PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
اول اینکه کوئست دوال کاتانا خیلی خوب بود. هم داستانو شکافت هم مدل گرفتنش خیلی باحال بود. خودشم که عالیه.
خیلی جالب بود. اون بخش بامبو رو دفعه اول که اصلا نتونستم بزنم از بس ترکیب دکمه‌هاش سخت بود. دومی رو نزدیک بود بزنم که روی ۷ تا دکمه آخرش بازم نشد. بعد یه کات‌سین طولانی پخش کرد! گفتم خدا رو شکر که نزدم.
یعنی اگه مثلا روی دفعه دوم می‌زدی، احتمالش بود اون رو نبینی؟ حالا من دارم فکر می‌کنم دفعه سوم که زدم، نکنه بین سوم و چهارم هم کات‌سینی چیزی بوده...

خیلی جالب بود. اون بخش بامبو رو دفعه اول که اصلا نتونستم بزنم از بس ترکیب دکمه‌هاش سخت بود. دومی رو نزدیک بود بزنم که روی ۷ تا دکمه آخرش بازم نشد. بعد یه کات‌سین طولانی پخش کرد! گفتم خدا رو شکر که نزدم.
یعنی اگه مثلا روی دفعه دوم می‌زدی، احتمالش بود اون رو نبینی؟ حالا من دارم فکر می‌کنم دفعه سوم که زدم، نکنه بین سوم و چهارم هم کات‌سینی چیزی بوده...

آره اینو باید تجربیات مختلف بچه‌هارو کنار هم بذاریم تا به نتیجه برسیم :D
من خودم بار اول نزدم ولی بار دوم زدم.

گذرم به یه جایی افتاد که وقتی ادامه دادمش منو برد به قُله‌ی کوه یوتی. پشمام ریخته بود از شدت زیباییش. هم پلتفرمینگ خیلی خفنی داشت هم منظره فوق‌العاده بود. ضمن اینکه دوال کاتانا خیلی وحشیه. فردا برم سمت اوداچی ببینم اون چطوریاس :D یه نکته جالب دیگم که دیدم، یه مرچنت هست که آیتمای رنگ سفید میفروشه فقط بعد تمام گل و درختای اطرافش همه سفیدن. اصن یه منظره عجیبیه. هنو خیلی جاهارو ندیدیم. تازه من اومدم این‌ور. شاید یکی دیگه بره اون‌ور کلا چیزای دیگه ببینه :D

گوست قبلی یه طلسم داشت همچی رو دوبرابر میکرد هر ایتمی بر میداشتی دوبرابر بهت میداد. این همچین طلسمی نداره بزاریم؟
اوایل بازی یه چارمی میتونی بگیری که ایتم بهت بیشتر میده.
ماموریت فرعی که برای اون اصطبلیه هست. بعد اینکه کمکش میکنی و اسبتو انتخاب میکنی، یجایی هست که اول کوئست یاداوری یه خاطره برات میشه که یه چارمی روی یه درختی هست. بعد تموم شدن کوئست میتونی بری برش داری.

من حدود 5 ساعت تا الان بازی کردم، اول میخواستم بابت تک تک مزخرفاتی که اینجا در خصوص بازی و DLC بودنش و بخصوص عدم پیشرفت گرافیکی تفت دادم پوزش بطلبم. البته بخش بزرگیش تقصیر نمیاش های بد بازی بود، ولی به هر حال، یوتی تا الان یکی از بهترین تجربه های گیمینگ من بوده. انقدر ویژوالش خفنه، انقدر زیباست، که بعضا باورم نمیشه دارم اینو بازی میکنم. هی میگم ناموسا این CG ـه، آرته، بازی نمیتونه باشه، ولی بعد میبینم من دارم اسبه رو کنترل میکنم باز پشمام میریزه!

گیم پلیش هم به نظرم خیلی تغییر کرده و محسوس ترین چیز فرمول Open World بازیه. حالا باید بیشتر بازی کنم و بیام کامل تر نظر بدم، اما تا الان مخلص کلام اینه که GoY یه دنباله خیلی خیلی خفن و قوی و یه بازی کامله.

از نسخه اول برای من خیلی بهتره و خیلی لذت بخش تر

مبارزات حس واقعی تری میده و خونین تره
داستان بازی هم با اینکه ساده هست اما نحوه روایتش خیلی هیجان انگیز و جذابه
محیط های بازی طراحی بهتری نسبت به نسخه اول دارن و تا اینجا جذاب بوده

بازی رو حتما روی ژاپنی بازی کنید که احساست سامورایی بودن و کلا خود ژاپن براتون ملموس تر بشه و البته صدا گذاری بهتری هم داره

در کل بازی از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتره و کاملا راضیم تا اینجای کار

• Like
Reactions: Thundersky
نمیدونم دقت کردین یا نه! اون چند نفر برهم زننده تاپیک که قبل عرضه اینجارو بهم ریخته بودن و dlc dlc میکردن و ووک چسبونده بودن بهش و هرروز غر میزدن و غصه ساکرپانچو میخوردن از بعد نمرات و عرضه بازی یه پست هم اینجا ندادن!
کسی خبر داره کجان؟ مگه نمیگفتن فن واقعین که نگران وضعیت بازین پس کوشن؟ :D
ینی حتی بازیم نخریده بودن و اینجارو به فنا داده بودن با پستای سمیشون؟! :))

نمیدونم دقت کردین یا نه! اون چند نفر برهم زننده تاپیک که قبل عرضه اینجارو بهم ریخته بودن و dlc dlc میکردن و ووک چسبونده بودن بهش و هرروز غر میزدن و غصه ساکرپانچو میخوردن از بعد نمرات و عرضه بازی یه پست هم اینجا ندادن!
کسی خبر داره کجان؟ مگه نمیگفتن فن واقعین که نگران وضعیت بازین پس کوشن؟ :D
ینی حتی بازیم نخریده بودن و اینجارو به فنا داده بودن با پستای سمیشون؟! :))
⬇️
فکتی که در مورد برخی کاربران وجود داره تمام زورشونو قبل از ریلیز بازی می زنن که از کاه کوه بسازن و از هر چیز بی معنی برای هیت ورزی استفاده کنن، ولی وقتی بازی ریلیز می شه و پیروز بیرون میاد شما هیچ اثری از این فرومرها در این تاپیک ها نخواهید دید، هیچکدوم از این عناوین رو با وجود نمرات درخشان و تعریف کاربران تجربه نمی کنن چون هدفشون گیم نیست، صرفا تخریب و به گندکشیدن تاپیک هاست، این فرومرها صرفا از تاپیکی به تاپیک دیگه منتقل می شن تا به مورد دیگه ای چنگ بزنن

خب اول بگم که پول بازی حلالشون😁
گفتنی ها رو که دوستان گفتن
ولی نکته خیلی جالب تعداد زیاد فعالیت های جانبی بازی در طیف های مختلف مثل tale و bounty و ... هست
اینقدر زیاده که من کلا ۵ یا ۶ مرحله اصلی رفتم و تا میرم یه مرحله اصلی رو تموم کنم چندین فعالیت جانبی دیگه اضافه میشه.
واقعا بازی پر محتوایی هست👏👏

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or