PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
خیلی خفنه که. حس سینمایی عجیبی میده.

ساکرپانچ خداروشکر به شدت یوبیسافت زدایی کرده داخل یوتی و جهان باز مختص به خودشو داره. دیگه اصلا ادم داخل مپ نمیره و صرفا تلسکوپ و علائم محیطی میره اینور اونور. مپ بازی هم به شدت به یاد موندنیه و حس عظمت به شما میده. شاید اونقدر بزرگ نباشه ولی این حس عظمت دادن خیلی ارزشمنده.
ازون بازیاست که میشه محیطش رو حفظ کرد و دیگه نیازی به نقشه باز کردن نباشه.
نه اینکه بد باشه .خوب من دوست داشتم یه گزینه بزارن که بشه این کادر سیاه رو برداشت..حالا سوالم اینه که نمیشه یا من پیدا نکردم

۴ ساعت بازی کردم.
شروع داستان یکم کنده ولی به مرور که شخصیت های بیشتر وارد داستان میشن و فلش بک های بیشتری نشون داده میشن، بازی جون میگیره.

یکی دیگه از نکات مثبت بازی اینه که جای اینکه یه لیست بی انتها از کوئست بده، خیلی ارگانیک و Immersive ماموریت ها و اهداف رو ارائه میکنه.

برای یافتن خانه‌ی جین ابتدا باید به منطقه‌ی Oshima Coast برسید. پس از ورود، به گوشه‌ی جنوب‌غربی منطقه بروید؛ جایی که Storyteller کنار Forgotten Shrine منتظر شماست. با او صحبت کنید تا این Tale آغاز شده و مسیر دسترسی به خانه‌ی جین برایتان آزاد شود.

بعد از این مرحله، بخشی خطی از پلتفرمینگ پیش روی شما قرار می‌گیرد که در نهایت به یک محوطه‌ی باز در کنار آبشاری با نام Lost Shinobi’s Den خواهید رسید. با ورود به این مکان مشخص می‌شود که این همان مخفیگاه قدیمی جین است. در ادامه‌ی مأموریت، خانه‌ی او را نیز خواهید یافت که در میان علف‌های پامپاس کلاسیک احاطه شده است. هنگام جست‌وجو در این مخفیگاه، کلاه‌خود گوزن (Stag Helmet) را بردارید.

امکان یافتن زره قدیمی جین وجود دارد، اما نمی‌توانید از آن استفاده کنید، چراکه گذر زمان آن را فرسوده و بی‌استفاده کرده است. با این حال، سه آیتم کلیدی در این مأموریت قابل جمع‌آوری هستند. اول، در خانه‌ی جین می‌توانید کلاه‌خود او به نام Stag Helmet را پیدا کنید. کمی بعد، به Storm Blade دسترسی خواهید داشت؛ هرچند این شمشیر از شما ربوده می‌شود و تعقیب آن هسته‌ی اصلی روایت این مأموریت را تشکیل می‌دهد.

در پایان و با رسیدن به مقبره جین، مجدداً شمشیر Storm Blade را به دست خواهید آورد و می‌توانید از آن برای نبرد با دشمنان اطراف استفاده کنید. داشتن این شمشیر، توانایی ویژه‌ی Dance of Wrath را نیز آزاد می‌کند، با این تفاوت که پس از اتمام مأموریت، برای اجرای این حمله نیازی به تجهیز ظاهری Storm Blade نخواهید داشت. در نهایت، پس از شکست دشمنان، می‌توانید نقاب افسانه‌ای Ghost متعلق به جین را نیز بردارید

حالا ما باید فردا صبح التماس کنیم به نخل که اکانت ما رو بده امروز که جواب نداد
به هیچ وجه سمت این احمقا نرید ، هر کیم گفت از نخل مارکت بخرید درجا بلاکش کنید که 100% وصل به اینا
Screenshot 2025-10-02 121814.png

من اگه از تلگرام گرفته بودم از چند روز قبل بازی رو تحویل میگرفتم pre-loadش هم میکردم

به هیچ وجه سمت این احمقا نرید ، هر کیم گفت از نخل مارکت بخرید درجا بلاکش کنید که 100% وصل به اینا
View attachment 395007

من اگه از تلگرام گرفته بودم از چند روز قبل بازی رو تحویل میگرفتم pre-loadش هم میکردم
باید سطح التیمیت رو میخریدی که سه روز پیش بهت تحویل می‌داد به من گفت ساعت 5 بیام.منم زیاد از این تاخیراشون خوشم نمیاد ولی خب کاریش نمیشه کرد مجبوریه

• Like
Reactions: Coffee Addicted
باید سطح التیمیت رو میخریدی که سه روز پیش بهت تحویل می‌داد به من گفت ساعت 5 بیام.منم زیاد از این تاخیراشون خوشم نمیاد ولی خب کاریش نمیشه کرد مجبوریه
اکانت ظرفیت 2 ، من صد سال سیاه پول مفت به اینا نمیدم واسه اشتراک ، خودمم اشتراک اکسترا دارم همون بسه بازی ظرفیتیم از اینا نمیگیرم دیگه
مسخره کردن خودشونو اول از سایت منو پاس دادن سمت نخل پلاس که اونجا پیام بده ، سایت ساعت 9 شروع به کار میکنه نخل پلاس ساعت 12 به بعد
گیم ساعت 8 آنلاک شد ، اینا ساعت 12 تشریف میارن ساعت 6 اکانت تحویل میدن تازه باید دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب من از جای دیگه گرفته بودم تا الان دانلودم کرده بودم
----------------------------------------------------------------------
ویرایش : این نیز بگذرد ! شد تجربه ، تاپیک خراب میشه ، بی خیال

اکانت ظرفیت 2 ، من صد سال سیاه پول مفت به اینا نمیدم واسه اشتراک ، خودمم اشتراک اکسترا دارم همون بسه بازی ظرفیتیم از اینا نمیگیرم دیگه
مسخره کردن خودشونو اول از سایت منو پاس دادن سمت نخل پلاس که اونجا پیام بده ، سایت ساعت 9 شروع به کار میکنه نخل پلاس ساعت 12 به بعد
گیم ساعت 8 آنلاک شد ، اینا ساعت 12 تشریف میارن ساعت 6 اکانت تحویل میدن تازه باید دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب من از جای دیگه گرفته بودم تا الان دانلودم کرده بودم

اينهمه تو اون تاپيك فروشگاها ما خودمونو پاره كرديم با اين سيستم عجيبشون ازينا بازى نخريد و فروشگاه معرفى كرديم باز رفتى ازينا خريدى؟ 8-|

قبلاً ساعت10 صبح تا 8 شب بود اشتباه نکنم جدیدا گشاد شدن.در کل سطح کارشون خوب نیست صرفا برای امن بودنشه که من از اینجا خرید می‌کنم

• Sad
Reactions: Coffee Addicted
اينهمه تو اون تاپيك فروشگاها ما خودمونو پاره كرديم و فروشگاه معرفى كرديم باز رفتى ازينا خريدى؟ 8-|
دکتر دیدم قیمتش 700 تومن ارزونتر یعنی من شت بخورم دیگه از اینا چیزی بگیرم ، یعنی غلط کردم خریدم تا ابد

دوستان من که هنوز بازی نکردم ولی یه سوال از دوستانی که PS5 استاندارد دارن میگم شما چه حالتی بازی کردید؟ کوالیتی مود؟ پرفورمنس؟ یا ری تریسینگ؟
هر سه حالت رو اتفاقا الان داشتم داخل خود گیم چک میکردم و به این نتیجه رسیدم که مود Quality تقریبا اجباره برای یه تجربه ایده آل از این تایتل به خصوص.
خود من به شخصه معمولا مودهای 60 FPS رو ترجیح میدم، اما برای این گیم روی Performance جدای از اینکه 60 فریم به شدت مصنوعی میکرد گیم پلی رو، اما به شدت افت کیفیت بافت/texture لباس ها و همین طور تار شدن جزئیات در فواصل نسبتا طولانی هم حداقل برای من تو ذوق میزد. خیلی دنبال این بودم که دنبال یه توجیه برای استفاده از مود Ray Tracing بین این سه حالت باشم اما واقعا بعد از مقایسه قسمت های مختلف و دیدن بررسی Digital Foundry، مزیت آنچنانی نسبت به Quality ندیدم.

Quality 30 FPS is a little below 4K on base PS5 (probably around 1700-1800p)
Performance 60 FPS is a bit over 1080p on base PS5
Ray Tracing 30 FPS modes appear to be around 1440p on base PS5
- Reddit

یه نکته‌ای که هست اینه که دی‌اف حرفی از فریم انلاک نزد ولی من بعد این اپدیت آخر حس می‌کنم تو مود ری‌تریسینگ فریمم گاها از ۳۰ بالاتر میره. نمیدونم حالا واقعا اضافه شده یا من توهم زدم. البته شاید تارگتش ۴۰ عه روی تی‌وی‌های ۱۲۰ هرتز

چقدر زیباست این بازی. لحظه به لحظه چشم و گوشتو نوازش میده. حقیقتا سنگ تموم گذاشتن. تابلوی نقاشی که توی سوشیما ساخته بودن اینجا حتی بهترشم کردن. شروع بازی رو دوس داشتم. من جاپونی میرم و حسابی دارم از صدای Fairouz Ai لذت میبرم. هم برای زمان حال هم زمان کودکی آتسو. هر دو رو به بهترین شکل ممکن انجام داده. گیم‌پلی بازی هم بهتر شده‌ی سوشیماس. دلم تنگ شده بود واسه کامبتش. اون سنگینی و ایمپکت ضربات جگر آدمو حال میاره. هنو دنبال مسیر اصلی نرفتم. فعلا با دوربینش مناطق مختلف رو تگ میکنم و میرم سراغشون یا اینکه هر چی سر راهم ببینم یه سری بهش میزنم. خیلی جالبه هر شخصی رو که ببینی چه دوست و دشمن چه رهگذر عادی، ممکنه یه سر نخی از یوتی ۶ و زیر شاخه‌هاشون گیرت بیاد. از همین الان مشخصه بازی چقدر محتوا داره. شما یه کار واسه گرگ انجام بدی میتونی یه آپگرید واسش بگیری. آپگریدای خیلی متنوعی هم داره و تازه این یه نمونه ازون تیم تشکلاتی آتسو هستش! صداگذاری بازی عالیه. این افکت صدا وقتی آیتم برمیداری رو خیلی خوب طراحی کردن. زمانی که میری به دوران کودکی آتسو و کنار خانوادش وقت میگذرونی واقعا حس خوبی داره. حسابی وقت گذاشتن واسه این بخش از بازی. در مورد محیط بازی هم چیز زیادی نمیشه گفت. خیلی خیلی زیباست. نکته‌ای که خیلی جلب توجه میکنه، UI شدیدا خوشگل بازی هستش. خیلی شیک و باکلاسه. فعلا یه کمپ سر راهم بود و گرفتمش. اولش گفتم تیرکمون ندارم پس بعدا برگردم ولی خب وارد شدم و به لطف مکانیزم جدید که میتونی سلاحای مختلف مثل نیزه و خنجر و کاتانارو برداری و پرتاب کنی سمت انمی، نیازی به تیرکمون نداری برای مخفیانه سلاخی کردن دژمن. بازی شدیدا آرامش‌بخشه وقتی با اسبتون میچرخید داخل محیط. من اصولا خیلی حال ندارم خودم بگردم و همه چیو پیدا کنم اما اینجا اینقدر خوب دراوردن که از قدم به قدمش لذت میبری و اتفاقا دوس داری که خودت همه Point of Interestهارو پیدا کنی و بری سمتشون. بَمبو کات کردن هم بهتر و قوی‌تر از قبل برگشته. باقی اکتیویتی‌ها هم عالین. نکته آخر اینکه خرس تو این بازی واقعا خرسه. یه چَک بهم زد ۹۵٪ هلثم رفت :D قشنگ پشمام ریخت. دیگه محترمانه دور شدم تا اون به زندگیش برسه و منم برم دنبال کارم. خلاصه که دمشون حسابی گرم. یه اشارم به فریم بازی بکنم که عین باقلواس. یعنی ۶۰فریم‌تر ازین نمیشه دیگه :D عین کَره اجرا میشه لعنتی.

موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or