GeOW3 و اِلمان های ضعیفِ RPG

Dreadlord

کاربر سایت
cliff.jpg

Cliff Bleszinski تایید کرد Gears of War 3 دارای المان های خفیف RPG است. البته نگران نباشید! این به معنای مبارزات نوبتی یا وجود جادو درون بازی نیست!

Cliffy در مصاحبه ای با Gamasutra توضیح داد: " در شماره بعدی Gears، کمی المان های RPG بیشتری نسبت به قبل میبینید، که البته بسیار ضعیف و سطحی هستند. از بین شوترهای اخیر، من مثلا Bioshock را خیلی دوست داشتم، که المان های ضعیف RPG داشت، و همینطور Borderlands. بازی که هنوز هم دارم بازی میکنم! "

همچنین Bleszinski به شدت Mass Effect 2 را به خاطر استفاده از عناصر RPG مورد ستایش قرار داد. او گفت: " Mass Effect برای من یک بازی RPG به همراه شوتینگ بر اساس کاور گیری بود. من فکر میکنم موفقیت این عنوان دلیلی داشته. چون مردم عاشق Gears هستند. "

در حالی که هیچ اطلاعاتی از این عناصر RPG داده نشد، اما جالب بود که Bleszinski بسیار با احترام از Heavy Rain صحبت کرد!

" سازندگان بازی ها همیشه در حال الگو گرفتن از هم هستند. Gears از Resident Evil الگو گرفت، بعد Resident Evil 5 از Gears الگو گرفت! بنابراین ممکنه شما المان هایی از بازیهای RPG هم ببینید، یا حتی عناصری از سبک داستانسرایی Heavy Rain. "

او درباره Heavy Rain گفت: " من HR را بازی کردم، و انصافا باید بگم از ابتدا تا انتهای آن لذت بردم. خوشحالم که Quantic Dream چنین ریسکی انجام داد، چون من شخصا تا چندین سال دیگر، فقط بازیهای شوتر خواهم ساخت! "

آخرین ویرایش:
اوه اوه! چه جو ضد geow ی هست اینجا!!!
چقدر خفیف؟!

جان مادرت این یه بازی رو خراب نکنید بعدش هرچی خواستید بازی چرت بدید بیرون

این یکیو نه.......:mad:
منظور همون ارتقای اسلحه ها و زره و ... هست احتمالا که به اکشن روون بازی لطمه نمیزنه!

یه کم به کلیف عریر اعتقاد داشته باشین با خلاقیتی که ایشون دارن بعید نیست که این کارشون خیلی هم با حال باشه به نظر من تا الان که خوب پیش رفتن اگه خدا بخواد از الان به بعد هم خوب پیش میرن:smile:

سلام.
دوستان از چی میترسن؟!
المانهای خفیف rpg نه تنها به بازی لطمه وارد نمیکنه بلکه به نظر من میتونه باعث جذابتر شدن بازی هم بشه.
مثلا مثل army of two که کل جذابیت بازی توی همین چیزاش بود , میتونن یه واحد پول در نظر بگیرن و با کشتن لوکاست ها پول بگیریم(اگه هد شات کردیم بیشتر بگیریم:biggrin1:).
یا مثلا به سبک conflict درجه بدن و از این جور چیزا...
کلا به نظر من کمش خوبه به شرطی که زیاده روی نکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or