PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
تبلور افکار اینجور آدما رو توی انتخاب شخصیت GOY میبینیم. چی شد که تصمیم گرفتن شخصیت جین ساکای رو ول کنن و این npc رو بذارن شخصیت اصلی هنوز برای من سواله. من که دیگه خسته شدم از شخصیت های اصلی زورچپونی strong woman.

جین ساکای حداقل تا دو تا نسخه ی دیگر هم کشش شخصیتی داشت. خیلی زود پرونده ش رو بستن. راحت میتونستن داستانش رو گسترش بدن. الان از goy هرچی میبینم زیبا و چشم نوازه ولی دو تا مسئله ش واسم قابل قبول نیست؛
یک اینکه حرکات کارکتر بسیار اغراق آمیز در اومده،
دوم اینکه اصلا احساس پرش زمانی نسبت به قبل رو نمیده. هیچ پیشرفتی در ژاپن!! یعنی بعد اون همه سال رخ نداده؟

تبلور افکار اینجور آدما رو توی انتخاب شخصیت GOY میبینیم. چی شد که تصمیم گرفتن شخصیت جین ساکای رو ول کنن و این npc رو بذارن شخصیت اصلی هنوز برای من سواله. من که دیگه خسته شدم از شخصیت های اصلی زورچپونی strong woman.
این حرفارو نزن الان اون پسره که 6 ماهه گیمر شده و فهمیده سونی چیه میاد بهت فوش میده و میگه کنسول تو عمرت از نزدیک ندیدی و درک قدرت سونی افسانه ای و بازیسازا بزرگش برات سخته !

این حرفارو نزن الان اون پسره که 6 ماهه گیمر شده و فهمیده سونی چیه میاد بهت فوش میده و میگه کنسول تو عمرت از نزدیک ندیدی و درک قدرت سونی افسانه ای و بازیسازا بزرگش برات سخته !
ربط دادن ووک شدن بازیا به کنسول وار از هر طرفی میخواد باشه فارغ از سن و سال نشونه ظرفیت هوشی کم طرف مقابل هست. مایکروسافت هم کم تر نزده به عناوینش نموننه اش گیرز ۵.
مشکل من استفاده از محبوبیت فرانچایز و خراب کردن بازیهاییه که دوستشون داشتیم. وگر نه من تو همین فروم به HFW نمره ۹ دادم چون از اول مشخص بود شخصیت ووکه ولی با بازیش و گیمپلیش حال کردم.

نخیر اینطوری نیست ، محتوای بازی ، داستان بازی ، پیام بازی و کلا
کلیت بازی ربطی به بازیگر کاراکتر بازی نداره که یه آدم روانی و جامعه و مَرد ستیز و کلا هر انحراف ذهنی ای که بگی بهش میچسبه ، نداره!
بقیه سازندگان و کارمند های دیگه مثل این یکی که گندش درومد نیستن و بقیه از این انگ پاک پاکن!
هیچ چیز زور چپونی نیس همه چیز مطابق با الگوهای غالب بر جامعه است!
اصلا جای هیچ‌ نگرانی ای نیست، قرار نیست توی بازی هیچگونه نشانه ای حتی پنهان از این جریانات فکری ببینیم ، با خیال راحت پلی بدید .
/:)

یه نکته هست اگه با کالت ووک مخالفت کنی حتی در یک چیز اینا همین بلا می خوان سرت بیاد حالی هر جا و هر کسی باشی.مثل jk rowling که خودش فمنیست چپ گرا هست تنها جایی با اینا مخالف بود داستان ترنس بود دیگه توی تمام چیز ها با چپ ها موافق بود ولی چون توی یک چیز
مخالف بود براش نامه های تهدید به مرگ روزانه می فرستن فردا هم همین بمیره اینا جیغ و هورا توی شبکه های اجتماعی هستن.

ووک ریشش توی کمونیست مائو چینه و Political correctness ریشش مال کمونیست استالینه و عدالت اجتماعی هم که هسته مارکسیسته . این که به اینا می گن کمونیست همچین هم بیراه نیست

1757611353762.png

تصاویری چند ماه پیش از Developer های این بازی دیدم که مشخص بود چه کسایی پشتش هستن چندتا از اعضای استودیو فعالان LG HDTV هستن ، اگر افکار عمومی و فشار فن ها نبود شاهد یه کاراکتر رنگین کمونی تمام عیار بودیم 😬
همون پارسالم که گفتن اگه از بازی خوشتون نمیاد خب نخرید برامون مهم نیست !
yt80gj2gs0rd1.jpeg
عکس های این پستو ببینید
Perfectly sane Ghost of Yotei developers
https://www.reddit.com/r/CriticalDrinker/comments/1fsemwb/perfectly_sane_ghost_of_yotei_developers/

تصاویری چند ماه پیش از Developer های این بازی دیدم که مشخص بود چه کسایی پشتش هستن چندتا از اعضای استودیو فعالان LG HDTV هستن ، اگر افکار عمومی و فشار فن ها نبود شاهد یه کاراکتر رنگین کمونی تمام عیار بودیم 😬
همون پارسالم که گفتن اگه از بازی خوشتون نمیاد خب نخرید برامون مهم نیست !
View attachment 392396
عکس های این پستو ببینید
Perfectly sane Ghost of Yotei developers
https://www.reddit.com/r/CriticalDrinker/comments/1fsemwb/perfectly_sane_ghost_of_yotei_developers/
من حالا دوست ندارم،این بحث هارو سر خوده تاپیک بازی ها انجام بدم...

ولی یکی از دلایلی که حتی بودجه های فرست پارتی های سونی رفته بالا همینا هستن...
به عنوان DEI یکسری ها الکی استخدام شدن،و پست های کلیدی هم بهشون دادن... اینا هم که مخرج کار کردن ندارن و کسی هم نمی تونه بهشون چیزی بگه،محیط استدیو هارو تاکسیک می کنند و حتی باعث شدن عملکرد نیروی اولیه استدیو که تو این فاز های اینا نبوده هم به شدت بیاد پایین... برا جبران این مورد،باز استدیو ها مجبور به استخدام یکسری نیروی دیگه شدن که کم کاری اینارو جبران کنند... یک چرخه ای که باعث شده صرفا به خاطر حقوق به این نکبت ها،جای اینکه بودجه افزایشش علتش کاملا برای اوردن تکنولوژی های جدید باشه... صرف حقوق به این مفت خور هایی باشه که به زور سیاست استخدام شدن!!!!!!!!!!

به احتمال زیاد تا چند ساعت آینده اخراج میشه، نویسنده سری جدید کامیک های Red Hood هم یه سری چرندیات تو بلو اسکای گفته بود، هم اکانتش ساسپند شد هم کامیک کنسل شد.
اخراج شد

1000111527.png

1000111528.jpg

بزرگ ترین نژادپرست های دوران جدید، همین انتی نژاد پرست ها هستند، بزرگ ترین فاشیست های دوران جدید، همین انتی فاشیست ها هستند، بزرگ ترین شر های دوران جدید و بزرگ ترین مانع برای اصلاح وضعیت، همین اصحال طلب ها هستند...

خوبه یک روند جدی و همه گیر باشه، حساب شده، قانونی، بی برو برگرد، نه یک واکنش هیجانی برای مقابله با هیجان این روز ها...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or