GeOW3 و اِلمان های ضعیفِ RPG

Dreadlord

کاربر سایت
cliff.jpg

Cliff Bleszinski تایید کرد Gears of War 3 دارای المان های خفیف RPG است. البته نگران نباشید! این به معنای مبارزات نوبتی یا وجود جادو درون بازی نیست!

Cliffy در مصاحبه ای با Gamasutra توضیح داد: " در شماره بعدی Gears، کمی المان های RPG بیشتری نسبت به قبل میبینید، که البته بسیار ضعیف و سطحی هستند. از بین شوترهای اخیر، من مثلا Bioshock را خیلی دوست داشتم، که المان های ضعیف RPG داشت، و همینطور Borderlands. بازی که هنوز هم دارم بازی میکنم! "

همچنین Bleszinski به شدت Mass Effect 2 را به خاطر استفاده از عناصر RPG مورد ستایش قرار داد. او گفت: " Mass Effect برای من یک بازی RPG به همراه شوتینگ بر اساس کاور گیری بود. من فکر میکنم موفقیت این عنوان دلیلی داشته. چون مردم عاشق Gears هستند. "

در حالی که هیچ اطلاعاتی از این عناصر RPG داده نشد، اما جالب بود که Bleszinski بسیار با احترام از Heavy Rain صحبت کرد!

" سازندگان بازی ها همیشه در حال الگو گرفتن از هم هستند. Gears از Resident Evil الگو گرفت، بعد Resident Evil 5 از Gears الگو گرفت! بنابراین ممکنه شما المان هایی از بازیهای RPG هم ببینید، یا حتی عناصری از سبک داستانسرایی Heavy Rain. "

او درباره Heavy Rain گفت: " من HR را بازی کردم، و انصافا باید بگم از ابتدا تا انتهای آن لذت بردم. خوشحالم که Quantic Dream چنین ریسکی انجام داد، چون من شخصا تا چندین سال دیگر، فقط بازیهای شوتر خواهم ساخت! "

آخرین ویرایش:
احتمالا کاستومایز و آپگریدِ اسلحه باشه این اِلِمانهای RPG
.
من HR را بازی کردم، و انصافا باید بگم از ابتدا تا انتهای آن لذت بردم. خوشحالم که Quantic Dream چنین ریسکی انجام داد، چون من شخصا تا چندین سال دیگر، فقط بازیهای شوتر خواهم ساخت!
این دلیل یعنی چه؟
.
من فکر میکنم موفقیت این عنوان دلیلی داشته. چون مردم عاشق Gears هستند.
Over Confidence AGAIN

ببخشید من یک چیز و نفهمیدم و یک سوال دارم :دی

تیتر خبر اینجا : المانهای ضعیف هست بعد تو خبر گفته خفیف :دی این اصلاح نمیخواد :دی

بعد فنهای گیرز به این سوال جواب بدن آیا بکار بردن المانهای RPG به گیرز صدمه نمیزنه ؟

تیتر خبر اینجا : المانهای ضعیف هست بعد تو خبر گفته خفیف :دی این اصلاح نمیخواد :دی
ضعیف در اینجا به مغنای ضعف نیست همون معنی خفیف رو میده یه جورایی درسته عنوان خبر !

کلمه Light تو عنوان منبع خبر اینجا به معنی " جزیی " ترجمه میشه، خفیف هم میشه اما بابک ضعیف رو اشتباه نوشتی چون من که عنوان رو دیدم فکر کردم از المان های RPG تو بازی اشتباه و نا به جا استفاده کردند.

البته ببخشید که دخالت کردم.

این دلیل یعنی چه؟
منظورش اینه که ریسک بزرگی کردن و من با این وضعیت صنعت گیم حالا حالا ها از این ریسکا نمیکنم و فقط شوتر میسازم!

ضعیف در اینجا به مغنای ضعف نیست همون معنی خفیف رو میده یه جورایی درسته عنوان خبر !

با عرض پوزش من نمیدونم چرا نمیتونم وارد منبع بشم پس ببخشید اشتب از من بود :دی

فقط امیدوارم المانهای درستی استفاده کنند :biggrin1: نمیدونم گیرز و RPG مخلوط منو :biggrin1: صبر میکنیم تا چه پیش آید :smile:

درود بر Cliff Bـه كبير :biggrin1:

البته نگران نباشید! این به معنای مبارزات نوبتی یا وجود جادو درون بازی نیست!
lol :biggrin1:

من فکر میکنم موفقیت این عنوان دلیلی داشته. چون مردم عاشق Gears هستند. "
100%

او درباره Heavy Rain گفت: " من HR را بازی کردم، و انصافا باید بگم از ابتدا تا انتهای آن لذت بردم.
واقعا بعضي ها بايد ياد بگيرن :biggrin1:

از هرگونه تغييري در بازي به شدت و با آغوش باز استقبال ميكنيم .
ممنون بابي

آخرین ویرایش:
و چند روز دیگر کارشناسان بازیسنتری اعلام می کنند که RPG هم اولین بار توسط دنده جنگی و شخص کلیفی بوجود آمده. مثل همون قضیه اره برفی زیر اسلحه :دی

Mr.confidence دوباره اظهار وجود فرمودن !!!

Gears of War 3 دارای المان های خفیف RPG است. البته نگران نباشید! این به معنای مبارزات نوبتی یا وجود جادو درون بازی نیست!
نگو تو رو خدا نگران شدیم ننه !! :d یعنی شماره سوم نمیخواد متحول کنه ؟ lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or