میشد زد

خودت تنت ميخاريده خب :D

این نسخه هم داره همچین چیزی که کار پری کردنو برات راحتتر میکنه. اسمش Charm of Futsunushi هست.

من بدبخت چقدر گناه دارم
اون زمان که همه میزدن تو سر بازی من تو این تاپیک یک تنه ازش دفاع میکردم
بعد، 20 روز قبل عرضه از این اشتراک های سایت های معروف خریدم که اکانت بازی میدن، به قول خودشون قرار بود 3 روز قبل عرضه اکانت بازی رو بهم بدن، تو اون 20 روز هم هیچی ازشون نگرته بودم که تا یوته اومد اکانتش رو بهم بدن الان همه دارن بازی میکنن منه مسکین که اینقدر هایپ بازی بودم هنوز بازی به دستم نرسیده:D:((
هر روز دارم از بیکاری اینجا رو چک میکنم که اکانت بدن بهم هنوز هیچ
اینو گفتم که دوستان بدونن اگه میخواید از این اشتراک های سایتهای (فلان کنسول اشتراک اینفنتی) و (درخت پلاس) بخرید رو تبلیغ این اشتراک ها که میگن بازی رو سه روز قبل عرضه بهتون میدیم حساب باز نکنید وایه من سایت اولی بود
خواهشا حدالامکان اسپویل نکنید تا بازی برسه دستم اگه تا دو سه روز دیگه بازی نرسید دستم اشتراک رو لغو میکنمx-(

من بدبخت چقدر گناه دارم
بعد، 20 روز قبل عرضه از این اشتراک های سایت های معروف خریدم که اکانت بازی میدن، به قول خودشون قرار بود 3 روز قبل عرضه اکانت بازی رو بهم بدن، تو اون 20 روز هم هیچی ازشون نگرته بودم که تا یوته اومد اکانتش رو بهم بدن الان همه دارن بازی میکنن منه مسکین که اینقدر هایپ بازی بودم هنوز بازی به دستم نرسیده:D:((
اینو گفتم که دوستان بدونن اگه میخواید از این اشتراک های سایتهای (فلان کنسول اشتراک اینفنتی) و (درخت پلاس) بخرید رو تبلیغ این اشتراک ها که میگن بازی رو سه روز قبل عرضه بهتون میدیم حساب باز نکنید وایه من سایت اولی بود
خواهشا حدالامکان اسپویل نکنید تا بازی برسه دستم اگه تا دو سه روز دیگه بازی نرسید دستم اشتراک رو لغو میکنمx-(
من درخت پلاس رو‌ گرفتم راضیم.ساعت 12 روز عرضه پیام دادم 2 تحویل گرفتم

من بدبخت چقدر گناه دارم
خب ، با سر رفتی تو باتلاق حالا شاید تجربه بعدیت بهتر باشه بازی رو زودتر بدن
از این اشتراکا زمان PS4هم بود آقا مصطفی نامی تو توپخونه اشتراک با کارت گارانتی میداد و بازی ظرفیت 2 مینداخت رو کنسولت
بازی ظرفیت 2 بخر که بعدا بفروشی
من راس ساعت 12 بهشون گفتم و با چندبار پیگیری ساعت 6 تحویل دادن تا بیاد دانلود بشه ساعت شه 11

من 3 سال درخت داشتم اصلا این مشکلات نبود از بس دیر جواب میدادن ایندفه این یکی رو گرفتم که شاید بهتر باشه که متاسفانه خیل وضعش داغونه
3 روز قبل عرضه که تا روز عرضه اصلا جواب نمیدادن که به خاطر FC26 سرمون شلوغه بعد هم گفتن داریم نام نویسی میکنیم هر وقت نوبتت شد خبرت میکنیم
تو سایت هم اون اشتراکی که من گرفتم (طلایی) خوبی هاش نوشته دادن بازی جدید سه روز قبل عرضه

این سوشیما بیچاره چقدر مظلومه تو این فروم. اون سال که ریلیز شد تلوپ۲ رو میزدن تو سرش الانم یوتی رو میزنن تو سرش :D
بی نهایت GOT عالی بود . اگر موفق نبود اصلا یوتی ساخته نمی شد .

سونی اهل فرصت دادن نیست . دیزگان که بدک نفروخت و سرگرم کننده بود ، نزاشت شماره دوم ازش ساخته بشه .

بی نهایت GOT عالی بود . اگر موفق نبود اصلا یوتی ساخته نمی شد .

سونی اهل فرصت دادن نیست . دیزگان که بدک نفروخت و سرگرم کننده بود ، نزاشت شماره دوم ازش ساخته بشه .
اون سازندش اومد توئیتر کلی بد و بیراه به سونی گفت و آخرش نوشت من برای سونی کار نمیکنم خیلی نسخه اولو خوب خریدین که طلب نسخه دوم میکنید :D

در کل Dayz Gone یه بازی یوبی سافتی طورِ اصلا کسی حرفشم نمیزد بعد از چندسال اومد رو PC دوباره ترند شد و فن هاش میومدن ازش دفاع میکردن در واقع بازی mediocre بود نه بد بود نه خوب ، متوسط بود

• Cool
Reactions: Thundersky
هنرنمایی استاد ONGBAL روی درجه سختی Lethal
View attachment 395392
این ONGBAL عجیب غریبه. مثلا ویدیو های سولزش شاهکاره. اینجا هم که ترکوند. بهترین مبارزه یوتی هم تا اینجا برای من همین کاراکتر بوده.

این ONGBAL عجیب غریبه. مثلا ویدیو های سولزش شاهکاره. اینجا هم که ترکوند. بهترین مبارزه یوتی هم تا اینجا برای من همین کاراکتر بوده.
واقعا استاده. فرازمینی هست لعنتی.
یکی از دلایلی که ویدئوهاش رو میبینم، اینه که نکات آموزشی و مهمی از مبارزه و المان های گیم پلی توش هست که به درد میخوره و گاهی با کم دقتی ازش عبور میکنیم. وگرنه میدونم که عمرا نمیتونم مثل ایشون بازی کنم. خیلی وقت ها هم افسردگی میگیرم از حس ناتوانی ;)) :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or