PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell
 
آخرین ویرایش:
توی همین کشور خودمون، در مرحله گزینش استخدامی ازتون سوالات سیاسی و دینی میپرسن، خیلی هم سخت گیری میکنن
دختر خالم سر یه اکانت اینستا که قدیمی بود و عکس خودش رو گذاشته بود تا مرز رد شدن رفت، دیگ با پارتی بازی قبولش کردن
وقتی هم استخدام میشی باید طبق اصولی که برات تعریف کردن رفتار کنی
شما جرات داری اظهار نظر سیاسی کن، حراست با سرعت میگ میگ میاد سر وقتت
نژاد پرستی هم که نگم ...( میتونم با ذکر صدها مثال اثباتش کنم)

این مواردی که دوستان میگن رو توی کشور خودمون داریم، اونم با دوز بالا
نهایت موارد هم جنس گرا رو نداریم

می‌خوام بگم بعضی از چیزا یجورایی اجباریه
مجبوری توی اون مسیر بری
سونی و مایکروسافت و ... نداره
گنده تر از اینا هم مجبورن
میبینی از هر ده نفر، نه نفرشون ضد ووک هستن ولی سکوت می‌کنن و راهی هم ندارن و کارشون رو می‌کنن
 
این نوع دولوپرها تو همه استودیوها هستن.
مهم خروجی کاره که چی ساختن.
سر Avowed هم اگه یادتون باشه یه کارگردان هنری احمق داشت اضافه گویی میکرد که خیلی حاشیه درست کرد.
قبل انتشار ایندی هم تو تریلرهای Dev Diary وجود این موجودات در استودیو مشخص شد.
ولی بازیهای نهایی خیلی خوب بودن.

برای همین تا بازی منتشر نشده نباید بهشون ایراد گرفت یا ناراحت بود.

این خانومه که آقاست (یا برعکس) و جای Atsu بازی میکنه نهایتا یک بازیگره.
بازیگر هم مثل سینما یا تلویزیون میتونه عقاید و گرایشهای خودش رو داشته باشه و تو نقشهای متفاوت و متضاد با اعتقادات خودش هم بازی کنه.
به نظرم خیلی نباید حساسیت به خرج داد.

منظورم اینه که تا بازی نهایی زیر دستمون نیومده ابراز ناراحتی بی مورده ، فقط تاپیک رو به حاشیه میبره.
 
دیدگاه سیاسی و عقاید شخصی فرق میکنه با جشن گرفتن و خوشحالی برا مردن انسان 31 ساله ای جلو زنو بچش, چنین کثافتی در هیچ محیط حرفه ای جایی نداره, هم به اعتبار کمپانی اسیب میزنه هم 4 تا ادم سالمیم که اونجا کار میکننو فراری میده
 
قدرت فضای مجازی اینجوریه که یک شبه بیکار میشی ;)
بنظرم بیکار نشده و صرفا یه چیزی گفتن بنویس که آتیش ملت بخوابه، اگر همچین حرفی رو در مورد یه سیاه پوست یا اقلیت دیگه میزد خود استدیو بیانیه میداد و با تیپا مینداختنش بیرون.

دیدگاه سیاسی و عقاید شخصی فرق میکنه با جشن گرفتن و خوشحالی برا مردن انسان 31 ساله ای جلو زنو بچش, چنین کثافتی در هیچ محیط حرفه ای جایی نداره, هم به اعتبار کمپانی اسیب میزنه هم 4 تا ادم سالمیم که اونجا کار میکننو فراری میده
دقیقا موضوع اصلی همینه، تازه این تنها آدمی بود که اینقدر پیگیر صحبت با مخالفاش بود.
اگر قرار باشه همه اینطوری رفتار کنن مسیحی ها هم با همین استدلال باید اون اقلیت رو بخاطر کاری که تو افتتاحیه المپیک فرانسه کردن به رگبار میبستن.
 
سونی نزدیک یک ماه زودتر بازی رو رسونده دست منتقدا و امبارگو نقد ها هم یک هفته قبل از لانچ بازی برداشته می شه
View attachment 391474
.
.
اینجور که اینا عمل کردن،فکر کنم خیلی به کارشون مطمئن بودن که همچین تصمیمی گرفتن:دی
اینجور که مشخصه تا الان به شدت راضی بوده:دی
1000008215.jpg
1000008217.jpg
 
از کجا فهمیدی "به شدت" راضیه؟
چون به ایشون کلی ریویوکد می دن...
و با اینکه تا عرضه یوتی، چندتا عناوین مطرح دیگه برای عرضه داریم... نشون می ده... در بدترین شرایط به نسبت این بازی هایی که در حال برسیش هست...بیشتر هیجان زده اش کرده!
 
چون به ایشون کلی ریویوکد می دن...
و با اینکه تا عرضه یوتی، چندتا عناوین مطرح دیگه برای عرضه داریم... نشون می ده... در بدترین شرایط به نسبت این بازی هایی که در حال برسیش هست...بیشتر هیجان زده اش کرده!
اقا چه ربطی داره :D من خودم خیلی وقته دنبالش میکنم. ریویو کد دادن از اونور تا یه تاریخ مشخصی هم رویو رو ازش میخوان. هزارتا بازی رو که قرار نیست نقد کنه. بعد ،، یعنی هیجان ؟؟ من کاری به کیفیت نهایی یوتی و خود بازی ندارم ولی برام سواله چجوری از اون توییت اینا رو گرفتی.
اگه بخوایم طبق منطق تو پیش بریم این توییت هم نشون میده یوتی جذبش نکرده!
1000037185.jpg
 
تریلرای GoY رو میدن یه نوجوون 17 ساله که تازه پی سی جمع کرده روش پریمیر نصب کرده ادیت بزنه؟ چرا انقدر نچسب و آماتوره همه تریلراش. GoT خیلی تمیز تر بود از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن.

همینطوری رندوم یه سری صحنه رو چسبوندن به هم نه اوجی نه فرودی نه ریتمی هیچی.
 
تریلرای GoY رو میدن یه نوجوون 17 ساله که تازه پی سی جمع کرده روش پریمیر نصب کرده ادیت بزنه؟ چرا انقدر نچسب و آماتوره همه تریلراش. GoT خیلی تمیز تر بود از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن.

همینطوری رندوم یه سری صحنه رو چسبوندن به هم نه اوجی نه فرودی نه ریتمی هیچی.
بلایی که سر یوبی سافت اومده داره سر ساکرپانچ میاد یه نگاه بندازی به تیم توسعه دهنده میفهمی چرا تریلرشم اینطوریه
 
  • Poker Face
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or