geow 2یی بهتر بدون pc !!

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

gearsofwar24.jpg

اقای Cliff Bleszinski سازنده ی بازی geow 2 که قطعا معرف حضور تک تکتونم هست طی اخرین اظهار نظر خودش در مورد بازی geow 2 و pc صحبت کرده و در مورد این بازی گفته بهتره که geow 2 از pc فاصله بگیره... و با این موضوع تمرکز خودشو تیم سازنده بر روی کنسول حفظ بکنه که بازی رو بسیار بهتر (قوی تر) میکنه این موضوع.
"ما فقط اعتقاد داریم که با همدیگه (بدون در نظر گرفتن pc) نظارت و تمرکز خودمونو بر روی بازی و کنسول (مثل لیزر) باید بزاریم که در این صورت نتیجه ی کار بسیار بهتر خواهد بود"
"منظورم اینه که این موضوع بسیار واضح و ساده هستش . و این موضوع به این معنی نیستش که من pc رو دوست ندارم ,ولی ما میخوایم بهترین بازی رو بر روی 360 بسازیم , خیلی واضح و ساده"
.....
من همیشه pc رو دوست داشتم و pc جاییه که ریشه های ما درش هست ولی بعضی وقتا شرکت ها برنامه های خودشونو تغییر میدن و این موضوع ناراحت کنندست !!

دیگه با این حرف تقریبا حرف چند وقت پیش ایشون که خیلی ها اونو دروغ خوندن و گفتن واقعیت نداره 100 درصد میشه و میشه گفت ما شاهد عرضه ی geow 2 بر روی pc حتی با اختلاف زمانی و... نخواهیم بود

منبع
موفق باشید

سه دسته گیمر داریم:
1- PC Gamer
2- Console Gamer
3- Console Gamerی که به جای بازی کردن با کنسول با PC بازی می‌کنه و متاسفانه فکر میکنه PC Gamerئه
این دسته از گیمرها عاشق بازیهایی مثل Max Payne یا Punisher یا همین GOW (گاو) شما هستن و اون دوستا و فامیلهای شما هم جزو همین دسته‌ی سوم به حساب میان

Killzone2 برای Console Gamerهای FPS ندیده فوق‌العاده و بی‌نظیره و روی PC با کلی ارفاق یه بازی معمولی حساب میشه

در پایان هرچند که انتشار یا عدم انتشار این بازی روی PC کوچکترین ارتباطی به Epic Games نداره، امیدواریم که این حرف درست از آب دربیاد و دیگه هیچ‌وقت بازی‌ای از سری "گاو" روی PC منتشر نشه
کلا وقتی یه چیزی خیلی رو اعصاب یه نفر باشه شروع میکنه چپو راست در موردش نظر بده و اسم (مثل بچه های 4 سال) روش بزاره !!
کلا در تمام زمینه ها تاحالا در مورد این بازی بحث شده و به هیچ وجه من نمیخوام ادامش بدم ولی خیلی دوستانه میگم شما و بقیه ی دوستان زد noob و اولد سکول هر پست بیشتر که در مورد این بازی میدید و اظهار نظر های بیشتری که میکنید فقط سوژه ی خنده ی بیشتر دست ما نووب ها و "گاو" باز ها میدید !! (بیشتر نشون میدید که چقدر این بازی به اعصاب و روانتون فشار اورده)
(اخه واقعا چی داشته این گاو که این قدر رو اعصابتون رفته ؟؟:laughing:)

از همین جا به تمام فن بوی های Xbox 360 اعلام میکنم ----- بازی رو کنار بذارید ، اگه این بازی واسه PC بیاد حداقل هیچی از شما کم نمیشه.

از همین جا به تمام فن بوی های Xbox 360 اعلام میکنم ----- بازی رو کنار بذارید ، اگه این بازی واسه PC بیاد حداقل هیچی از شما کم نمیشه.
سلام
لطفا شما که نه پی سی و نه 360 دارید اظهار نظر نفرمایید
ببینم اگه بازی های احتصاصی پلی3 رو یه چیز دیگه بیاد اونوقت هم چیزی ازتون کم نمیشه؟

نگاه کنید یه بازی چطور شما رو به جون هم انداخته!!!!
اولا ps3 فن بوی ها سعی در ایجاد شورش و درگیری نکنند...
دوما 360 فن بوی ها هم تعصب بی مورد و بی جا نشون ندن...
این بازی برای pc بیاد اون 360 بازها چیزی از دست نمیدن...
اول آخر ما که داریم بازی کپی بازی میکنیم پس چرا اینقدر تو سر کله هم میزنیم؟
آنچه را برای خود خوب میپسندید برای دیگران هم خوب و نیکو ببپسندید...:d
بعضی ها جوری رفتار میکنن که انگار اگه یه بازی از 360 رو pc بیاد در حقشون ظلم شده...
واقا که...;)

کلا وقتی یه چیزی خیلی رو اعصاب یه نفر باشه شروع میکنه چپو راست در موردش نظر بده و اسم (مثل بچه های 4 سال) روش بزاره !!
کلا در تمام زمینه ها تاحالا در مورد این بازی بحث شده و به هیچ وجه من نمیخوام ادامش بدم ولی خیلی دوستانه میگم شما و بقیه ی دوستان زد noob و اولد سکول هر پست بیشتر که در مورد این بازی میدید و اظهار نظر های بیشتری که میکنید فقط سوژه ی خنده ی بیشتر دست ما نووب ها و "گاو" باز ها میدید !! (بیشتر نشون میدید که چقدر این بازی به اعصاب و روانتون فشار اورده)
(اخه واقعا چی داشته این گاو که این قدر رو اعصابتون رفته ؟

هیچ ارتباطی به شما نداره که من در چه موردی و برای چی پست میزنم. ok؟

هیچ ارتباطی به شما نداره که من در چه موردی و برای چی پست میزنم. ok؟

با اعضا درست صحبت کنید :) ( نه شوخی کردم اخراجم نکنید گفتم یه چیزی گفته باشم :blushing: )

اما بحث کردن بی فایده هستش من عقیده دارم هرکس نظر خودش رو داره !
من الان عشق هالف لایف 2 هستم شاید یکی باشه از این بازی بدش بیاد حالا بیاد
هرچقدر هم به من بگه این بازی خوب نیست من باور نمیکنم چون عشق این بازیم

( نفهمیدید چی گفتم ! اشکال نداره جون خودمم نفهمیدم چی گفتم ;) )

سه دسته گیمر داریم:
1- PC Gamer
2- Console Gamer
3- Console Gamerی که به جای بازی کردن با کنسول با PC بازی می‌کنه و متاسفانه فکر میکنه PC Gamerئه
این دسته از گیمرها عاشق بازیهایی مثل Max Payne یا Punisher یا همین GOW (گاو) شما هستن و اون دوستا و فامیلهای شما هم جزو همین دسته‌ی سوم به حساب میان
من چی گفتم ؟!
من خودم گفتم کسی که سوم شخص دوست داشته باشه حالا اگه بخواد اونم روی pc انجامش بده خب gow2 گذینه خیلی خوبی خواهد بود با یه اکشن بالا و سریع .
خب كسي كه از سوم شخص خوشش بياد قطعا gow2 را انتخاب خواهد كرد .

قرار نیست که روی pc فقط و فقط بخوای بازی های اول شخص بازی کنی . حالا اگه کسی خواست سوم شخص بازی کنه خب gow بازی یقینا خوبی خواهد بود براش مگر اینکه سوم شخص دوست نداشته باشه بره طرف این بازی خب نتیجه مشخصه !

به مارو باش یک پست دادیم همه افتادن به جون هم من اصلا پستم پس میگرم خوب ندید بگیرید:confused:
بخیال موضع بشید اصلا برای همه کسنول وPC بیاد
من دیگه غلت بکنم دیگه پست بدم

کرایسیس هم وقتی گل کرد مدیرش برگشت گفت که دیگه برای pc نمیزنیم ، ضرر کردیم و از این حرفا ...
حالا warhead برای pc تو بازاره .

اولا سوات یرلی هیچوقت نگفت دیگه برای PC بازی نمیزنیم ... گفت از این به بعد برای PC بازی انحصاری نمی سازیم

دوما Crysis Warhead به هیچ عنوان صحبت های رئیس Crytek را نقض نمی کنه چون سوات یرلی بعد از انتشار بازی Crysis بود که در جریان مصاحبه ای گفت ما از این به بعد برای PC بازی انحصاری نخواهیم ساخت در حالی که زمان شروع توسعه ی بازی Warhead برمیگرده به قبل از انتشار بازی Crysis یعنی مدت ها قبل از این استراتژی جدید Crytek ...

سوما نکنه انتظار دارید که هنوز بازی برای Xbox 360 نیومده وقتی خبرنگاری از CliffyB سئوال میکنه "آیا Geow 2 برای PC هم میاد؟" جواب بده "بله میاد.میتونید Xbox 360 تون را بزارید تو تاقچه با PC بازی کنید فقط با یکم تاخیر" :laughing: ....

آخرین ویرایش:
نکنه انتظار دارید که هنوز بازی برای Xbox 360 نیومده وقتی خبرنگاری از CliffyB سئوال میکنه "آیا Geow 2 برای PC هم میاد؟" جواب بده "بله میاد.میتونید Xbox 360 تون را بزارید تو تاقچه با PC بازی کنید فقط با یکم تاخیر" :laughing: ....
سلام

میتونست بگه هنوز معلوم نیست یا در موردش فکر نکردیم و........
به نظرت اگه این بازی برا پی سی بیاد دیگه کسی برای شماره سوم به حرفاشون گوش(اعتماد) میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or