Cliff Bleszinski تایید کرد Gears of War 3 دارای المان های خفیف RPG است. البته نگران نباشید! این به معنای مبارزات نوبتی یا وجود جادو درون بازی نیست!
Cliffy در مصاحبه ای با Gamasutra توضیح داد: " در شماره بعدی Gears، کمی المان های RPG بیشتری نسبت به قبل میبینید، که البته بسیار ضعیف و سطحی هستند. از بین شوترهای اخیر، من مثلا Bioshock را خیلی دوست داشتم، که المان های ضعیف RPG داشت، و همینطور Borderlands. بازی که هنوز هم دارم بازی میکنم! "
همچنین Bleszinski به شدت Mass Effect 2 را به خاطر استفاده از عناصر RPG مورد ستایش قرار داد. او گفت: " Mass Effect برای من یک بازی RPG به همراه شوتینگ بر اساس کاور گیری بود. من فکر میکنم موفقیت این عنوان دلیلی داشته. چون مردم عاشق Gears هستند. "
در حالی که هیچ اطلاعاتی از این عناصر RPG داده نشد، اما جالب بود که Bleszinski بسیار با احترام از Heavy Rain صحبت کرد!
" سازندگان بازی ها همیشه در حال الگو گرفتن از هم هستند. Gears از Resident Evil الگو گرفت، بعد Resident Evil 5 از Gears الگو گرفت! بنابراین ممکنه شما المان هایی از بازیهای RPG هم ببینید، یا حتی عناصری از سبک داستانسرایی Heavy Rain. "
او درباره Heavy Rain گفت: " من HR را بازی کردم، و انصافا باید بگم از ابتدا تا انتهای آن لذت بردم. خوشحالم که Quantic Dream چنین ریسکی انجام داد، چون من شخصا تا چندین سال دیگر، فقط بازیهای شوتر خواهم ساخت! "
آخرین ویرایش: